Kona-M Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Hledal jsem nato řemínek a nic echtovního za rozumnou cenu jsem nenašel. Tak jsem to vzal do ruky sám. Je to pokusný kousek s plastovýma průvlečkama než seženu kovové. Šířka 20 mm na suchy zip.
skalis Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Dobry home-made. Ten suchac sis nasival sam?
Kona-M Odesláno 30. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2010 skalis napsal: Dobry home-made. Ten suchac sis nasival sam? Je to celé šité ručně. Mám šicí stroj v opravě. Jak bude stroj a ty kovové spony tak spíchnu další.
Henry Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Odesláno 30. března 2010 Kona-M napsal: Je to celé šité ručně. Mám šicí stroj v opravě. Jak bude stroj a ty kovové spony tak spíchnu další. Jen tak na okraj...na kolikpak by sis takovouhle vychytávku cenil???
jankoxxx Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 ani si ziaden nato nekupuj. urcite nebude vyzerat lepsie a pohodlnejsie ako tento.... fakt slusna praca!
kamilb Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Bude někdo objednávat? Vypadá to fakt dobře, v tomto případě i s těma plastovýma průvlečkama.
Pavel K. Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Vypadá to dost dobře a těm hodinkám sedne. Dobrá práce
Kona-M Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Henry napsal: Jen tak na okraj...na kolikpak by sis takovouhle vychytávku cenil??? Tento kousek je jen zkušební a zatim se zdá že je funkční. Pracuju na novém s kovovýma očkama. Hned jak ho dokončím dám sem foto. A cena do 350 kč.
prym Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Zdravím, Kono prosím Tě, nějak nemůžu vysledovat jak se vlastně ten řemen vine kolem ruky a hodinek. Naživo jsem to neviděl a na fotkách to nějak nechápu. Třeba nějakej náčrt od ruky? Díky.
kamilb Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Super, pak by ještě neměl bý problém vyrobit, NASA strap,nebo RAF strap,atd.. mrkni na... http://www.gasgasbones.com taky to vypadá na "home made" ten maník tam má od klasiky,velcro na speedmaster,taky i jiné nylonové řemeny které se dají kombinovat s čímkoliv myslím že pokud ti šití nedělá problém tak..
kamilb Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 (upraveno) prym napsal: Zdravím, Kono prosím Tě, nějak nemůžu vysledovat jak se vlastně ten řemen vine kolem ruky a hodinek. Naživo jsem to neviděl a na fotkách to nějak nechápu. Třeba nějakej náčrt od ruky? Díky. on se vine ,pak se to provine,obvine,a co se z toho vyvine,se zavine do těch plastových,ehm kovových v-vynovátek Upraveno 31. března 2010 uživatelem kamilb
prym Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 kamilb napsal: Super, pak by ještě neměl bý problém vyrobit, NASA strap,nebo RAF strap,atd.. mrkni na... http://www.gasgasbones.com taky to vypadá na "home made" ten maník tam má od klasiky,velcro na speedmaster,taky i jiné nylonové řemeny které se dají kombinovat s čímkoliv myslím že pokud ti šití nedělá problém tak.. Díky, konečně jsem pochopil, šil jsem si jen několik kožených, ale tohle zkusím taky.
Kona-M Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Kona-M napsal: Hledal jsem nato řemínek a nic echtovního za rozumnou cenu jsem nenašel. Tak jsem to vzal do ruky sám. Je to pokusný kousek s plastovýma průvlečkama než seženu kovové. Šířka 20 mm na suchy zip. Nová varianta. Co vy na to? Ještě to udělám s těma stříbrnýma průvlečkama. To se bude líb hodit k chromovaným hodinkám.
kamilb Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Ty tmavé kovové, s těmato hodinkama,to je ono. Vypadá to líp,než ty plastové
Pavel K. Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Kde se dá koupit materiál, ty kovové díly a řemínek? Možná bych se taky sám pokusil
Kona-M Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Pavel K. napsal: Kde se dá koupit materiál, ty kovové díly a řemínek? Možná bych se taky sám pokusil Řemínek koupíš v textilní galanteríí a ty kovové spony u obuvníků ve Zlíně. Ale určitě je seženeš někde jinde.
Kona-M Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Ty černé průvlečky jsou vnitřkem moc tlusté. Ty stříbrne se mě zdají lepší. A nevypadá to blbě ani na těch černých. Že?
Kona-M Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Tak ještě jeden pokus. Vyhrabal jsem ze spod šuplíku weide které nenosím a použil jsem to zapínání.
skalis Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Kona-M napsal: Tak ještě jeden pokus. Vyhrabal jsem ze spod šuplíku weide které nenosím a použil jsem to zapínání. Tak tenhle je zatim da best. Nevyvlikavaji se Ti ty zasunute konce z tech kovovejch ocek pri noseni?
Kona-M Odesláno 3. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Ty konce jsou tam dost na těsno takže ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se