Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuju o koupi černého koženého pásku s jedním cvočkem. Chronoshop takový nabízí - je to originál k pilotkám Archimede. Máte s ním někdo zkušenosti? Jaká je kvalita? Vyplatí se koupit nebo raději zkusit hledat jinde?

post-4254-1270019467.jpg

Odesláno

zrovna vcera jsem si na chronoshopu objednaval archimede pilot a protoze jsem vyuzitim 'search' funkce tady na foru zjistil, ze vetsina lidi tento remen povazuje za nekvalitni (udajne tuhy, neprijemny cvocek apod) jsem misto neho objednal dimodell jumbo.

neni to sice osobni zkusenost, ale takto jsem ucinil na zaklade reserse na foru :)

Odesláno

Měl jsem pilotky od Archimede jen chvíli a ten řemen mi vyhovoval víc než Di-modell Jumbo, který se dost divně zužuje. Já bych se toho nebál.

Odesláno
  jankoxxx napsal:
este par foto na navnadenie http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24522&hl=

ten remienok je paradne makky hned ako dorazi. sitia je na nom minimum a to mu dodava na krase a povedal by som ze aj na trvanlivosti. hrubka je tak akurat. a po cca 4 mesiacoch skoro dennodenneho nosenia ziskal uz peknu patinu.

Díky za tip. Přeci jen bych si ale představoval trochu toho prošití. Zkrátka trochu míň drsný design.

Odesláno
  tmoris napsal:
zrovna vcera jsem si na chronoshopu objednaval archimede pilot a protoze jsem vyuzitim 'search' funkce tady na foru zjistil, ze vetsina lidi tento remen povazuje za nekvalitni (udajne tuhy, neprijemny cvocek apod) jsem misto neho objednal dimodell jumbo.

neni to sice osobni zkusenost, ale takto jsem ucinil na zaklade reserse na foru :)

Dimodell jumbo už mám. Není špatný, ale nemá ten cvoček :smile_anim:

Odesláno

Hele Darku, mám návrh. pošli mi adresu, já Ti pošlu řemen...jestli se Ti bude líbit, hodit, jestli Ti prostě sedne, tak mi pošleš peníze nebo jestli chceš tak ten Jumbo nebo mi ho vrátíš. Co Ty na to.... :-)

Odesláno
  Diamondking napsal:
Hele Darku, mám návrh. pošli mi adresu, já Ti pošlu řemen...jestli se Ti bude líbit, hodit, jestli Ti prostě sedne, tak mi pošleš peníze nebo jestli chceš tak ten Jumbo nebo mi ho vrátíš. Co Ty na to.... :-)

Souhlas. Dík za nabídku. Posílám sz.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...