lastam Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 kamarád není žádný hodinář, prostě dostal kdysi hodinky franck muller darem, já se v této značce extra nevyznám, protože FM mě nikdy nezaujaly(na mě moc cirkusový design), posílám pár fotek, v současný nabídce na netu jsem nenašel nikde stejný model, a ani krabičku s papíry na to nemá, a tak tedy nechci nikoho ovlivňovat v úsudku, ale myslim si, že je to čistokrevnej fake, na 100 procent si jistej nejsem, ale zpracováním rozhodně nevypadaj na to, že by měly bejt pravý, tak jen mě utvrďte pokud si jste někdo jistý, že nejsou pravý...
lib Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Fotky příšerný, ale je na první pohled poznat, že řemen je jen "jako"-aligátor ... fake
ricous Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Hnusný fake. A ty story o darovaných hodinek za desetitisíce bez krabiček... Když si dáš práci v googlu, tak najdeš spoustu fejkovejch stránek, na kterých je i stejné dýnko, viz foto. A ty "komplikace" mají skoro všechny tržnicový fake Glashutte, Breitling, Lange atd.
lastam Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Hnusný fake. A ty story o darovaných hodinek za desetitisíce bez krabiček... Když si dáš práci v googlu, tak najdeš spoustu fejkovejch stránek, na kterých je i stejné dýnko, viz foto. A ty "komplikace" mají skoro všechny tržnicový fake Glashutte, Breitling, Lange atd. myslim ze on by fake nekupoval, proste to dostal, ale je jasny, ze darovany hodinky vetsinou smrdi, tak na googlu jsem hledal, prave jsem psal, ze ani jeden model se nepodobal tomuto fake
Traveller Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Mě vždy fascinuje, kolik lidí "dostává" hodinky - nejlépe těch nejlepších značek. Kua, já zatím žádné (ani fejky) nedostal...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Fotky příšerný ...to neni těma fotkama. Skoro stejný akorát bez chrona má jeden, kterýho znám. On si je vědom toho, že má fejk, bere to jako poctu tomu modelu. Prostě že má trochu funkční model těch skvělých hodinek. Ten cifr by líp nakreslily moje děti.
spiderer Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Je to jednoduchy, i kdyby jsi sem nedal ani jedinou fotku bylo by v pripade tehle story 100% jiste, ze se jedna o fake.. FM neni uplne mainstream znacka a stoji vice nez bezne mainstream znacky = neni to uplne idealni darek pro nekoho kdo tomu nerozumi, ten by ocenil spise Breitling, Omegu, Rolex atp.. Navic, tyhle trznicovy fejky musi poznat uz z dalky snad kazdej kdo mel nekdy v ruce hodinky za 20.000 Kc a vice.. Az se nekde doctes/dostanes nabidku/nekdo se bude chlubit Rolexy z letistnich toalet, bondovkami nalezenymi po devadesatiletem dedeckovi na pude nebo Breitlingy jako uhradu dluhu tak na to ani nereaguj, je to zbytecne
lastam Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Je to jednoduchy, i kdyby jsi sem nedal ani jedinou fotku bylo by v pripade tehle story 100% jiste, ze se jedna o fake.. FM neni uplne mainstream znacka a stoji vice nez bezne mainstream znacky = neni to uplne idealni darek pro nekoho kdo tomu nerozumi, ten by ocenil spise Breitling, Omegu, Rolex atp.. Navic, tyhle trznicovy fejky musi poznat uz z dalky snad kazdej kdo mel nekdy v ruce hodinky za 20.000 Kc a vice.. Az se nekde doctes/dostanes nabidku/nekdo se bude chlubit Rolexy z letistnich toalet, bondovkami nalezenymi po devadesatiletem dedeckovi na pude nebo Breitlingy jako uhradu dluhu tak na to ani nereaguj, je to zbytecne hned od zacatku bylo jasne odkud vitr fouka(i kdyz zvlastnosti se obcas stavaji http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27572) ja se chtel jen ujistit na 100 procent ze jsem kamaradovy fejky odhalil spravne:-) rolex omegu ci jine znamejsi hodinky umime tady bez problemu odhalit, v hodinkach FM se nevyznam, v ruce jsem je nemel, ale po par fotkach od kamarada to bylo uz jasny, luxusni hodinky takto rozhodne nevypadaji...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se