ross Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Zdravím pánové, včera jsem si udělal radost a koupil jsem si "B" navitimer world. Neskutečný pocit když je mám na ruce. Trochu se stydím za to co předcházelo jejich koupi. V lednu jsem byl smanželkou na dovolené v Dubaji a v čínské čtvrti jsem si koupil repliky za 90 USD, to abych je mohl doma legalizovat. Zpočátku se mi docela líbily, ale pouze do chvíle než jsem "ochutnal" originály, a když mi upadla jedna z ručiček bylo rozhodnuto. Bohužel doma vydávám originály za repliky, což je tristní. Koupil jsem je v Ostravě u firmy "DEAL", černý ciferník, černý kožený řemínek z buvola s bílým prošitím, překlapovací spona. Jedním slovem úžasné. Docela mi trvalo než jsem pochopil ručičku světového času, ale nakonec dobrý.
chacharoid Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 to ani nevím, jestli se mám smát nebo plakat
yed69 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 (upraveno) 'God moves in mysterious ways' Edit:...tak mně napadlo, než hodíte kamenem. Kolik z Vás přiznalo doma manželce/přítelkyni, že máte v hodinkách více peněz než v rodinném autě či chatě?)) Upraveno 1. dubna 2010 uživatelem yed69
yed69 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Jsem blbej, nepoznám apríl:)). 1:0 pro Ross!
Diamondking Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Ale ty "B" jsem si fakt koupil No my víme, tak proč další dvě vlákna...
porschee Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Opravdu hezký, snad je budu mít taky příští týden. Hele to samý ale s jiným koncem. V Dubai jsem si taky koupil fejky abych si byl jistej že mi nejsou velký a že jsem rozhodnutej. Rozhodnutej jsem tak snad mi vyjdou nový z německa - bohužel budu asi ještě shánět na ně kovovej tag protože pod kůží se mi potí ruka. konec ale bude jinej, doma je přiznám a se ženou oslavíme a vypijeme na počest lahvinku. Pokud je ženská normální tak s tím nemá problém, ahoj a ať ti šlapou porschee
volfda Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Gratuluji k super hodinkám, mám ty samé. Jsem spokojen, i když je zde nyní nabízím na prodej, to jen proto, že jsem se po dvou letech ropzhodl pro změnu...
ron Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Jedny z nejhezčích hodinek :-), gratuluji, v reálu jsou ještě daleko víc dokonalé :-)!!
Cova Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Nevím, pro mě naopak jedny z hodinek, ke kterým jsem si vypěstoval velký odpor... Díky (subjektivně) vysokému metrosexuálnímu koeficientu jsou velmi oblíbeným výrobním artiklem "fake manufaktur", jsou takové prvoplánově líbivé, přeplácané...
jankoxxx Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 podla mojho gusta niesu ale ak sa ti pacia tak si ich uzi
Jumbo Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ross a porschee: To je teda "velký" vstup na fórum. Teď vůbec nemyslím to, že jeden snad už má a druhý snad bude mít Breitlingy. Myslím to, že sem oba přijdete s tím, že je normální kupovat fejky. Je mi jedno, z jakého důvodu. Z mojeho pohledu kupují fejky jenom ubožáci. Nad tvrzením, že si pak koupili originály, se jenom pousměju. A co na to moderátoři, nějak nechápu, že tady takové příspěvky necháváte???
Boudy Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ross a porschee: To je teda "velký" vstup na fórum. Teď vůbec nemyslím to, že jeden snad už má a druhý snad bude mít Breitlingy. Myslím to, že sem oba přijdete s tím, že je normální kupovat fejky. Je mi jedno, z jakého důvodu. Z mojeho pohledu kupují fejky jenom ubožáci. Nad tvrzením, že si pak koupili originály, se jenom pousměju. A co na to moderátoři, nějak nechápu, že tady takové příspěvky necháváte??? Naprostej souhlas, to je vazne sila
volfda Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 (upraveno) Naprostej souhlas, to je vazne sila Taky mi to zarazilo, ale musím se přiznat, že poprvé jsem měl proporci Navitimerů na ruce také v Thajsku, ale já je nekoupil, jen vyzkoušel a po návratu šel do hodinářství, což bych také všem doporučoval. Na druhou stranu, proč to mazat, tak si jeden člen koupil fake a druhý ho vyzkoušel (stejně jako já). Že to sem napíše je lehce úsměvné, ale nevidím na tom nic špatného, tedy pokud ho nyní nenosí, o čemž pochybuji Edit: beru zpět tvrzení, že nevidím nic špatného na tom koupit si Fake, vidím to jako špatnou věc! Takže doporučuji vyhodit, zničit. Jinak ještě jednou gratuluji k super hodinkám Upraveno 7. dubna 2010 uživatelem volfda
Jumbo Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 volfda: Když si to pořádně přečteš, tak zjistíš, že si ty fejky koupili oba. A proč bych to tady nenechával. Přijdou další noví členové, tak jako tito dva, přečtou si toto vlákno a budou mít pocit, že je to tak OK, protože se to tady tak dělá.
volfda Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 volfda: Když si to pořádně přečteš, tak zjistíš, že si ty fejky koupili oba. A proč bych to tady nenechával. Přijdou další noví členové, tak jako tito dva, přečtou si toto vlákno a budou mít pocit, že je to tak OK, protože se to tady tak dělá. Jsem zásadně proti vyrábění a kupování faků. Co se týče tohoto, nemazal bych to ani tak, snad si noví členové dočtou toto vlákno dokonce, kde zjistí, že k fakům je zde neskutečná a oprávněná averze. Jsem i proti tomu, aby někdo na facích začínal, i kdyby si pak koupil PP. Berme to jako odstrašující případ s velmi dobrým koncem. Doufám, že tu nebude více takových. Poté bych to netoleroval. My máme rádi hodinky, ne něco, co si na ně hraje Pokud si myslíte, že by to chtělo smazat, tak budíž... Zase jak lépe učit nováčky, nežli na příkaldu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se