Přejít na obsah

Kalábrie - prosba o radu

Doporučené příspěvky

Právě jsem si to pročetl, protože mě jih taky hodně láká, děkuji za článek. Už loni jsme málem slétli na Trapani na Sicílii, ale nějak jsme změnili světovou stranu. Co mě ale k tomu jihu zajímá, protože znám z Kalábrie i horší historku, jak je to tam s uprchlíky? Dva, možná tři roky nazpět, mi jeden kolega vypravěl o jejich šílených zážitcích z dovolené a že je rád, že už jsou doma. Bohužel nevím přesnou lokalitu, ale i přesto ně to zajímá, protože ty historky byly někdy dost drsné. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Právě jsem si to pročetl, protože mě jih taky hodně láká, děkuji za článek. Už loni jsme málem slétli na Trapani na Sicílii, ale nějak jsme změnili světovou stranu. Co mě ale k tomu jihu zajímá, protože znám z Kalábrie i horší historku, jak je to tam s uprchlíky? Dva, možná tři roky nazpět, mi jeden kolega vypravěl o jejich šílených zážitcích z dovolené a že je rád, že už jsou doma. Bohužel nevím přesnou lokalitu, ale i přesto ně to zajímá, protože ty historky byly někdy dost drsné. Díky.

Tak toho sem se také bál, ale zase jak jsem psal výše, oproti severu, uorchlíků atd opravdu velmi málo, což byla další věc která byla prostě fajn. 

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Za celý měsíc pobytu jsem nevnímal ani to, že tam nějaké uprchlíky vůbec vidím. Ačkoli jsem se toho taky před příjezdem trochu obával. Až předposlední den. Přesouval jsem se na poslední noc do Lamezie, abych neriskoval zítřejší odlet v osm hodin ráno a náš vlak musel na chvilku zastavit, protože vedle trati, úplně těsně, procházela skupina uprchlíků, včetně žen a dětí. A v Lamezii jsem asi další dva nebo tři jedince, kteří jako uprchlíci působili, viděl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...