Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, tak jsem si včera koupil tady na fóru tyhle Orfiny. Ráno jsem se probudil a protože svítilo sluníčko, hned jsem je nafotil. Přemýšlím, že dostanou "carbon" nebo něco vodní, protože je považuji za potápky a na těch mi koženej řemen přijde trošku nepatřičnej..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno
nech je tak, jak sou, sou to pilotky jak vysity, vernym predobrazem jim byly Eterna Airforce...

Jako jsou ale mají i tu lunetu, proto by mi přišel ten carbon nejlepší. Navíc se mi C. líbí. Ale nechám to odležet.

Kibi děkuju :)

Odesláno
kup karbon, ak ti to nebude k tymto pasovat tak kupis dalsie ku ktorim bude :)

gratulujem k hodinkam.

Tomu říkám konstruktivní přístup :) Carbon se neztratí, půjdu do něj!

Odesláno

Jako jeden z předchozích majitelů těchto pěkných hodinek ti gratuluji. Určitě ti budou dělat dlouho radost.

Já osobně jsem je nosil na oceli - kovovém tahu. Jednak jsem na to dlouhá léta zvyklý a druhak jim to podle mě sluší taky.

čau

Odesláno

Jsou moc pekny, pokukoval jsem po nich uz v tom inzerate (i kdyz bez vazneho zajmu o koupi, protoze bych je neunosil). Jsou to jedny z nejhezcich dostupnych chronografu, co znam a za ty penize ty byl vybornej kup. Takze gratuluji k ulovku!

Odesláno (upraveno)
Jako jeden z předchozích majitelů těchto pěkných hodinek ti gratuluji. Určitě ti budou dělat dlouho radost.

Já osobně jsem je nosil na oceli - kovovém tahu. Jednak jsem na to dlouhá léta zvyklý a druhak jim to podle mě sluší taky.

čau

Na tahu jsem je viděl a moc jim to slušelo, jenomže ten já bohužel nemám. Navíc mi tah v praxi moc nevyhovuje, protože hraju na kytaru a při těch pohybech rukou je moc těžký, moc klouže, nebo je moc těsný a brání šlachám... prostě s řemenem jsou mi hodinky při hraní příjemnější.

Btw, mám sice Tissot chrona quartz, ale to neni ono. Vůbec nechápu jak jsem mohl žít bez mechanickejch chronografů, když je toho pořád tolik ke stopování :D

Skalis děkuju! Taky jsem po nich skočil děsně rychle ;)

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Škoda, že je nemůžeš dát na náramek, to by jim slušelo nejvíc. Řemen je dobrá eventualita, ale na karbon bych je osobně nikdy nedal, jak psal sibirnaya, jsou to přece letecké hodinky. Pošli fotku až budeš mít Orfiny na karbonu ať se můžeme podívat.

Odesláno
mel bych mit doma dva (20 mm) - chces ho zkusit na vyzkouseni? :)

Jéé a nechtěl bys jeden rovnou prodat? :) Mně se líbí a když by náhodou neslušel Orfinkám, stejně ho užiju..

Odesláno (upraveno)
nejak nevim, co za nej chtit... :D ale klidne ti ho prenecham... :)

To zas nejde, já vymyslim něco na výměnu!

edit: mám tu nenošenou motýlkovou sponu 20mm a stejně tak novej gumovej seiko řemen na potápky (s těma varhánkama)

Odesláno (upraveno)
ten Seiko remen je 20 mm? beru :)

Bohužel je to 22mm, jen ta spona je 20mm Bear motýl od Kubsona..

edit: zas na druhou stranu, to se vždycky hodí ;)

Odesláno

Pánové poraďte prosím. Když zapnu chrono a po například pěti minutách (nezáleží na čase) je zastavím a nevynuluji, hodinový sčítač běží dál. Je to normální vlastnost kalibru Val. 7750, nebo půjdou k doktorovi?

Odesláno (upraveno)

To je divný, nic takovýho jsem nesledoval, když jsem je měl. Ale je fakt, že jsem to takhle asi nikdy nezkoumal. Zkusím to pozorovat na mých současných Certinách s 7750kou a dám ti vědět.

Podle mě by se měly zastavit věšchny čítače.

Upraveno uživatelem Jerryl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...