Přejít na obsah

Zachtělo se mi trochu divočiny ;-)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
"5 min. pred startem, kazdou min. tecka..."

No jo, ale tech tecek je tam sedm. ;)

Pane vtipný, podívej se na začátek vlákna, tam jsou klasické Lemanie a ty mají teček pět ;)

Já jsem ty Omegy nenavrhoval, počet teček nevymyslel a jak jsem již psal, jachtu nemám. Takže lepší vysvětlení je na tobě :)

Návštěvník SukHoi
Odesláno

kromě toho, že : Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

tak panerai má taky sedum dílků , proč nevím, protože: NESNÁŠÍM RYBY - MILUJU RYBAŘENÍ :D

Odesláno
tak panerai má taky sedum dílků , proč nevím...

Jestli to nebude tím, že většině lidí stačí na přípravu minut pět, ale ti zaostalejší potřebují prostě času více :)

Asi si koupím ty Lemanie, já mám postřeh kuny lesní :)

Odesláno
Pane vtipný, podívej se na začátek vlákna, tam jsou klasické Lemanie a ty mají teček pět ;)

Já jsem ty Omegy nenavrhoval, počet teček nevymyslel a jak jsem již psal, jachtu nemám. Takže lepší vysvětlení je na tobě :)

Podle ceho jsem mel poznat ze pises o petiteckovych. No tak promin, nemyslel jsem to tak, jak si to bohuzel pochopil. Samotneho me to zajimalo, jak je to s teckami v praxi.

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Jestli to nebude tím, že většině lidí stačí na přípravu minut pět, ale ti zaostalejší potřebují prostě času více :)

Asi si koupím ty Lemanie, já mám postřeh kuny lesní :)

někde to tu vysvětloval tuším hciq s conradem na 5ti tečkách, proč je sedum nevím a upřímně mi to je jedno - na druhou stranu čím víc teček tím víc komplikací :D

Odesláno
Já chtěl hodně tyhle klasické Lemania Elvstrom, ale sehnat ocelovou verzi (bez zlatých doplňků) se mi v super stavu nepodařilo.

Ty cerny (na posledni fotce) vypadaji bajecne, mnohem lip nez svetly. Fakt kousek!

Odesláno (upraveno)

Tak jsem ještě hledal, proč mají ty Omegy 7 teček, ale nenašel jsem to.

Akorát jsem našel, že signál se neozve 5 minut před startem, ale 10. Takže jsem to včera napsal blbě. Pokud někdo kvůli mnou uvedené dezinformaci vyplul dřív a byl diskvalifikován, má u mě pivo :)

Jo, docela pěkný vintažní regatty...

post-1118-1272903614.jpg

post-1118-1272903660.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...