Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Měl jsem mnoho různých hodinek a mezi nimi i jedny, které měly tzv. "jachtařskou" funkci a rád na ně vzpomínám. Když jsem našel tyhle Atlanticy tak jsem pookřál a také vzpomněl na perfekní chronography NIGHTinGALOVY, který je má navíc s certifikovaným strokem Omega, tyhle mají jenom Valjoux 7750, ale to bych nakonec zkousnul. Ten samý člen, známý to pokušitel a znalec, mě seznámil s dnes už pokořenou fimou Sector. Sector kdysi patřil k těm z lepší rodiny a před pár lety vyrobil skvělé a patentované hodinky Sector Turnable, které se dnes na ebay objevují poměrně zřídka a když už tak za poměrně vysoké sumy. Sectory se mi však hodně líbí a byl bych nakonec ochotný nějakou tu korunu či spíše ? či $ pustit. Co by jste brali vy a proč ? Ilustrační foto. Divoký Atlantic Skipper Mariner Sector Turnable se safírovou lunetou a dobovým plakátem. Luneta je bohužel skoro světle modrá, fotky šíleně zkreslují.
sureshot Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 snad som to spravne pochopil. za mna skipper, biely cifernik, kovove, zaujmavo farebne ladene, neprekombinovane napriek mnozstvu funkcii ale tie druhe su tiez velmi pekne. skoda tych farieb su vyraznejsie aj posobia trosku mohutnejsie ale vidim tam ciernu
nAscA Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) Tady je videt ta modra Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem nAscA
mt01 Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 za mě teda rozhodně sector, skvělej look
NIGHTinGALE Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Oboje jsou parádní, Snowe. Hodinky s funkcí "regatta timer" jsem vždycky chtěl, hodně se mi líbí parádní kousek od Lemanie (Paul Elvström), to je krásná pocta velké legendě. Jsem docela překvapen, že ty Atlantic mají uvnitř 7750. Většinou byla tahle komplikace právě na kalibru od Lemanie. No a k těm Sectorům - to ještě dělal Sector parádní hodinky se super reklamní kampaní "No Limits". A tyhle Turnable, to je pecka největší. První hodinky se safírovou lunetou. Teď už experimentuje s netradičními materiály kde kdo, ale Sector tehdy dost předběhl dobu a taky jsou teď ty Turnable k nesehnání a nebo k nezaplacení. Osobně bych bral raději Turnable a s odpočítáváním startu bych zvolil něco s Lemanií, ale ty Atlantic jsou taky krásný. Takže ber oboje, máš-li na ně právě střelivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Sector je bombicka, ale volil by som ho na kovovom tahu.
Kalifx Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 ...a před pár lety vyrobil skvělé a patentované hodinky Sector Turnable... Pokud mně to nějak uniklo, tak se omlouvám, ale co je na těch Sectorech patentováno? Jinak mně se moc nelíbí ani jedny, ale když už by to muselo bejt, tak raději ty Atlantic. Modrá luneta na Sectorech, i když je safírová, na mě působí umělohmotně a mimo tohoto designovýho prvku jsou zase celkem fádní.
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Pokud mně to nějak uniklo, tak se omlouvám, ale co je na těch Sectorech patentováno? Neumím to přesně popsat, ale jedná se o napojení lunety na pouzdro.
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Páni, ty Lemanie (Paul Elvström) jsi mi neměl ukazovat, jsou k sehnání ?
NIGHTinGALE Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Páni, ty Lemanie (Paul Elvström) jsi mi neměl ukazovat, jsou k sehnání ? Právě jsou na ebay USA, NOS stav, folie na dýnku
falkkon Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Páni, ty Lemanie (Paul Elvström) jsi mi neměl ukazovat, jsou k sehnání ? Tak se mi zdá,že jsi se u sebe na chalupě chlubil hodinkami co máš na vždy. Něco se změnilo??? No léto se blíží,tak jsem zvědavý!!
NIGHTinGALE Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Pokud mně to nějak uniklo, tak se omlouvám, ale co je na těch Sectorech patentováno? Jinak mně se moc nelíbí ani jedny, ale když už by to muselo bejt, tak raději ty Atlantic. Modrá luneta na Sectorech, i když je safírová, na mě působí umělohmotně a mimo tohoto designovýho prvku jsou zase celkem fádní. Ona je ta luneta vlastně součástí sklíčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simon Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 (upraveno) ty Atlantic vypadaj pěkně..až mě to překvapilo. Upraveno 10. dubna 2010 uživatelem simon
jankoxxx Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 hodinky su to zaujimave len aby sa rychlo neokukali. ta farebnost im podla mna trochu skodi..
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 to falkkon - od té doby uplynulo hodně doby a mezitím jsem nejméně třikrát měnil ty pravé, doživotní hodinky. Jen nevím jestli to je dobře nebo špatně.
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Právě jsou na ebay USA, NOS stav, folie na dýnku Áha, ebay z preventivních důvodů nenavštěvuji, lovím jen v paměti, ono to stačí. Ona je ta luneta vlastně součástí sklíčka. Díky, popletl jsem to.
Kalifx Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Ona je ta luneta vlastně součástí sklíčka. Díky.
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 ty Atlantic vypadaj pěkně..až mě to překvapilo. On je ten Atlantic docela podceňovaný, ale hodinky udělat umí. V žádném případě netvrdím, že je Skipper nějaký zázrak, to ne, chraň bůh, ale NIGHTinGALE má krásné chronography, o kterých jsem už psal. Schválně si je najdi, je tu o nich jedno vlákno, vypadají vážně dobře a mají moc dobrý strojek.
sureshot Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 odvolavam tie skippery su pekne decent ale po vzhliadnuti aj s tym kovovym tahom su sportove, vyrazne, pekne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se