Pero55 Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Mám Vympel De luxe, má pěkný ciferník až na popisky, neznáte nějakou firmu, která by mě je dokázala udělat třeba Parexo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Co já vím, tak číselníky se u nás nerenovují. V německu a polsku ano... Já můžu dát tip na španělskou firmu Danafi, se kterou už rady jsou taky kladné zkušenosti - KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 A tady je odkaz na to Polsko, taky už se tady o něm psalo a zkušenosti byly dobré - KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 A tady je odkaz na to Polsko, taky už se tady o něm psalo a zkušenosti byly dobré - KLIK a nevíte v jaké cenové relaci to asi dělají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 V Danafi od 50 éček za řekněme jednoduchý číselník až po 150 éček za chronograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) je to tenhle, akorát můj vypadá trošku hůře Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem Pero55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 V Danafi od 50 éček za řekněme jednoduchý číselník až po 150 éček za chronograf. a nebo 240 ? za třeba Longines MVS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 a nebo 240 ? za třeba Longines MVS Hm, ten je ale smaltovej ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Hm, ten je ale smaltovej ne? Ne. Plech! Smalt by myslím vyšel mnohem dráž. Pokud by dělal jen pár kusů. A to si ani nejsem jistej, zda by ho "Danafi" uměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Smalty umí třeba Claudia Boyke http://www.zifferblatt-restaurierung.de/ Nikdy jsem tam nic nenechával dělat a nevím kolik to stojí, ale kdyby to chtěl někdo prošlápnout ... Pouzdra náramková i kapesní (i takové lahůdky jako ulomené nožky, vložení vylomených dílku a tak), dělají v Anglii http://www.watchrepairer.co.uk/, taky ale nemám zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Mám Vympel De luxe, má pěkný ciferník až na popisky, neznáte nějakou firmu, která by mě je dokázala udělat třeba Parexo? No, nejlepší by bylo asi to poslat do Vympelu. Tedy né nejlepší, ale jediné správné a autentické ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 No, nejlepší by bylo asi to poslat do Vympelu. Tedy né nejlepší, ale jediné správné a autentické ;-) Jsem si dělal p...l, ale možná, že fakt jo: http://www.fmwf.ru/225.html?html Pozor, je to bukvicema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Smalty umí třeba Claudia Boyke http://www.zifferblatt-restaurierung.de/ Nikdy jsem tam nic nenechával dělat a nevím kolik to stojí, ale kdyby to chtěl někdo prošlápnout ... Bohužel nedělá smaltované ciferníky náramkových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Bohužel nedělá smaltované ciferníky náramkových hodinek. Škoda, tys to zkoušel? Píše brože, šperky,medajle, to je taky mrňavý, třeba by to zvládla. Já momentálně žádný náramkový nepotřebuju, ale bylo by dobře vědět. No minimálně na kapsáče se to hodí, ty dělá a ty tu dokonce nějaký mám ležet, co by si to zasloužily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Nezkoušel, ale má to napsané na stránkách. Jen kapesní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se