Přejít na obsah

Všeobecný signál Chronomagu - pokračování ankety

sect

2) Vzhled  

63 hlasů

1. 1. Jak chcete aby pin vypadal?

• CH podle návrhu od Hciqa
      34
    • Zmen?ené logo chronomagu
      11
    • Jiné (popi?te)
      18

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

sorry pánové naposled do týdle debaty vstoupím.... je to totiž vo principu. Chrono čepic, nálepek na auta a jinech podobnech píčovin si dělejte kolik chcete, je to spotřební sračka stejná jak hajzlpapír...utřu p...l a du dál. Tím se nechci dotknout práce a píle lidí, kteří to tady zrealizovali. Má to totiž zde svoje jasný místo. Jenže v případě nějakýho vodznáčku se pohybujete minimálně na jiným levelu a hlavně jiným hřišti. Tak aby to nebyl vrchol buranstvní, je potřeba počítat s objektem...kružnicí o průměru max 2 cenimetry. Je to potřeba zapíchout do trička za dvě kilča a taky do vobleku vod 50 hadrů a vejš...vo košilích a kravatách ani nemluvím. Fakt to nemůže vypadat jako placka vod Buran Buran nebo světélkující Pikaču. Nemůže to připomínat kundu, létavce, ***** a jiný prapodivný archetypální znaky....a hlavně musí to jít vyrobit...a už mě to nebaví a du spát...

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ze začátku mi to přišlo jako skvělý nápad, ale dneska jsem nad tím přemýšlel a dospěl jsem k názoru, že to sice z 0,1% případů sociálního kontaktu ulehčí rozpoznání členů chronomagu, ale ve zbylých 99,9% to absolutně naruší komunikaci s ostatníma lidma, protože se všichni budou ptát "co to jééé?" a bude následovat dlouhé vysvětlování na konci kterého na vás každý bude koukat jako na vola a ve výsledku to stejně nikdo nosit nebude.

Takže teoreticky je to fajn nápad, asi bych si taky jeden koupil, ale píchnul bych ho do nějakého polštářku od hodinek, vystavil na poličku a spoléhal se na starou dobrou kozu.

Odesláno

skusim aj ja pridat par navrhov.

napad s odznakom sa mi paci a myslim si, ze uz len od clena chronofora zavisi, ci ho bude-nebude nosit, alebo ho vyuzije ako spolupatricny symbol k foru sukromne, len pre seba. Heslo je fajn...znak tomu da taky punc navyse.

Pridrzal som sa decentnejsiemu vyrazu, osobne sa viac priklanam k symbolu - znaku hodin z Chronomag, pride mi take vyrazovo cistejsie. Aj ked ta tajomnost vyznamu, ako som tu cital v prispevku, je tiez dobry nazor...len na to CH sa mi spaja viac a inych vyrazov :-))

Edit_ este k symbolu...kedze nosime quartz, automaty atd, nerad by som konkretnym znakom uprednostnoval tu, ktoru skupinu, preto je dobre ked to bude v neutralnejsom zobrazeni.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

tak na CKD som si teda nespomenul, ale urcite je viac podobne ako Habs :)

Independent mi nic nehovori, pockaj, pozeram...hmmm...ak myslis truck company?, tak to je ine, nevidim tam ziadnu podobnost...alebo myslis nieco ine? Daj vediet, nech tu nedavam, co uz existuje.

edit: truck company...ech....myslis urcite na skejtakov, ze.

Odesláno

Dik za reakcie. Hladal este aj ine vyuzitie, posunut tu vec dalej = spona. Len neviem ako posobi pin - ihlica na klasickom triku....ta spona sa da upevnit na golier - vid priloha.

Inak mne sa tiez paci povodny navrh CH - je tam pekne prepojenie C a H, posobi decentne, ciste prevedenie, aj ked je to take "klasicke" prepojenie, cim vsak nechcem znehodnocovat navrh, to nie (sam som sa dostal do stylu CKD :)) Aj ked ako som pisal - symbol hodin - logo z Chrono - je take vyrazovo citatelnejsie, kedze to je hlavne identity znak v ramci chronofora, na tej cistote vyrazu - ze to ide o hodinky - az tak nezalezi.

Neviem ake mame moznosti, vacsinou pomoze skusobny odliatok, ako to vypali v reale.

Odesláno
Dik za reakcie. Hladal este aj ine vyuzitie, posunut tu vec dalej = spona. Len neviem ako posobi pin - ihlica na klasickom triku....ta spona sa da upevnit na golier - vid priloha.

Inak mne sa tiez paci povodny navrh CH - je tam pekne prepojenie C a H, posobi decentne, ciste prevedenie, aj ked je to take "klasicke" prepojenie, cim vsak nechcem znehodnocovat navrh, to nie (sam som sa dostal do stylu CKD :)) Aj ked ako som pisal - symbol hodin - logo z Chrono - je take vyrazovo citatelnejsie, kedze to je hlavne identity znak v ramci chronofora, na tej cistote vyrazu - ze to ide o hodinky - az tak nezalezi.

Neviem ake mame moznosti, vacsinou pomoze skusobny odliatok, ako to vypali v reale.

No na zkušební odlitek moc nevěřím. Nikdy v životě jsem nic takového neřešil, takže můj laický postup je takový: 1) zvolili jsme, že to bude pin, k tomu už bych se asi nevracel, i když spona vypadá zajimavě, 2) teď musíme vybrat jak tento pin bude vypadat 3) pokud vyhraje hciqovo CH budu kontaktovat firmu jim doporučenou, pokud vyhraje něco jiného najdu firmu, která nám 4) udělá nějakou vizualizaci na základě našeho požadavku 5) to zrealizuje. Mezi body 4 a 5 musíme udělat seznam zájemců.

Pokud někdo máte více zkušeností, nebo možností, tak se vůbec nebráním jich využít, nebo to celé předat jinému členovi.

Odesláno

ok suhlas.

inak skusim sa spytat na vyrobu vzorky, sice aj na skole sme odlievali do voskovej formy take prtave veci, ale na to teraz nemam cas. Skusim jedno info na zasuvaciu sponu - na vyrez do kovu vodnym lucom, ci by boli ochotny urobit par ks a v tejto malej velkosti...sameho ma to zaujima. U povodneho CH vidim lomene hrany, odliat by nemal byt problem ani zacistit hrany, len nie som si isty toto ci zvladnu vyrezom...skor asi nie, prud vody urve pismena...uvidim

Dam vediet.

Odesláno

A co ještě vymyslet sponu ke kravatě? Nebo manžetové knoflíčky? To by se mi také občas hodilo a když to bude decentní, tak proč ne...

Odesláno

spona na kravatu je riesena u X1b, ale by bola s dlsou sponou.

vsetko by slo, ale zamer chapem, aj sa tu to spomina ako jeden finalny produkt. A najuniverzalnejsi sposob je bud pin, alebo spona. Manzetaky su fajn navrh, ale uz su skor dalsi produkt podobne ako privesok na kluce, na retiazku (nahrdelnik), naramok....

Odesláno

Tak konec hlasování, proberu se StanoBarem další možnosti a za nedlouho budeme pokračovat. I když vyhrálo CH, tak bych dal ještě závěrečným kolem možnost i jeho návrhu, který přišel až těsně před koncem, uvidíme, tady to zatím zavírám :shutup: .

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...