Juris Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Nevěděl by někdo, kde by se dal sehnat ten tah s těma "háčkama" a případně za kolik? Jinak opravdu krásné hodinky
Boudy Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Nevěděl by někdo, kde by se dal sehnat ten tah s těma "háčkama" a případně za kolik? Jinak opravdu krásné hodinky Zajdi nebo zavolej do Details- resp. Hibernia. Ale zjisti si cislo hodinek, ktery se prodavaji na takovym tahu. Ja ted resim tah na X-wind a baba me napoprve vysvetlovala, ze na moje maji jen kuzi nebo kaucuk tak odedneska mi zjistuje tah na "jine" X-windy nez mam ja
Benne Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 krasne,univerzalne hodinky, ktore sa mi velmi pacia gratulujem
Juris Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Zajdi nebo zavolej do Details- resp. Hibernia. Ale zjisti si cislo hodinek, ktery se prodavaji na takovym tahu. Ja ted resim tah na X-wind a baba me napoprve vysvetlovala, ze na moje maji jen kuzi nebo kaucuk tak odedneska mi zjistuje tah na "jine" X-windy nez mam ja Tak to jsme asi v Hibernii narazili na tu samou paní, protože poté, co jsem jí sdělil číslo hodinek (na kůži), mi řekla prakticky totéž Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Juris
tiboon Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 gratuluju, moc povedeny... mimochodem pristi tyden budu delat AR na xwindy tak pak poreferuju...
pete Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 (upraveno) Další fotky dodám později. Tak je to tu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. dubna 2010 uživatelem pete
Benne Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 osobne by som volil kozu,ale pasuje im aj guma
Dantechno Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 X-Windy budiz ale Jazzmastery bych na gumu nedaval.....
eskimak Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 Na tahu su krasne, na kozi uchvatne ale s gumou sa posunuli o 2 triedy nizsie Ten gumeny remen k nim podla mna nepasuje
tiboon Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 říkam to nerad, ale guma jim nesluši...
pete Odesláno 18. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 Jo chlapi, na kůži budou na dalších fotkách Je pravda, že ta jim sluší nejvíc, ale teď choděj ven na gumě.
pete Odesláno 14. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Jo chlapi, na kůži budou na dalších fotkách Je pravda, že ta jim sluší nejvíc, ale teď choděj ven na gumě. Takže 3x kůže a jednou s kočou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
saida Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 TYHLE Hamiltony mě dostávaj už ňákou dobu,ještě že jsem je dosud nepotkal naživo.Moc pěkné!!
panedge Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Budu upřímnej-je zajímavý,co dokážou udělat z tak pěknějma hodinkama,absolutně příšerný fotky.Opakuje se to tady pravidelně-a nejvíc žeru,když si někdo koupí hodinky za 20 a víc tisíc a fotí to mobilem,protože nemá foťák a nebo má nějakej starej krumpl-co je to v tomhle případě nevím,ale je to hrůza.Hodinky super , k tomu není co dodat-jo a ještě jedna věc-na těch prvních fotkách-to ti nevadí,že ty hodinky máš utáhlý na ruce jako prase,že kůže skoro přetejká přes kůži?
Onisan Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Možná to je tím, že tohle je forum milovníků hodinek a ne fotografie ..by´t se to u některých prolíná... To je i můj případ.. Mám hodinky a nemám foťák, protože focení jako takové mi nic neříká...
pete Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Plně souhlasím s Onionem. Fotím jen výlety s rodinou, mejdany a podobné akce, nic víc. Mám letitý foťák KONICA-MINOLTA Z20. Nebo beru do kapsy malý Olympus... Všechny fotky vznikly večer z náhlého popudu a Z20 ten blesk má příšernej. Takže kochejte se hodinkama na hroznejch fotkách... a míru zdar 2:panedge - nevadí. Ono to tak vypadá na fotkách. V jedné ruce jsem držel foťák a druhou natáčel, aby byly vidět hodinky... takže závěr? Zařízlý nejsou
petr0793 Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Možná to je tím, že tohle je forum milovníků hodinek a ne fotografie ..by´t se to u některých prolíná... To je i můj případ.. Mám hodinky a nemám foťák, protože focení jako takové mi nic neříká... To se přece krásně doplňuje...hodinky a fotografie. K čemu je příspěvek bez pěkné fotky! U mě to bylo tak, že jsem se zde zaregistroval až poté, co jsem si koupil první pořádný foťák - abych nebyl jen pasivním komentátorem cizých příspěvků. A zjistil jsem, že i když máte dobrou techniku, tak nafotit hodinky tak, aby to za něco stálo, není vůbec snadné. Klobouk dolu nad těmi pár machry, kteří to zde svedou! Takže jen a jen více příspěvků s krásnými fotkami ještě krásnějších hodinek.
Onisan Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Mě se třeba doplňuje... třeba hodinky a auta Někomu se doplňuje auta a foťák a někomu hodinky , auta a foťák Jo, jasně, když chci pěkný obrázek tak řeknu třeba místnímu mistrovi, kibimu, a ten udělá super fotku
spiderer Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 panegde, petr0793 - meli byste byt spis radi, ze tady hodinky nekdo vubec ma chut vyfotit, po techto vasich prispevcich se na to treba urcita cast lidi vysere a misto fotek na ruce tu budou "krasne" produktovky z webu a zive fotky bude fotit kibi a par dobrodruhu, kteri na to maji dostatek casu a chuti..
panedge Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Nejde přece o umělecký fotky,stačí obyčejnej automat Sony za 3 litry ,hodinky trošku postavit a ta fotka bude slušná.Byl bych nerad,aby můj příspěvek vyzněl,že se vysmívám,nebo,aby to někoho odradilo.Zrovna tyhle Hamiltony sou opravdu krásný hodinky,ale kazí to prostě strašná fotka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se