Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Náhodou jsem narazil na stánky amerického prodejce a musim se přiznat, že mě vzhled jednotlivých BP překvapil....akorát nevim jestli mile :worried_anim:

http://www.watchuwant.com/iwc-watches

Mně se stejně nejvíc líbí klasický BP :cool02: Jednou jsem okukoval ten perpetual calendar, to je už celkem masakr, na ruku bych to nechtěl, ale je to krásný kousek...

Odesláno

Kdyz nekdo nekde vyhrabal obrazky techto komplikovanych IWC pred jejich uvedenim a dal je jako neoficialni na IWC forum, tak to tam temer vsichni clenove odsoudili jako "preplacane" a "to by nikdy IWC neudelalo". Kdyz se ukazalo, ze je to realita, tak to bylo pro vsechny velke prekvapeni. Totez se opakovalo, kdyz IWC uvadelo UTC St. Ex...

Odesláno
Mne sa pacia Antoine de Saint Exupery. Aj ked 47mm je uz fakt dost, im sa to hodi.

47mm je hodně, ale nosím navitimer world 46mm, takže bych si BP dovedl hravě představit, snad to bude i více, nežli představa...

Odesláno

tak velikost hodinek přímo souvisí s velikostí ruky....co je nad 42 mm, tak je např. na mě obrovský a přes koženou bundu je nosit nebudu :D

nicméně zastávám taky názor, že co se týče BP, tak by jakožto fliegeruhry měli zůstat co nejjednodušší (i materiálově) a nejčitelnější...

perpetual calendar na nich nemá co dělat, ale to je jen můj názor, třeba to někomu přijde skvělý :)

Odesláno

Některé nevypadají zle, ale na některých je dle mého vidět určení pro americký trh, jsou trochu zvláštní na můj vkus. Ale je to třeba jen na zvyku...

Odesláno
Některé nevypadají zle, ale na některých je dle mého vidět určení pro americký trh, jsou trochu zvláštní na můj vkus. Ale je to třeba jen na zvyku...

Dnes ve Student agency expressu jsem přisedl k pánovi, kterému čouhala z podrukávu velká korunka, jakou mám já na Steinech. Pak se poodkryly ručičky a čísla a já si řekl: "To je Parnis nebo co?" Pak jsem je viděl. Schaffhausenky BP. Ale divný nebyly jenom ty ručky. Antireflex to nemělo, datumka nějaká malá a měla jinou barvu než ciferník, rezerva chodu 360° dokola bez nápisu days, no name trnová spona na řemenu, .... tak buď nějaká limitka, kterou jsem ještě neviděl, nebo nějaký fíky :thumbsup_anim:

Odesláno
Dnes ve Student agency expressu jsem přisedl k pánovi, kterému čouhala z podrukávu velká korunka, jakou mám já na Steinech. Pak se poodkryly ručičky a čísla a já si řekl: "To je Parnis nebo co?" Pak jsem je viděl. Schaffhausenky BP. Ale divný nebyly jenom ty ručky. Antireflex to nemělo, datumka nějaká malá a měla jinou barvu než ciferník, rezerva chodu 360° dokola bez nápisu days, no name trnová spona na řemenu, .... tak buď nějaká limitka, kterou jsem ještě neviděl, nebo nějaký fíky :thumbsup_anim:

No, nevím, tipoval bych to spíš na ty fíky...

Odesláno

no limitka to bude určitě...ale v kvalitě a životnosti <_< (čínskej hodinářskej smajlík)

• po měsíci...
Odesláno

http://www.watchuwan...tion-made-only-

IWC Big Pilot Edition Markus Buhler - TURBINE MOVEMENT - RARE SPECIAL LIMITED EDITION - (ONLY 12 PIECES!!!) - Reference: IW5003

vypadají faaakt dobře! :-)

Ta turbína tam podle mě nepatří :sad01_anim: Já na BP obdivuji hlavně jejich jednoduchost v provedení 47mm, je to prostě základ všech pilotek...

Náhodou jsem narazil na tuhle limitku, opravdu velmi mě zaujala  Posted Image zdroj

Souhlas se Sibirnayou, nádhera!

• po 2 týdnech...
Odesláno

na netu těch neuvěřitelnejch limitek lítá evidentně víc.....

ač jsem zastánce klasickejch BP bez cukrlátek, tak se mě ty modrý docela líbí... :smile_anim:

Já jsem taky zastánce klasickejch BP a někdy v budoucnu je chci pořídit jako dream :D ! Ale ty GMT jsou vážně famozní :speak_cool: , jen mi přijde, že to PVD tomu ubírá na kráse! Můžeš prosím napsat zdroj, kde jsi to vyštrachal? Dík B)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...