bobák Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Náhodou jsem narazil na stánky amerického prodejce a musim se přiznat, že mě vzhled jednotlivých BP překvapil....akorát nevim jestli mile http://www.watchuwant.com/iwc-watches
volfda Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Náhodou jsem narazil na stánky amerického prodejce a musim se přiznat, že mě vzhled jednotlivých BP překvapil....akorát nevim jestli mile http://www.watchuwant.com/iwc-watches Mně se stejně nejvíc líbí klasický BP Jednou jsem okukoval ten perpetual calendar, to je už celkem masakr, na ruku bych to nechtěl, ale je to krásný kousek...
Josef01 Odesláno 11. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2010 Mě se to líbí, až na tu velikost....
speedmaster Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Kdyz nekdo nekde vyhrabal obrazky techto komplikovanych IWC pred jejich uvedenim a dal je jako neoficialni na IWC forum, tak to tam temer vsichni clenove odsoudili jako "preplacane" a "to by nikdy IWC neudelalo". Kdyz se ukazalo, ze je to realita, tak to bylo pro vsechny velke prekvapeni. Totez se opakovalo, kdyz IWC uvadelo UTC St. Ex...
micho Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Mě se to líbí, až na tu velikost.... Mne sa pacia Antoine de Saint Exupery. Aj ked 47mm je uz fakt dost, im sa to hodi.
volfda Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2010 Mne sa pacia Antoine de Saint Exupery. Aj ked 47mm je uz fakt dost, im sa to hodi. 47mm je hodně, ale nosím navitimer world 46mm, takže bych si BP dovedl hravě představit, snad to bude i více, nežli představa...
bobák Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 tak velikost hodinek přímo souvisí s velikostí ruky....co je nad 42 mm, tak je např. na mě obrovský a přes koženou bundu je nosit nebudu nicméně zastávám taky názor, že co se týče BP, tak by jakožto fliegeruhry měli zůstat co nejjednodušší (i materiálově) a nejčitelnější... perpetual calendar na nich nemá co dělat, ale to je jen můj názor, třeba to někomu přijde skvělý
IWCmann Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Některé nevypadají zle, ale na některých je dle mého vidět určení pro americký trh, jsou trochu zvláštní na můj vkus. Ale je to třeba jen na zvyku...
Potkan Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Některé nevypadají zle, ale na některých je dle mého vidět určení pro americký trh, jsou trochu zvláštní na můj vkus. Ale je to třeba jen na zvyku... Dnes ve Student agency expressu jsem přisedl k pánovi, kterému čouhala z podrukávu velká korunka, jakou mám já na Steinech. Pak se poodkryly ručičky a čísla a já si řekl: "To je Parnis nebo co?" Pak jsem je viděl. Schaffhausenky BP. Ale divný nebyly jenom ty ručky. Antireflex to nemělo, datumka nějaká malá a měla jinou barvu než ciferník, rezerva chodu 360° dokola bez nápisu days, no name trnová spona na řemenu, .... tak buď nějaká limitka, kterou jsem ještě neviděl, nebo nějaký fíky
volfda Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Dnes ve Student agency expressu jsem přisedl k pánovi, kterému čouhala z podrukávu velká korunka, jakou mám já na Steinech. Pak se poodkryly ručičky a čísla a já si řekl: "To je Parnis nebo co?" Pak jsem je viděl. Schaffhausenky BP. Ale divný nebyly jenom ty ručky. Antireflex to nemělo, datumka nějaká malá a měla jinou barvu než ciferník, rezerva chodu 360° dokola bez nápisu days, no name trnová spona na řemenu, .... tak buď nějaká limitka, kterou jsem ještě neviděl, nebo nějaký fíky No, nevím, tipoval bych to spíš na ty fíky...
bobák Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Dnes ve Student agency expressu jsem přisedl k pánovi, kterému čouhala z podrukávu velká korunka, jakou mám já na Steinech. Pak se poodkryly ručičky a čísla a já si řekl: "To je Parnis nebo co?" Pak jsem je viděl. Schaffhausenky BP. Ale divný nebyly jenom ty ručky. Antireflex to nemělo, datumka nějaká malá a měla jinou barvu než ciferník, rezerva chodu 360° dokola bez nápisu days, no name trnová spona na řemenu, .... tak buď nějaká limitka, kterou jsem ještě neviděl, nebo nějaký fíky no limitka to bude určitě...ale v kvalitě a životnosti (čínskej hodinářskej smajlík)
kraxxus Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Náhodou jsem narazil na tuhle limitku, opravdu velmi mě zaujala zdroj 1
bobák Odesláno 18. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2010 jj...jsou fakt krásný...škoda jen ceny protože jsou z platiny... něco jako edice FATHER AND SON - otec BP z platiny, syn ocel a kalibr z Mark XVI podle švýcarskýho ceníku 50 000,- a 5 000,- fráňů odkaz: http://www.mens-watches-guide.com/iwc-father-and-son.html
kleofash Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 http://www.watchuwant.com/watches/iwc-big-pilot-edition-markus-buhler-turbine-movement-rare-special-limited-edition-made-only-IWC Big Pilot Edition Markus Buhler - TURBINE MOVEMENT - RARE SPECIAL LIMITED EDITION - (ONLY 12 PIECES!!!) - Reference: IW5003 vypadají faaakt dobře! :-)
volfda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 http://www.watchuwan...tion-made-only- IWC Big Pilot Edition Markus Buhler - TURBINE MOVEMENT - RARE SPECIAL LIMITED EDITION - (ONLY 12 PIECES!!!) - Reference: IW5003 vypadají faaakt dobře! :-) Ta turbína tam podle mě nepatří Já na BP obdivuji hlavně jejich jednoduchost v provedení 47mm, je to prostě základ všech pilotek... Náhodou jsem narazil na tuhle limitku, opravdu velmi mě zaujala zdroj Souhlas se Sibirnayou, nádhera!
Jarett Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 http://www.watchuwant.com/watches/iwc-big-pilot-edition-markus-buhler-turbine-movement-rare-special-limited-edition-made-only- IWC Big Pilot Edition Markus Buhler - TURBINE MOVEMENT - RARE SPECIAL LIMITED EDITION - (ONLY 12 PIECES!!!) - Reference: IW5003 vypadají faaakt dobře! :-) zde jedny na prodej ...
kleofash Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 zde jedny na prodej ... super... jen je velka skoda, ze jsem si prave neco objednal z Chronoshopu :-(
bobák Odesláno 2. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2010 na netu těch neuvěřitelnejch limitek lítá evidentně víc..... ač jsem zastánce klasickejch BP bez cukrlátek, tak se mě ty modrý docela líbí... 1
kraxxus Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 na netu těch neuvěřitelnejch limitek lítá evidentně víc..... ač jsem zastánce klasickejch BP bez cukrlátek, tak se mě ty modrý docela líbí... Já jsem taky zastánce klasickejch BP a někdy v budoucnu je chci pořídit jako dream ! Ale ty GMT jsou vážně famozní , jen mi přijde, že to PVD tomu ubírá na kráse! Můžeš prosím napsat zdroj, kde jsi to vyštrachal? Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se