Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Má někdo z ctihodných členů a nosí hodinky Alba (Seiko corp.), zejména z modelové řady sport - divers? Ale i jiné řady.

Že jsou to hodinky s kalibry Seiko (7S26 a pod.) vím, ocelová pouzdra, Hardlex skla, tah skládaný plech etc vím.

Spíše mne zajímají dojmy ze zpracování, luminiscence, přesnost kalibrů (zda odlišně od běžné Seiko produkce).

Jsou zde určitě i majitelé modelů Riki Watanabe, tak případně i jejich dlouhodobé dojmy.

Díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mam Alba al4017 a som s nimi zatial spokojny. Presnost som nemeral ale je to podobne ako u inych Seiko s tymto kalibrom.

Prekvapil ma kovovy tah ktory je plny a kvalitne spracovany. Puzdro je zvrchu brusene, z boku a zdola lestene. Takisto ku kvalite puzdra nemam vyhrady. Dynko je plne. Luminiscencia je trochu slabsia ako u Monstra ale aj tak je velmi dobra. Korunka je srubovacia. Jedine dve veci ktore mi vadia a to rucky, ktore su trochu male k puzdru a luneta, ktora je potiahnuta PVD vrstvou. Uvidime co vydrzi. Hodinky maju 44mm priemer bez korunky a vahu 208g po odstraneni 4 dielikov tahu 185g.

Ale mozem povedat ze sa nosia vyborne a napriek vahe som si na ne velmi rychlo zvykol. Za tu cenu vrelo odporucam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...