Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vsetci dobre pozname spojenie firiem vyrabajucich hodinky zo svetom sportu ci uz automobiloveho,motocykloveho, olympiskych hier a pod.Co tu vsak este nebolo je spojenie so svetom bojovych umeni(aspon podla mna).Niektorym bojovnikom tak bolo mozno smutno ze na zapasti nemozu nosit nieco comu sa venuju a preco ziju a dychaju....NEZUFAJTE uz su tu!! Volaju sa Black Belt a su dielom Yvana Arpa ktory posobil u znacky Romain Jerome a je tiez bojovnik.Pozor hodinky su urcene len pre drzitelov cierneho pasu v bojovom umeni a pri kupe musi zaujemca dolozit potrebne osvedcenie ze je drzitelom Black Belt.

Stucny opis: Stojcek-blizsie nespecifikovany svajciarsky high-end automat

Puzdro-ocel 316 v prevedeny PVD

Cifernik-cierny s texturou ktora ma pripominat textiliu kimona a ciernym pasom

Rucicky-maju pripominat palice na Kendo

Remienok-telacia koza s texturou ako kimono

Spodne viecko(dinko)-vygravirovane FOR BLACK BELT ONLY

Vodotesne 100m

Cena 3000CHF

Viac info na stranke http://bbw.luxuryartpieces.com/index.php

post-11619-1271067596.jpg

post-11619-1271067619.jpg

post-11619-1271067639.jpg

Upraveno uživatelem stopa99
Odesláno

Zajímavý hodinky - líbí se mi luneta, ručky, textura ciferníku, korunka i celý ten koncept. Ale co se mi tam vůbec nelíbí, to je právě ten pásek. Kdyby nechali ciferník v minimalistickým duchu prázdný a ten pás dali na dýnko, tak by to bylo super. Ale takhle bych je nenosil... :(

Odesláno
  Z. napsal:
Zajímavý hodinky - líbí se mi luneta, ručky, textura ciferníku, korunka i celý ten koncept. Ale co se mi tam vůbec nelíbí, to je právě ten pásek. Kdyby nechali ciferník v minimalistickým duchu prázdný a ten pás dali na dýnko, tak by to bylo super. Ale takhle bych je nenosil... :(

Přesně tak, ten pásek je hrůza! Nemůžu to vztahovat na všechny, ale pár lidí s černým pásem znám a podle mě by to na ruku nevzali, potrpí si spíš na jemnou symboliku, než na nějaká gesta, svůj černý pás si nosí v sobě a nikde se nechlubí s tím, že ho mají. Přirovnal bych jejich postoj k překrásně zdobenému strojku uvnitř ošuntělého pouzdra s plným dýnkem.

Podle mě to ty hodinky zabilo.

Odesláno
  Aldo napsal:
Přesně tak, ten pásek je hrůza! Nemůžu to vztahovat na všechny, ale pár lidí s černým pásem znám a podle mě by to na ruku nevzali, potrpí si spíš na jemnou symboliku, než na nějaká gesta, svůj černý pás si nosí v sobě a nikde se nechlubí s tím, že ho mají. Přirovnal bych jejich postoj k překrásně zdobenému strojku uvnitř ošuntělého pouzdra s plným dýnkem.

Podle mě to ty hodinky zabilo.

Ta poetika mě rozchechtala... Sice máš pravdu, ten pásek je kýč jako prase a vietnamci na prodejně by to mohli prodávat s úspěchem, ale ta definice lidí "s černým páskem" mně pobavila :D :D .D ... ale máš pravdu, většinou takovou pózu na okolí dělají ....

Odesláno
  Aldo napsal:
...ale pár lidí s černým pásem znám a podle mě by to na ruku nevzali, potrpí si spíš na jemnou symboliku, než na nějaká gesta, svůj černý pás si nosí v sobě a nikde se nechlubí s tím, že ho mají. Přirovnal bych jejich postoj k překrásně zdobenému strojku uvnitř ošuntělého pouzdra s plným dýnkem.

....

Hezky řečeno, i když je to možná trochu romantický pohled na mistry (alespoň tedy některé). :)

Ale pokud bych se chtěl už nějakým způsobem odkazovat k Budó a Bušidó, tak bych si za ty peníze koupil Seiko Ananta, které toho samurajského ducha mají v sobě mnohem víc a přitom zdaleka ne tak okázale... Hodinky dokonalé a chladné jako ta katana, která jim byla inspirací.

Odesláno

Když se mě někdo ptá, jaký mám pásek, říkám, že už cvičím dlouho, takže už mám třímetrový.

Ty hodinky sou fakt hnusný. Kdybych třeba doložil, že mi vydrží stát celý večer, mohl bych si koupit nějaké hezčí?

Odesláno
  Teatime napsal:
...

Ty hodinky sou fakt hnusný. Kdybych třeba doložil, že mi vydrží stát celý večer, mohl bych si koupit nějaké hezčí?

Ne. Pokud máš černý pás, tak si musíš koupit tyhle. A taky je musíš nosit při cvičení ke kimonu. Viz B)

• po měsíci...
Odesláno

fakt divne hodinky. Podla obrazkov vyzeraju velmi lacno :( keby to rozdavali zadarmo nic nepoviem, ale zaplatiti za ne 3000 frankov je dost :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...