Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mohli by ste mi doporucit nejake hodinky pre priatelku

parametre by mohli byt :

Quartz

sklicko mineralne

kovovy tah najlepsie nerez

najlepsie nejaka modna znacka

cena : 100-150 Eur

ja uz sa stracam v tom mnozstve tak prosim o radu vas

dik moc

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Obávám se, že žádat místní znalce o doporučení modní značky je tak trochu troufalost, jsi mrtvý muž :D .

Odesláno

ja viem mne to tiez nieje moc prijemne ale tak poznate baby ked jej kupim nejaku znacku ktora naozaj vie coto o hodinkach tak to sa jej nebude pacit pre nu je to ze to bude ukazovat cas druhorade to musi byt viac modny doplnok ako casomiera (tiez nechapem ale nepytajte sa ma preco to tak je :))

dik a nezabite ma prosim vsak kazdy to asi pozna ci vase priatelky su ine ? :)

Odesláno

Tohle musíš řešit s ní, vyraž si někam do nákupního centra, omrkněte stánky a hodinářství a je to.

Nech to na ní, v budgetu 100-150? jí do toho vůbec nevnášej nějaký technický požadavky.

Odesláno

chronomagorina je nakazliva. moja priatelka by na ruku uz kvarcky nezobrala a poskuluje po mojich hodinkach. ma jedny elegantne a teraz hodla najst nieco sportove. som rad aspon v tom niesom sam...

Odesláno (upraveno)

tak problem vyrieseny zobral som priatelku do hodinarstva povedal jej nech si vyberie ze ja to zaplatim a viac som sa uz nestaral budu to jej hodinky a nech si kupi ake xce ja ich nosit nebudem ;)

vybrala si tieto klik a dostala k nim taky isty naramok na ruku s logom tak bola stastna a ja tiez ze ma radost ;)

viem ze teraz budete namietat ale mne neslo o to aby mala nieco co sa paci mne ale o to aby sa jej prijemne nosili a bola rada a to splnili tak problem vyrieseny ;)

edit: zly link

Upraveno uživatelem henry3333
Odesláno
mne neslo o to aby mala nieco co sa paci mne ale o to aby sa jej prijemne nosili a bola rada

to si řek dobře, na to se mnohdy zapomíná, moje žena taky neměla radsot, když jsem jí avizoval, že jakmile vyjde GranTurismo na PS3, tak jí konečně tu stávající PS2 apgrejdnu, že na tom vůbec nehraje

Odesláno
to si řek dobře, na to se mnohdy zapomíná, moje žena taky neměla radsot, když jsem jí avizoval, že jakmile vyjde GranTurismo na PS3, tak jí konečně tu stávající PS2 apgrejdnu, že na tom vůbec nehraje

tak to bolo dobre viem si predstavit :blowup: :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...