henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Mohli by ste mi doporucit nejake hodinky pre priatelku parametre by mohli byt : Quartz sklicko mineralne kovovy tah najlepsie nerez najlepsie nejaka modna znacka cena : 100-150 Eur ja uz sa stracam v tom mnozstve tak prosim o radu vas dik moc
Návštěvník Matterhorn Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Obávám se, že žádat místní znalce o doporučení modní značky je tak trochu troufalost, jsi mrtvý muž .
henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 ja viem mne to tiez nieje moc prijemne ale tak poznate baby ked jej kupim nejaku znacku ktora naozaj vie coto o hodinkach tak to sa jej nebude pacit pre nu je to ze to bude ukazovat cas druhorade to musi byt viac modny doplnok ako casomiera (tiez nechapem ale nepytajte sa ma preco to tak je ) dik a nezabite ma prosim vsak kazdy to asi pozna ci vase priatelky su ine ?
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Tohle musíš řešit s ní, vyraž si někam do nákupního centra, omrkněte stánky a hodinářství a je to. Nech to na ní, v budgetu 100-150? jí do toho vůbec nevnášej nějaký technický požadavky.
henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 praveze som xcel aby to bolo prekvapenie len som tak akoze zistil co by sa jej asi pacilo a teraz chcem vybrat nieco aby som neurazil hodinarskeho boha chronosa a potesil zaroven priatelku
bandicoot Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 zkus zalovit v modelech axcent TADY
henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 ... jsou, ta moje je na potapky... pred chvili jsem ji nasazoval novy mesh... tak mas dobre
jankoxxx Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 chronomagorina je nakazliva. moja priatelka by na ruku uz kvarcky nezobrala a poskuluje po mojich hodinkach. ma jedny elegantne a teraz hodla najst nieco sportove. som rad aspon v tom niesom sam...
henry3333 Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) tak problem vyrieseny zobral som priatelku do hodinarstva povedal jej nech si vyberie ze ja to zaplatim a viac som sa uz nestaral budu to jej hodinky a nech si kupi ake xce ja ich nosit nebudem vybrala si tieto klik a dostala k nim taky isty naramok na ruku s logom tak bola stastna a ja tiez ze ma radost viem ze teraz budete namietat ale mne neslo o to aby mala nieco co sa paci mne ale o to aby sa jej prijemne nosili a bola rada a to splnili tak problem vyrieseny edit: zly link Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem henry3333
bandicoot Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 mne neslo o to aby mala nieco co sa paci mne ale o to aby sa jej prijemne nosili a bola rada to si řek dobře, na to se mnohdy zapomíná, moje žena taky neměla radsot, když jsem jí avizoval, že jakmile vyjde GranTurismo na PS3, tak jí konečně tu stávající PS2 apgrejdnu, že na tom vůbec nehraje
henry3333 Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 to si řek dobře, na to se mnohdy zapomíná, moje žena taky neměla radsot, když jsem jí avizoval, že jakmile vyjde GranTurismo na PS3, tak jí konečně tu stávající PS2 apgrejdnu, že na tom vůbec nehraje tak to bolo dobre viem si predstavit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se