X-Bob Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Včera dorazivší sportovní hodinky zn. ALBA (Seiko corp.). Automat, kalibr Seiko 7S26. Sklíčko Hardlex. Diametr 46 mm bez korunky! Bílý ciferník, ručky stříbrné s lumi výplní (stejně jako v indexech ciferníku), Lumibritte. Šroubovací dýnko s logem, plné. Nearetovaná luneta (černá, PVD), s tachymetrem a log.stupnicí?. Kovový nerez tah, (skládaný plech, ale velmi precizní). WR100m. Jsou to docela obyčejné, jednoduché automaty. Relativně větší, díky bílé barvě snad i decentní. Vzhledem k tvaru pouzdra i při svém diametru lehce vklouznou pod manžetu košile, nepřekážejí a v reálu nepůsobí nějakým "humpoláckým" dojmem, jak by jinak mohl nasvědčovat diametr. Luminiscence není tak výrazná, jako je u produkce Seiko. Stříbrné ručky s šedým olemováním celkem zřetelně na bílém ciferníku zobrazují čas. Luneta, ač nearetovaná, zřejmě kovová (nedovedu to přesně určit, dle propozic by měla mít černé PVD), se pohybuje přiměřeně ztuha tak, že sama nemění pozici, ale lze ji citlivě pootočit. Na lunetě jsou zřejmě tachymetrické údaje a pak cosi logaritmického, spíše snad pro piloty, neboť jsem tam přečetl údaje, čísla a zkratky jako:" naut., stat, fuellbs, imp.gal, km, gal, kg, 1000FT atd. No, nemůžu vyloučit, že zrovna TO se mi při jízdě na motorce, nebo při ztroskotání na ostrůvku uprostřed řeky Ohře může hodit.. Jejich určení bude na motorku, na práci, nebo tam, kam bych bral svoje milované Seiko Alpinist nerad Jsem s nimi opravdu spokojen. Pořízeny byly v e-shopu pana Šafáře azwatch.cz. Perfektní přístup k zákazníkovi, vzorná komunikace na úrovni, mohu jen a jen doporučit. Po 2 letech, kdy jsem již zde nakupoval, stále tedy 1A. Objednány v neděli, ještě v neděli komunikace s prodejcem, v Po podány k přepravě, druhý den doma (pošta EMS). Pořizovací cena - hodinky byly ve slevě za úžasných 2.400,-! Kč Omlouvám se nekvalitu fotky, foceno narychlo mobilem. Důstojnější obrázky dodám o víkendu. Seiku zdar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
arnie2000 Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Pekne hodinky,gratulujem,ta cierna luneta v kombinacii s bielym cifernikom vyzera super,nech sluzia
Vit Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 (upraveno) Gratuluju k hezkým hodinkám za velice přijatelnou cenu. Potvrzuju velice seriózní a vstřícné jednání pana Šafáře. EDIT: omylem vložen 2x stejný text Upraveno 15. dubna 2010 uživatelem Vit
X-Bob Odesláno 15. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Díky. Důstojnější foto bude v So-Ne. Zajímavost - přes krátkodobost nošení (odloženy pouze na noc) neměřitelná odchylka chodu...
Chorche Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 Gratuluju a těším se na víc fotek, jednu dobu jsem o nich totiž vážně uvažoval. A na pana Šafáře mám také pouze slova chvály.
X-Bob Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 jen nějaké foto. Budou to pro mě takové "motorkářské" hodinky. Přikládám i foto pro srovnání se Seiko Alpinist (diametr 42mm, ALBA 46 mm) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M916 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Poslouchej, Bobe, to vůbec není špatný. Zajímavý hodinky a za ty peníze... mně se líbí.
X-Bob Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 dnes. Počasí ve městě 1A. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
X-Bob Odesláno 18. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 vodní nádrž Přísečnice, Krušné hory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 Gratulace, Bobe, moc pěkné. A ten tah je ještě posouvá dál. Užívej a na mašině bacha!
X-Bob Odesláno 18. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 No jasan, jezdim jak důchodce. Ten tah - to je plechová skládačka, ale gut
Murphy97 Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 - to je plechová skládačka, ale gut na živo jsem je nikdy neviděl, ale z obrázků moc pěkný...
NIGHTinGALE Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2010 Hodinky vypadají moc dobře a tah překvapil - vypadá jako plný. Při pohledu z boku to fakt není vidět. Tvé ruce těch 46mm sedí náramně.
X-Bob Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 venku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se