NIGHTinGALE Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Bigesi, napsal jsi, že už jsi přišel na způsob, jak ty blbě udělané lunety sundat. Ale už jsi nenapsal, jaký ten způsob je. Takže jsi čekal co? Že se tě lidé budou ptát (či prosit), abys jim to prozradil? No, já se tě ptát nebudu, proto jsem si tipnul, že použiješ sádlo. Po tom to bude přeci hezky klouzat, ne? :) A máš pravdu, udělal jsi záslužný skutek a jel do Parexa. No a já tam nejel, protože zrovna tak nepojedu do Horní Dolní, až tam začne výroba aftermarket vintage ciferníků Omega svys. Prostě takové věci mě moc neberou, no. Tím v tomhle vákně končím. Primky už nesbírám, tak co se do toho s.eru, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Tohle uz tu jednou bylo. Clenove kteri kritizuji fejkovou produkci (MM, Parexo, apod.) jsou oznacovani za mluviče a fašisty a clenove uzivajici fejku jsou zde za "obrance svobody","zastance svého názoru","prukopniky sberatelstvi" .........a delaji to pro ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Chlapci, opět se po dlouhé době zapojím s jedním jediným příspěvkem a to tím, že bych doporučil celé vlákno zamknout, protože už tady padlo tolik věcí, že už nikdo nic objevného do něj napsat nemůže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 u té nětěsnosti se bojím, že se to opravdu nevyřeší, jako u první série korunek pro mosazné pouzdro. Dodnes se prodávají a dodnes dostatečně netěsní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Mne vadi jedna vec, tohle je preci forum o hodinkach a ne pouze forum pro vasnive chronomagory a sberatele. Hodinky jsou veci co ukazuji cas, mne je uprimne jedno jestli ma nekdo hodinky zbastlene ci se pysni originalem. Hlavne ze kazdej ma rad to svoje a tesi se z toho co nosi na ruce. Pokud nekdo miluje svoje fejky je to v poradku. Pokud nekdo podstrkuje Fejky jako origos a snazi se na tom pri prodeji vydelat je to spatne !!! Ale pro vlastni potrebu muze mit kdo chce primky treba v drevenym pouzdru. Kazdy uvedeni hodinek do stavu vyhovujicich jeho majiteli povazuji za scela spravnou vec a nic proti ni nemam a myslim ze je to v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 obávám se, že tu 15 stran řešíte naprosté pí...... chtěl bych mít takhle blbé starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Dospět k takovému názoru po přečtení 16 stránek diskuze (neb jak tomuto přesvědčení jinak kvalifikovaně přijít, že) je vskutku tristní bilance, nedivím se vaší frustraci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Jen taková obecná poznámka, máte za to, že materiál a řemeslné zpracování čínských pouzder a pouzder z Eltonu jsou opravdu srovnatelné? .. Já bych se toho srovnání trochu bál. Možná že ne jenom trochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Normálně lunety z PS2 sundavám odshora. Tady u té nové z Parexa se mi to nedařilo, nicméně našel jsem místečko mezi 5. a 6. hodinou, kde za tu lunetku jde dobře vzít a sundat jí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Tak jsem to prozkoušel a některé lunetky jdou otáčet docela snadno Třeba na těchto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.