Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

tento thread jsem založil jen pro jedinou věc. 28.12.2009, jsem v sekci prodej, reagoval na nabídku hodinek viz odkaz:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25271

žádná reakce, nevím možná je to už dost dlouhá doba, ale žije ten člověk? v podstatě se nic nestalo.

máte větší či menší zkušenosti? odpovídáte na SZ pravidelně? Já se snažím i když někdy to trvá třeba 4 dny ale 4 měsíce ? no jen mne to zaujalo :-)

Odesláno

ta moja reakcia nebola for a preto v nej neni ani jeden smajlik. faktom je ze silvester a novorocne oslavy sa pre mnozstvo ludi nekonci dobre a ja osobne ich radsej travim v pokoji domova...

pevne dufam ze clen SimonStoklasa je v poriadku a ze len abstinuje od tohoto choreho fora :starwars:

Odesláno

No, třeba já jsem také nějakou dobu abstinoval vlivem různých okolností, ale stejně jsem zjistil, že to prostě nejde ... B)

Odesláno
Já si vždycky až posléze uvědomím, že by to nemuselo všem připadat tak vtipné :D

třeba opravdu jen prodal všechny hodinky a skončil tady s námi, protože mu to lezlo hodně do peněz jako mně :-) no tyhle stránky jsou nejdražší co mne kdy potkalo :-) ale zase kráásné :-) jo chronomagoření je super :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...