Gilius Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 No,netvořili,je se to potom někomu zdálo podobné,tož se tomu začalo říkat "Bumblebee"
tomsoyer Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Viděl jsem je včera na živo v této kombinaci GA 100-1A2 Moc se mi líbily, a začínám o nich uvažovat :-)
zdenal01 Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 tož už jsou po strastiplné cestě z NY doma a pro letošní rok poslední akvizice Můžu se zeptat kde jsi je koupil? U nás se GA-100 celý černý zřejmě sehnat nedají. Hodně se mi zalíbily a chtěl bych si je taky koupit. Objevil jsem je akorát na amazon.de, ale za 108 euro i s poštovným
spineshank Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Můžu se zeptat kde jsi je koupil? U nás se GA-100 celý černý zřejmě sehnat nedají. Hodně se mi zalíbily a chtěl bych si je taky koupit. Objevil jsem je akorát na amazon.de, ale za 108 euro i s poštovným v čr je stealth verze už dávno vyprodaná,jedině mimo naši vlast pokud chceš new
Boofish Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Můžu se zeptat kde jsi je koupil? U nás se GA-100 celý černý zřejmě sehnat nedají. Hodně se mi zalíbily a chtěl bych si je taky koupit. Objevil jsem je akorát na amazon.de, ale za 108 euro i s poštovným Koupil jsem je 23.2.2011 na německém ebayi (ceny jsou různé) a do dvou dnů byly doma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se