Přejít na obsah

Casio X-Large G-Shock Ana-Digi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Dovolím si přinést malý příspěvek do sekce, v které se téměř neangažuji. Předpokládám, že bystří hoši hodinky už dávno znají, ale doufám, že je pár fotek nepohorší.

Casio X-Large G-Shock Ana-Digi

Technické parametry 

Hourly Time Signal

Auto-Calendar (pre-programmed until the year 2099)

Daily Alarm 4 daily and 1 snooze alarm

Module 5081

Approx. Battery Life 2 years

Battery CR1220

Countdown Timer

Shock Resist

Backlight Auto LED light with afterglow

Water Resistant up to 200M

12/24-Hour Formats

Accuracy +/- 15 seconds per month

Magnetic Resistant

World Time 29 times zones (48 cities + UTC)

Stopwatch 1/1000 Second

Cena více než příjemná : 99$

zdroj - http://professionalwatches.com/2010/04/cas...k_ana-digi.html

• po 2 týdnech...
Návštěvník SukHoi
Odesláno

jo jo - to musím mít - doufám, že to nejsou fejky

velikost akurátní :D:D:D - viz video

• po 2 týdnech...
Návštěvník SukHoi
Odesláno

tož už jsou po strastiplné cestě z NY doma a pro letošní rok poslední akvizice

osvětlení je úžasné - něco mezi svíčkou a 100letou žárovkou :D

Návštěvník SukHoi
Odesláno
Jsem digi analfabet, protose smele zeptam - proc to ma tak mizerny svetlylko a ne celkovy podsvetleni jako bezny Gcka?

tak to já nevím - každopádně ručky to osvítí a beru to jako pěkné retro světýlko - ostatně já v noci většinou spím tak že to je pro mně taková srandovní funkce navíc

Odesláno
Dovolím si přinést malý příspěvek do sekce, v které se téměř neangažuji.

Přiznávám, že kdybych viděl příspěvek na téma G-Shock od kohokoliv jiného než od Snowa, tak by mě ani nenapadlo si ho otevřít. Takhle mi zvědavost nedala a musím teda říct, že jsem velmi příjemně překvapen. Fakt dobrý! :speak_cool:

Návštěvník SukHoi
Odesláno (upraveno)
jsem velmi příjemně překvapen. Fakt dobrý! :speak_cool:

i já - už jsem měl asi šestery šoky a tohle je asi to nejlepší co jsem zatím měl - kupodivu i nejlevnější - super čitelnost - příjemný zdvih tlačítek a nastavil jsem to i bez manuálu + normální velikost z nic dělá kandidáta na "evropské šoky" za pár šupů x respektive tohle jsou snad první šoky co jsem viděl, kde je číselník adekvátně velký k plastové hroudě okolo

edit: jo a přezdívka těhle šoků je DARK KNIGHT takže machrindex jako kráva :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem SukHoi
Odesláno
i já - už jsem měl asi šestery šoky a tohle je asi to nejlepší co jsem zatím měl - kupodivu i nejlevnější - super čitelnost - příjemný zdvih tlačítek a nastavil jsem to i bez manuálu + normální velikost z nic dělá kandidáta na "evropské šoky" za pár šupů x respektive tohle jsou snad první šoky co jsem viděl, kde je číselník adekvátně velký k plastové hroudě okolo

edit: jo a přezdívka těhle šoků je DARK KNIGHT takže machrindex jako kráva :thumbsup_anim:

Móžno paslat SZ pán SukHoi?

• po 2 týdnech...
Návštěvník SukHoi
Odesláno (upraveno)

...abych nezapomněl = všechny barevné varianty se dají koupit v Koscomu za stejné, respektive lepší peníze než na ebay + tam mají i barevné duo za tuším 4890 (nebo tak nějak)

Upraveno uživatelem SukHoi
Odesláno (upraveno)

[quote Jsem digi analfabet, protose smele zeptam - proc to ma tak mizerny svetlylko a ne celkovy podsvetleni jako bezny Gcka?

tak to já nevím - každopádně ručky to osvítí a beru to jako pěkné retro světýlko - ostatně já v noci většinou spím tak že to je pro mně taková srandovní funkce navíc

Mohl bych poprosit pán SukHoi(YPO) o foto s osvětlením hodinek?(osvětlení je úžasné - něco mezi svíčkou a 100letou žárovkou) Děkuji :toot:

Upraveno uživatelem vraby
Návštěvník YPO
Odesláno

Mohl bych poprosit pán SukHoi(YPO) o foto s osvětlením hodinek?(osvětlení je úžasné - něco mezi svíčkou a 100letou žárovkou) Děkuji :toot:

rád bych vyhověl, ale nejsem stejně zdatný jako místní foto virtuóz a nedokážu zesynchonizovat čas žárovky,ostření a klepající prst na spoušti = zkus oslovit někoho jiného - díky za pochopení
Návštěvník YPO
Odesláno

Myslim ze o moc lepsi jako tohle to nebude.....

díky - to je přesně ono - prostě jako když si dáš baterku pod bradu a strašíš malý děti
Odesláno (upraveno)

díky - to je přesně ono - prostě jako když si dáš baterku pod bradu a strašíš malý děti

:lol: jo tak to jsi vystihl, taky jsem jedny s touhle vychytavkou mival....

EDIT: A tady mas podobny model...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník YPO
Odesláno

:lol: jo tak to jsi vystihl, taky jsem jedny s touhle vychytavkou mival....

EDIT: A tady mas podobny model...

na druhou stranu to jsou pro děti ideální hodinky = nemají do rána plný měchýř :)

Odesláno

Mám model GA-100 žluté a černé :notworthy: osvětlení je super, a bohatě stačí. hodinky jsou opravdu velké a mohutné. Myslím, že jsem čet na internetu že tu žlutou variantu tvořili podle toho žlutého autobota z transformers Bumblebee.

A to myslím sedí! ;) ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...