Návštěvník Snow Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Dovolím si přinést malý příspěvek do sekce, v které se téměř neangažuji. Předpokládám, že bystří hoši hodinky už dávno znají, ale doufám, že je pár fotek nepohorší. Casio X-Large G-Shock Ana-Digi Technické parametry Hourly Time Signal Auto-Calendar (pre-programmed until the year 2099) Daily Alarm 4 daily and 1 snooze alarm Module 5081 Approx. Battery Life 2 years Battery CR1220 Countdown Timer Shock Resist Backlight Auto LED light with afterglow Water Resistant up to 200M 12/24-Hour Formats Accuracy +/- 15 seconds per month Magnetic Resistant World Time 29 times zones (48 cities + UTC) Stopwatch 1/1000 Second Cena více než příjemná : 99$ zdroj - http://professionalwatches.com/2010/04/cas...k_ana-digi.html
Gilius Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 GA - 100 Mimochodem,žlutá varianta už má své jméno - BUMBLEBEE (to je to auto z Transformerů).......
Návštěvník SukHoi Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 jo jo - to musím mít - doufám, že to nejsou fejky velikost akurátní :D:D - viz video
Návštěvník SukHoi Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 tož už jsou po strastiplné cestě z NY doma a pro letošní rok poslední akvizice osvětlení je úžasné - něco mezi svíčkou a 100letou žárovkou
H-B Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Jsem digi analfabet, protose smele zeptam - proc to ma tak mizerny svetlylko a ne celkovy podsvetleni jako bezny Gcka?
Návštěvník SukHoi Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Jsem digi analfabet, protose smele zeptam - proc to ma tak mizerny svetlylko a ne celkovy podsvetleni jako bezny Gcka? tak to já nevím - každopádně ručky to osvítí a beru to jako pěkné retro světýlko - ostatně já v noci většinou spím tak že to je pro mně taková srandovní funkce navíc
SOZ Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Dovolím si přinést malý příspěvek do sekce, v které se téměř neangažuji. Přiznávám, že kdybych viděl příspěvek na téma G-Shock od kohokoliv jiného než od Snowa, tak by mě ani nenapadlo si ho otevřít. Takhle mi zvědavost nedala a musím teda říct, že jsem velmi příjemně překvapen. Fakt dobrý!
Návštěvník SukHoi Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 (upraveno) jsem velmi příjemně překvapen. Fakt dobrý! i já - už jsem měl asi šestery šoky a tohle je asi to nejlepší co jsem zatím měl - kupodivu i nejlevnější - super čitelnost - příjemný zdvih tlačítek a nastavil jsem to i bez manuálu + normální velikost z nic dělá kandidáta na "evropské šoky" za pár šupů x respektive tohle jsou snad první šoky co jsem viděl, kde je číselník adekvátně velký k plastové hroudě okolo edit: jo a přezdívka těhle šoků je DARK KNIGHT takže machrindex jako kráva Upraveno 12. května 2010 uživatelem SukHoi
vraby Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Odesláno 13. května 2010 i já - už jsem měl asi šestery šoky a tohle je asi to nejlepší co jsem zatím měl - kupodivu i nejlevnější - super čitelnost - příjemný zdvih tlačítek a nastavil jsem to i bez manuálu + normální velikost z nic dělá kandidáta na "evropské šoky" za pár šupů x respektive tohle jsou snad první šoky co jsem viděl, kde je číselník adekvátně velký k plastové hroudě okolo edit: jo a přezdívka těhle šoků je DARK KNIGHT takže machrindex jako kráva Móžno paslat SZ pán SukHoi?
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 (upraveno) ...abych nezapomněl = všechny barevné varianty se dají koupit v Koscomu za stejné, respektive lepší peníze než na ebay + tam mají i barevné duo za tuším 4890 (nebo tak nějak) Upraveno 22. května 2010 uživatelem SukHoi
vraby Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) [quote Jsem digi analfabet, protose smele zeptam - proc to ma tak mizerny svetlylko a ne celkovy podsvetleni jako bezny Gcka? tak to já nevím - každopádně ručky to osvítí a beru to jako pěkné retro světýlko - ostatně já v noci většinou spím tak že to je pro mně taková srandovní funkce navíc Mohl bych poprosit pán SukHoi(YPO) o foto s osvětlením hodinek?(osvětlení je úžasné - něco mezi svíčkou a 100letou žárovkou) Děkuji Upraveno 23. května 2010 uživatelem vraby
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Mohl bych poprosit pán SukHoi(YPO) o foto s osvětlením hodinek?(osvětlení je úžasné - něco mezi svíčkou a 100letou žárovkou) Děkuji rád bych vyhověl, ale nejsem stejně zdatný jako místní foto virtuóz a nedokážu zesynchonizovat čas žárovky,ostření a klepající prst na spoušti = zkus oslovit někoho jiného - díky za pochopení
Dantechno Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Myslim ze o moc lepsi jako tohle to nebude..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Myslim ze o moc lepsi jako tohle to nebude..... díky - to je přesně ono - prostě jako když si dáš baterku pod bradu a strašíš malý děti
Dantechno Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 (upraveno) díky - to je přesně ono - prostě jako když si dáš baterku pod bradu a strašíš malý děti jo tak to jsi vystihl, taky jsem jedny s touhle vychytavkou mival.... EDIT: A tady mas podobny model... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2010 uživatelem Dantechno
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 jo tak to jsi vystihl, taky jsem jedny s touhle vychytavkou mival.... EDIT: A tady mas podobny model... na druhou stranu to jsou pro děti ideální hodinky = nemají do rána plný měchýř
nAscA Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Podobne sviti i moje AWG-525. Jen jsem nenasel lepsi foto, nez tu od Sjorse.
vraby Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Tak nějak to asi šajní,myslím že to bohatě stačí.
A10 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Mám model GA-100 žluté a černé osvětlení je super, a bohatě stačí. hodinky jsou opravdu velké a mohutné. Myslím, že jsem čet na internetu že tu žlutou variantu tvořili podle toho žlutého autobota z transformers Bumblebee. A to myslím sedí!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se