eskimak Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 pokud se nepletu, tak prodejci již negativní feedback dávat nemohou kubson: myslim ze v pripade nezaplatenia za tovar to neplati... ide o pravidlo aby sa predavajuci nemohol pomstit kupujucemu za zly feedback. Lenze to kupujuci musi najprv zaplatit, inak nema za co dat zly feedback (aj feedback je mozne za urcitych podmienok reklamovat). Zaplaceno.. Gratulujem k spravnej volbe!
little_w Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 Martine, v pohode, Za sebe tedy dekuji za vysvetleni, jsem rad, ze to je tak, jak to je. K tem hodinkam: podle me je cena hodne, hodne dobra! Tahle oranzova verze je asi nejhezci (tesne v zavesu jsou cerna a modra, podle meho nazoru), a to, ze to je limitka, to je bonus navic. Budes spokojenej. K remenu: urcite bych to resil s mistrem Simou. Ja ted resim obdobnou situaci, oranzove prosity remen na Seiko Landmonster. A uz se taky tesim, az tady hodim fotky - treba to pro tebe bude uzitecna inspirace.
Dantechno Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Jasne, nikdo te kamenovat nechtel. Jen jsi to na zacatku spatne vysvetlil. Tesim se na fotky.
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 na fotky sa asi tesia vsetci a ja len ticho zavidim lebo na moje vychrtle zapastie sa samuraje asi nikdy nebudu dat nasadit...
Dantechno Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 na fotky sa asi tesia vsetci a ja len ticho zavidim lebo na moje vychrtle zapastie sa samuraje asi nikdy nebudu dat nasadit... Hele ja mam zapesti 16,5 a nemam vubec problem, - naopak sedi paradne. Jako hrdy vlastnik dvou verzi se timto ohrazuji
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Hele ja mam zapesti 16,5 a nemam vubec problem, - naopak sedi paradne. Jako hrdy vlastnik dvou verzi se timto ohrazuji ja mam tiez 16.5 ale fakt neviem neviem ako by to na mne vyzeralo. asi som neni dostatocny "punk"
Gulas Odesláno 20. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 ja mam tiez 16.5.... Tak to jsme na tom všichni tři zhruba stejně, jelikož ale samuraie nosí i manželka jednoho člena (možná i více?), nevidím v tom žádný problém.)
neon Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Páni, ohľadom nákupu cez ebay, nemá náhodou kupujci právo do týždňa vrátiť tovar bez udania dôvodu predajcovi? Alebo to platí iba pri internetových obchodoch?
Návštěvník Snow Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 to neon - u spousty obchodníků jsem si téhle doušky všiml, ale jestli to platí všeobecně nevím. Otázkou také zůstává jak chceš zajistit včasné zpětné dodání hodinek obchodníkovi třeba do Japonska.
neon Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Myslím, že by sa to malo počítať od dňa doručenia kupujúcemu do dňa odoslania obchodníkovi... Tým som chcel vlastne povedať že aj keby sa tuto Gulas rozodol že sa mu hodinky nepáčia, kúpiť ich už musí ale môže ich poslať naspäť a bude ho to stáť iba poštovné ... Ale ako čítam už ich má kúpené a je spokojný. Tak gratulujem a k tým hodinkám: myslím že to bola výborná cena: rovnaký typ, iba nenosené som našiel za 800 dolárov: http://cgi.ebay.co.uk/SEIKO-ORANGE-SAMURAI...=item19bb8f784e
Gulas Odesláno 20. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 Ale ako čítam už ich má kúpené a je spokojný. Tak gratulujem S tím vrácením do týdne to asi záleží na prodejci, ale nevím to jistě, pravidla pro prodejce jsem nečetl. Jinak hodinky už jsou poslané, ale vzhledem k islandskému běsnění si nejsem vůbec jist, kdy ke mně dorazí.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se