Radimk Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2010 (upraveno) Prosím o upřesnění situace při změně mejlové adresy. Znamená "totální vyčištění " historie, včetně příspěvků, témat nebo se jen znovu přihlásím a jedu "postaru" dál, jen mám v profilu jinou zasílací adresu pro upozornění? Upraveno 19. dubna 2010 uživatelem Radimk
Chronomag Odesláno 20. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2010 jen se změní adresa (nelze používat určité US, čínské a ruské freemaily z důvodu spamu), ostatní zůstává.
Pero55 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 jen se změní adresa (nelze používat určité US, čínské a ruské freemaily z důvodu spamu), ostatní zůstává. nemohl by jsi mi prosím udělat vyjímku na gmail.com:) mám zde napsaný starý a ten už nepoužívám
ANT Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 toto by aj mna zaujimalo. Pretoze tu mam stale zadany stary mail, ktory uz ale definitivne nepouzivam. Chcel som ho zmenit na novy - gmail a neslo to.
Radimk Odesláno 6. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2010 "gmail" je tu velmi oblíbená koncovka..tu tady asi nezaregistruješ. Ale jinak, vše proběhne v nastavení bez problémů.
PM68 Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Možnosť zadať si gmail by potešila. Možno by to nemuselo byť po prvotnej registrácii ale aspoň dodatočne formou zmeny. Mám tam kalendár, dokumenty a prelinovania na kopu vecí, ktoré používam z viacerých počítačov a z mobilu. Gmail by potešil... (pritom mi prešla registácia s mailom na Hotmail, čo nie je zrovna elegantná mailová služba...)
ANT Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Možnosť zadať si gmail by potešila. Možno by to nemuselo byť po prvotnej registrácii ale aspoň dodatočne formou zmeny. Mám tam kalendár, dokumenty a prelinovania na kopu vecí, ktoré používam z viacerých počítačov a z mobilu. Gmail by potešil... (pritom mi prešla registácia s mailom na Hotmail, čo nie je zrovna elegantná mailová služba...) napodobne co sa tyka gmailu
Olda Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Odesláno 10. května 2010 Doufám, že se to nevztahuje i na původní adresu z registrace. Tu mám totiž na gmailu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se