HonzaX Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Hledám někoho kdo jezdí kolem Svijan, nebo Liberce, a byl ochoten mi cyklodres zakoupit a poslat . Pivovar ho prodává buď ve Svijanech nebo v podnikové prodejně v Liberci . A bohužel neprovozuje zásilkovou službu . Nechce se mi pro něj jet z Prahy .
mechano Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Hledám někoho kdo jezdí kolem Svijan, nebo Liberce, a byl ochoten mi cyklodres zakoupit a poslat . Pivovar ho prodává buď ve Svijanech nebo v podnikové prodejně v Liberci . A bohužel neprovozuje zásilkovou službu . Nechce se mi pro něj jet z Prahy . Zeptám se ti kámošů, jakou velikost?
Návštěvník Snow Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Jasně, pokud by to nevyšlo u mechana, mohu to zkusit sám.
HonzaX Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Manželka říkala ,že prý mám XL .
Návštěvník Snow Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 O.K. musíme se pořádně domluvit, aby jsi jich neměl deset.
gandalf Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Manželka říkala ,že prý mám XL . Šťastná to žena
HonzaX Odesláno 21. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 O.K. musíme se pořádně domluvit, aby jsi jich neměl deset. Počkej chvíli, jak se to vyvine u Mechana.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se