HonzaX Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hledám někoho kdo jezdí kolem Svijan, nebo Liberce, a byl ochoten mi cyklodres zakoupit a poslat . Pivovar ho prodává buď ve Svijanech nebo v podnikové prodejně v Liberci . A bohužel neprovozuje zásilkovou službu . Nechce se mi pro něj jet z Prahy .
mechano Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Hledám někoho kdo jezdí kolem Svijan, nebo Liberce, a byl ochoten mi cyklodres zakoupit a poslat . Pivovar ho prodává buď ve Svijanech nebo v podnikové prodejně v Liberci . A bohužel neprovozuje zásilkovou službu . Nechce se mi pro něj jet z Prahy . Zeptám se ti kámošů, jakou velikost?
Guest Snow Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Jasně, pokud by to nevyšlo u mechana, mohu to zkusit sám.
Guest Snow Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 O.K. musíme se pořádně domluvit, aby jsi jich neměl deset.
gandalf Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Manželka říkala ,že prý mám XL . Šťastná to žena
HonzaX Posted April 21, 2010 Author Report Posted April 21, 2010 O.K. musíme se pořádně domluvit, aby jsi jich neměl deset. Počkej chvíli, jak se to vyvine u Mechana.
Recommended Posts