arnie2000 Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Tak vcera mi konecne prisli od timeparadise zo singapuru,vydrazene na ebay.Platene boli 7.4,odoslane 9.4 do Franfurktu,z Franfurktu na SVK 16.4,u mna doma 21.4. Uz rok som sa po nich pozeral a vahal,no v robote boli nejake odmeny,aj narodky sa blizia,tak preco si nespravit radost(aj ked k tomu my chronopostihnuty ani narodky nepotrebujeme ).Chystam sa aj na svoju prvu recenziu,hadam pocas vikendu sa podari. A teraz zopar foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
taurus24 Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Pěkné hodinky, taky jsem po nich kdysi pukukoval . A ten řemínek s červeným prošitím je k nim perfektní. Ať slouží k radosti.
arnie2000 Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Dakujem pekne,inak ten remen som povodne kupoval k ROTARY,ktore predavam,ale pockal som si na CITIZEN-y,lebo maju cerveny subdial a cervene presitie k nim ide
hitmi Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Suprové hodinky, gratuluji. Už se těším na tvoji recenzi
KFL Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Gratuluju! Taky jsem je měl, moc fajn záležitost!
Radek K Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 No jo timeparadise, taky jsem si tam bral citizen. Tak ať slouží.
wen Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Ten řemen k ním sedí jak p...l na hrnec. Jinak gratulace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se