Tomas M. Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 jankoxxx Pekne, diky. Hamilton prumer 40. To jeste omrknu po obede. Za chvilku budu hledat jak se nakupuji hodinky za zehranici:-) Zatim pouzivame paypal pro nakupy z ebay.
Diamondking Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 (upraveno) Tomas M. napsal: Diamondking Obvod 17,5 cm. Tak to máš tolik co já....pro představu...Archimede Pilot 42 mm Edit: Skoro rok denně na ruce a pouzdro bez škrábnutí Upraveno 22. dubna 2010 uživatelem Diamondking
jankoxxx Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Tomas M. napsal: jankoxxx Pekne, diky. Hamilton prumer 40. To jeste omrknu po obede. Za chvilku budu hledat jak se nakupuji hodinky za zehranici:-) Zatim pouzivame paypal pro nakupy z ebay. so zapastim 17.5 si uz za vodou odporucam hodinky v rozmedzi 40-42mm s tym ze si hovoril ze by si nechcel moc velke hodinky. ak uz pouzivas paypal tak nakup pomocou bankovej karty pre teba nebude problem obchod Jurawatches co som postol je spolahlivy a mozem ho odporucit. ten druhy moc nepoznam ale tusim bola nan pozitivna recenzia niekde tu na fore.
Diamondking Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Archimede Outdoor Sport Strojek: Mechanický - automatický nátah Typ strojku: ETA 2824-2 Průměr: 38,7 mm Výška: 10,6 mm Pouzdro: Nerezová ocel - kartáčovaná Sklíčko: Safír Průhled dýnkem: Ne Vodotěsnost: 200 m Archimede Outdoor Sport Sice trošku menší...
sonny.c Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17025 a testík odolnosti
Tomas M. Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Diamondking napsal: Archimede Outdoor Sport Strojek: Mechanický - automatický nátah Typ strojku: ETA 2824-2 Průměr: 38,7 mm Výška: 10,6 mm Pouzdro: Nerezová ocel - kartáčovaná Sklíčko: Safír Průhled dýnkem: Ne Vodotěsnost: 200 m Archimede Outdoor Sport Sice trošku menší... Archimede Pilot jsou proste hezci. Dokonce se mi libi nejvic bez datumovky a popisku na ciferniku. Jen jsem jeste nedospel k tomu se datumu vzat. Ale diky za tip, techto jsem si nevsiml.
little_w Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Tomasi, nevim co je za nevrazivosti tve pritelkyne k Poljotum, ale je to solidni firma, ktera vyrabi fakt dobry hodinky, rozhodne dostanes za sve penize spolehlivy stroj. No, to ja jen proto, ze si sam vyrazujes pomerne zhaveho kandidata, ktery plni vsechna tva kriteria: wr 10atm, prumer 40mm (nebo 42, 44, jak chces), mechanicky strojek, pilotky a hlavne CENA. material pouzdra je u drtive vetsiny mechanickych hodinek chirurgicka ocel 316L, ta fakt neco vydrzi, to bych vubec neresil. sklicko se da vymenit za safir u dobreho hodinare, kdyz na tom budes trvat.
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Archimede SportTaucher už tu byly? http://www.archimede-uhren.de/DE/SportTaucher.htm
jankoxxx Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 little_w napsal: Tomasi, nevim co je za nevrazivosti tve pritelkyne k Poljotum, ale je to solidni firma, ktera vyrabi fakt dobry hodinky, rozhodne dostanes za sve penize spolehlivy stroj. No, to ja jen proto, ze si sam vyrazujes pomerne zhaveho kandidata, ktery plni vsechna tva kriteria: wr 10atm, prumer 40mm (nebo 42, 44, jak chces), mechanicky strojek, pilotky a hlavne CENA. material pouzdra je u drtive vetsiny mechanickych hodinek chirurgicka ocel 316L, ta fakt neco vydrzi, to bych vubec neresil. sklicko se da vymenit za safir u dobreho hodinare, kdyz na tom budes trvat. ja ho trochu chapem. aj ked mam ruske hodinky, urcite by som si nekupil rusa ak by som si planoval kupit len jedny hodinky. nevysvetlim to logicky a argumentom ale je to skor pocitova zalezitost.
Well Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Jestli chceš odolné a vodotěsné hodinky, tak mohu doporučit jedině Seiko Tuna can. Teď zrovna za super cenu u Kubsona http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28669 Velikost na ruce díky specifickému tvaru odpovídá zhruba Seiko Monster 41mm http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28346
Tomas M. Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 little_w Posli mi prosimte nejaky odkaz na overeny shop s pilotkama Poljot. Jeste na ne mrknu.
Tomas M. Odesláno 22. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Well napsal: Jestli chceš odolné a vodotěsné hodinky, tak mohu doporučit jedině Seiko Tuna can. Teď zrovna za super cenu u Kubsona http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28669 Velikost na ruce díky specifickému tvaru odpovídá zhruba Seiko Monster 41mm http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28346 Takovy typ hodinek se mi libi. Nicmene si je nejspis poridim az jako druhe, jestli se mi okoukaji ty co si snad vyberu jako prvni. Kdyz jsem se sem registroval nejvice me zaujaly Seiko Sumo. Velmi podobne mi prijdou vyse zminovane Archimede SportTaucher. Dekuji za konkretni tip.
David_B Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 Diamondking napsal: Já bych se ještě zeptal, co si vlastně představuješ pod pojmem "odolné pouzdro"...co budeš s hodinkama dělat..jestli hrozí poškrábání nebo co..já mám obyč. Archimede, nosím je skoro rok denně a nemám na nich ani škrábaneček Zkoušel jsi je i v nějaké bližším kontaktu s vodou?
Diamondking Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2010 QUOTE(David_B @ 22.4.2010 - 14:25) 419896[/snapback]Zkoušel jsi je i v nějaké bližším kontaktu s vodou? Nekoupu se s něma, nepotápím, ale klidně si myju ruce a oplachuju je vodou.
Vit Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Nechci se holedbat, ale jedno z nejodolnějších pouzder mám zde na fóru asi já. MRKNI SEM
Diamondking Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Vit napsal: Nechci se holedbat, ale jedno z nejodolnějších pouzder mám zde na fóru asi já. MRKNI SEM Nemachruj jo? Ale hoďky jsou to šupózní :thumbsup_anim:
Tomas M. Odesláno 23. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Vit napsal: Nechci se holedbat, ale jedno z nejodolnějších pouzder mám zde na fóru asi já. MRKNI SEM Velmi zajimave. Na to bohuzel nemam ruku. Jeste jsem nenasel cenu, ale nejspis ani penize. Tomas
Koniferka Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 jestli se ti líbí pilotky od Hamiltonu,tak třeba tyto mají nositelný průměr 42mm,WR 10atm a pořídíš je okolo 10 000,- .Na stránkách hibernie jsem je nenašel,ale na ebay jsou.Pár obrázků je tady .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se