Přejít na obsah

špindlovky

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradit,zda nevíte kdo by v Praze prohlédl a eventuelně seřídil špindlovky.Zdědil jsem dvoje jedny barokní kolem 1790 a druhé kolem 1770.

Neznáte nějakého fajnšmekra hodináře v Praze?

Díky za odpověď.

zolda :(

Chce to jen trochu číst,chtělo by to nějaké fotky a najdi si vlákno "doporuč dobrého hodináře".Dobré reference má pan Frýdl,podrobnosti si najdi viz.doporuč.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chce to jen trochu číst,chtělo by to nějaké fotky a najdi si vlákno "doporuč dobrého hodináře".Dobré reference má pan Frýdl,podrobnosti si najdi viz.doporuč.......

Eee... Pan Frydl je sice skvělý, spravuje velmi dobře naprosto rozbité hodinky, které nemohu spravit já, ale bohužel špindle nedělá. Bavil jsem se s ním o tom. Kamarád má slušného starého hodináře, který špindle dělá perfektně, ale kontakt na něj bohužel nemám.

Odkaz ke komentáři

Eee... Pan Frydl je sice skvělý, spravuje velmi dobře naprosto rozbité hodinky, které nemohu spravit já, ale bohužel špindle nedělá. Bavil jsem se s ním o tom. Kamarád má slušného starého hodináře, který špindle dělá perfektně, ale kontakt na něj bohužel nemám.

Omlouvám se,to jsem nevěděl,ale snad by někoho doporučil.Nebo se zeptej kamaráda.Určitě uvítáme dalšího dobrého opraváře.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se,to jsem nevěděl,ale snad by někoho doporučil.Nebo se zeptej kamaráda.Určitě uvítáme dalšího dobrého opraváře.

Nevim, zda tě potěším, nebo zarmoutím. Vím o jednom... Jmenuje se Pravoslav Brada a je v ulici V olšinách ve Strašnicích.. Prý špindle spravuje, i mi nějaký ukazoval. Já u něj špindle nikdy neměl. Měl jsem u něho pár hodinek. Chlap protivnej, taková myš je to. Hodinky mi vždycky spravil, celkem slušně, na konci se mi trochu zdálo, že mi začal zvedat ceny. Ale zřejmě to bylo jenom zdání. Teď k němu chodím pro řemínky (Mavex za 80Kč, s prací 90Kč, aby z toho taky něco měl). Ale kamarád u něj měl pár kousků zlatých kapsáčů a to mu prý docela zkazil.. Řekněme, že svou práci udělá, ale že by ho napadlo se třeba čistit s pouzdrem, nebo leštit sklo, to už ne. To dělá jenom p. Frýdl. Takže asi tak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...