honzi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 PRESNOST TED AKTUALNE ZA 30 DNI -4 S. NESKUTEČNÍ!!!!!!!!!!!!!!! FAKTEM JE, ŽE JSEM BYL PEKNĚ V ŠOKU, KDYŽ JSEM JE PŘINESL DOMŮ A JEN TAK ZMĚŘIL PŘESNOST. PŘEDTÍM JSEM TO NIKDY NEŘEŠIL, FORTISŮ MÁM VÍC ALE POD 10S/DEN SE NEDOSTANU. U TOHOTO MODELU SI PAN HODINÁŘ DAL ASI DOST ZÁLEŽET. DODONCE JSEM SE HO PTAL, JAK JE TO MOŽNÉ, ALE KLOUDNOU ODPOVET JSEM NEDOSTAL, PRÝ TO LZE DOBŘE SEŘIDIT TAK NEVÍM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Nebo taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Tady se to hodí více Phoenix: Taky abys někde chyběl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Tady se to hodí více Phoenix: Taky abys někde chyběl To víš, jednou za 14 dnů sem strčím rypák a potom doháním. Zas to ber tak, že na mě nemusíte čumět na srazech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 PRESNOST TED AKTUALNE ZA 30 DNI -4 S. NESKUTEČNÍ!!!!!!!!!!!!!!! FAKTEM JE, ŽE JSEM BYL PEKNĚ V ŠOKU, KDYŽ JSEM JE PŘINESL DOMŮ A JEN TAK ZMĚŘIL PŘESNOST. PŘEDTÍM JSEM TO NIKDY NEŘEŠIL, FORTISŮ MÁM VÍC ALE POD 10S/DEN SE NEDOSTANU. U TOHOTO MODELU SI PAN HODINÁŘ DAL ASI DOST ZÁLEŽET. DODONCE JSEM SE HO PTAL, JAK JE TO MOŽNÉ, ALE KLOUDNOU ODPOVET JSEM NEDOSTAL, PRÝ TO LZE DOBŘE SEŘIDIT TAK NEVÍM! Proč křičíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) PRESNOST TED AKTUALNE ZA 30 DNI -4 S. BYLO BY ZVLASTNI KDYBY VSECHNY HODINKY NA SVETE SLY SPATNE EDIT: Najdete odkaz? Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Proč křičíš? Eufórie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se