Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jaky by vubec melo vyznam mit skupinu chronomag na facebooku, nejak to nechapu a docela by me zajimalo v cem by to bylo prinosne..

Jinak na FB jsem prihlasen, podivam se tam jen velmi zridka, abych dohral par levelu na Mafia Wars.. je to o nicem a taky moc nechapu, ze lidi, kteri jsou schopni travit na FB hodiny radsi nevyrazi "mezi lidi" a nedaji si pivo a pokec face to face.. A to tak starej jako pete a dalsi nejsem.. :)

No tak to ti na dalším společném pivu budu muset vysvětlit, kdo je starý a kdo ne ;)

Na fejsbůk by se hodil jeden starý dobrý vtip:

Rozhovor syna s otcem:

"Tati, jaký je rozdíl mezi onanováním a souloží?"

"Víš synku, ve výsledku žádný, ale při souloži se člověk dostane víc mezi lidi."

;)

Odesláno
No tak to ti na dalším společném pivu budu muset vysvětlit, kdo je starý a kdo ne ;)

Na fejsbůk by se hodil jeden starý dobrý vtip:

Rozhovor syna s otcem:

"Tati, jaký je rozdíl mezi onanováním a souloží?"

"Víš synku, ve výsledku žádný, ale při souloži se člověk dostane víc mezi lidi."

;)

:thumbsup_anim:

• po měsících...
Návštěvník Snow
Odesláno

Všiml jsem si volfdova příspěvku, že se chronomag dostává stále více na facebook, je tahle hrůzná novina skutečností ?

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Všiml jsem si volfdova příspěvku, že se chronomag dostává stále více na facebook, je tahle hrůzná novina skutečností ?

To je hovadina, poslední tři příspěvky ve skupině Chronomag jsou s daty: 29.června, 10.října a 14.září.... sám vidíš, jak moc to tam asi žije :)

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...