Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim kolegovia.

Zda sa ze na FB este neni zalozena skupina s nazvom Chronomag. Nebolo by na case ju zalozit?

Podujme sa na to niekto?

J

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

Jen nechapu proc zakladat diskuzni skupinu o diskuznim foru :o Snad nekteri clenove zustanou a budou diskutovat a prispivat zde a ne na priblblem facebooku.

Odesláno
Jen nechapu proc zakladat diskuzni skupinu o diskuznim foru :o Snad nekteri clenove zustanou a budou diskutovat a prispivat zde a ne na priblblem facebooku.

no prinajhorsom by to bola dobra propagacia.

Návštěvník Tada
Odesláno

Možná proto, že chronomag je něčí byznys a ten potřebuje propagaci :)

Odesláno

Podle mne je to totální nesmysl. Chronomag na Fejsbůku, Chronomag na Twitteru, Chronomag na Spolužácích, na ICQ, na Skypu... copak se tady všichni zbláznili?

Chronomag má být na Chronomagu a tím to hasne!

Odesláno
Chronomag má být na Chronomagu a tím to hasne!

prepac ale vobec nechapem o co ti v horeuvedenom prispevku ide. je uplne bezne ze sa nieco propaguje aj mimo fora.

Odesláno

Propagace je samozřejmě v pořádku, proto taky nosím čepici Chronomag a otravuju lidi na ulicích s dojící kozou :thumbsup_anim:

Ale v příspěvku mi šlo pouze o důvodnou obavu, aby se diskuze o hodinkách, původně umístěné na tomto serveru, nepřesunuly na jiné médium, kde by se v nich pokračovalo, což by v případě Fejsbůku mohlo hrozit. Toť vše

Odesláno
Propagace je samozřejmě v pořádku, proto taky nosím čepici Chronomag a otravuju lidi na ulicích s dojící kozou :thumbsup_anim:

Ale v příspěvku mi šlo pouze o důvodnou obavu, aby se diskuze o hodinkách, původně umístěné na tomto serveru, nepřesunuly na jiné médium, kde by se v nich pokračovalo, což by v případě Fejsbůku mohlo hrozit. Toť vše

Sdílím tvou obavu, protože FB zatím úspěšně bojkotuji a nerad bych svůj postoj měnil...

Odesláno

Na veškeré sociální sítě se*u! Když vidím syna jak tráví hodiny u pc a "kafrá" tak s kamarády (ICQ, Skype, Fejsbůůůk...), misto toho aby šli ven nebo na pivo, tak je to divné. Já lezu jen sem, tady mi to stačí. Jsem asi konzerva. Takže pro mne za mne si debatujte třeba na NORNÍKovi, mně je to jedno. Já budu jen tady :)

Odesláno (upraveno)
Na veškeré sociální sítě se*u! Když vidím syna jak tráví hodiny u pc a "kafrá" tak s kamarády (ICQ, Skype, Fejsbůůůk...), misto toho aby šli ven nebo na pivo, tak je to divné. Já lezu jen sem, tady mi to stačí. Jsem asi konzerva. Takže pro mne za mne si debatujte třeba na NORNÍKovi, mně je to jedno. Já budu jen tady :)

Souhlas, kazdej chytrák má dneska blog a fejsbůk a prezentuje tam své revoluční názory - je to každého věc, ale nechte Chronomag Chronomagu :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Co je to fejsbůk? :) Mno přiznám jsem jednou jsem se tam kouknul. Ale jak prý prohlásil jeden známý herec: "Raději si nechám v přímém přenosu vyšetřit prostatu od doktora se studenýma rukama, než abych si založil profil na Facebooku!". Proto mě i třeba štve že Microsoft spustil veřejný test služby Docs.com kde je třeba se přihlásit přes Facebook. :( (Informaci o Docs.com mám z blogu Radka Hulána)

Odesláno
Co je to fejsbůk? :) Mno přiznám jsem jednou jsem se tam kouknul. Ale jak prý prohlásil jeden známý herec: "Raději si nechám v přímém přenosu vyšetřit prostatu od doktora se studenýma rukama, než abych si založil profil na Facebooku!". Proto mě i třeba štve že Microsoft spustil veřejný test služby Docs.com kde je třeba se přihlásit přes Facebook. :( (Informaci o Docs.com mám z blogu Radka Hulána)

Který známý herec?

Odesláno (upraveno)
to Z. + Jay Doll - fakt je Facebook tak nebezpečný ?

Pro mě je FB sofistikovanou soudobou podobou Orwellova Velkého Bratra... (se kterým navíc lidi spolupracují dobrovolně a rádi... :crying_anim02: )

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno
Pro mě je FB sofistikovanou soudobou podobou Orwellova Velkého Bratra... (se kterým navíc lidi spolupracují dobrovolně a rádi... :crying_anim02: )

Hahahaha..to je trošku přeháňka ne? :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...