Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Na veškeré sociální sítě se*u! Když vidím syna jak tráví hodiny u pc a "kafrá" tak s kamarády (ICQ, Skype, Fejsbůůůk...), misto toho aby šli ven nebo na pivo, tak je to divné. Já lezu jen sem, tady mi to stačí. Jsem asi konzerva. Takže pro mne za mne si debatujte třeba na NORNÍKovi, mně je to jedno. Já budu jen tady :)

Jen tě uklidním, že ohledně synů, je to všude stejné a taky to nechápu.

Odesláno
A tím "kam" myslíš konkrétně co?

Ztráta soukromí, bezpečnostní rizika atd. Ale to samozřejmě neplatí jen pro FB a je pravda, že se tahle rizika dají do jisté míry eliminovat. Ale prostě jen do jisté míry. Pro mě je FB v tomhle směru už za hranou.

Odesláno

feujsbuk sa o vas dozvie len to co mu dovolite. ak je niekto hlupak a zverejnuje tam informacie ktore ho mozu ohrozit popripade sposobit neprijemnosti tak je si sam na vine.

pre mna je to napriklad velmi dobre medium na vymenu informacii s osobami ktore mam rad na dialku kedze vacsinu roka travim momentalne v zahranici. je to podla mna aj dobre marketingove medium.

nebudem tu rozoberat pre a proti. toto forum je tak silne ze nejaky fejsbuk by ho urcite neohrozil. je na moderatoroch alebo majitelovi chronomagu aby aby si to zvazili. ja som len nadhodil myslienku.

Odesláno

Jaky by vubec melo vyznam mit skupinu chronomag na facebooku, nejak to nechapu a docela by me zajimalo v cem by to bylo prinosne..

Jinak na FB jsem prihlasen, podivam se tam jen velmi zridka, abych dohral par levelu na Mafia Wars.. je to o nicem a taky moc nechapu, ze lidi, kteri jsou schopni travit na FB hodiny radsi nevyrazi "mezi lidi" a nedaji si pivo a pokec face to face.. A to tak starej jako pete a dalsi nejsem.. :)

Odesláno
Jaky by vubec melo vyznam mit skupinu chronomag na facebooku, nejak to nechapu a docela by me zajimalo v cem by to bylo prinosne..

Jinak na FB jsem prihlasen, podivam se tam jen velmi zridka, abych dohral par levelu na Mafia Wars.. je to o nicem a taky moc nechapu, ze lidi, kteri jsou schopni travit na FB hodiny radsi nevyrazi "mezi lidi" a nedaji si pivo a pokec face to face.. A to tak starej jako pete a dalsi nejsem.. :)

malo by to mozno vyznam pre clenov co sem tak casto nechodia. mohli by sa tam uverejnovat linky na clanky, recenzie, popripade na vybrane predajne vlakna. to by mohlo zvysit sledovanost a citanost.

napriklad ja FB doma ani nezapnem ale v praci mi to v pozadi ide. obcas sa niekto objavi, s nim pokecam a pracujem dalej. je to take mensie osviezenie ak si chcem na chvilu precistit hlavu od cisel a udajov... nieco podobne je v podstate aj chronomag (ale ten zapinam aj vecer doma :) )

Odesláno
... radsi nevyrazi "mezi lidi" a nedaji si pivo a pokec face to face...

Pro me vyrazit a pokecat s kamosema znamena koupit nejprve letenku za deset kilokorun  :crying_anim: takze jsem celkem rad, kdyz aspon tu a tam muzu mrknout na fotky nebo pokecat. No a taky se cejtim tak bezvyznamnej, ze si uplne nemyslim, ze po me jde FBI, KGB a Ahmadinerad  :sniper:

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Nechal jsem si vysvětlit od zkušenějšího playera co je nutné k registraci na facebooku, jsou to podle mě docela vlezlé požadavky. Registrace nebude, to by mě mohli milovat, chronomag na facebooku neuvidím a nemrzí mě to. Pevně věřím, že nenastane odliv členů.

Odesláno

Kolki z vas pouzivaju pre mailovacie ucely mailove sluzby od Googlu? Gmail, alebo vlastnu domenu na Google Apps?

Precitajte si body 11.1 a 11.2 zo vseobecnych podmienok a zistite, ze Facebook je len slaby odvar.

11. Content licence from you

11.1 You retain copyright and any other rights you already hold in Content which you submit, post or display on or through, the Services. By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive licence to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any Content which you submit, post or display on or through, the Services. This licence is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the Services and may be revoked for certain Services as defined in the Additional Terms of those Services.

11.2 You agree that this licence includes a right for Google to make such Content available to other companies, organisations or individuals with whom Google has relationships for the provision of syndicated services, and to use such Content in connection with the provision of those services.

Odesláno
feujsbuk sa o vas dozvie len to co mu dovolite. ak je niekto hlupak a zverejnuje tam informacie ktore ho mozu ohrozit popripade sposobit neprijemnosti tak je si sam na vine.

pre mna je to napriklad velmi dobre medium na vymenu informacii s osobami ktore mam rad na dialku kedze vacsinu roka travim momentalne v zahranici. je to podla mna aj dobre marketingove medium.

nebudem tu rozoberat pre a proti. toto forum je tak silne ze nejaky fejsbuk by ho urcite neohrozil. je na moderatoroch alebo majitelovi chronomagu aby aby si to zvazili. ja som len nadhodil myslienku.

Přesně.

Odesláno
Proto mě i třeba štve že Microsoft spustil veřejný test služby Docs.com kde je třeba se přihlásit přes Facebook. :( (Informaci o Docs.com mám z blogu Radka Hulána)

Není to tak úplně pravda. Ke sdílení dokumentů slouží Skydrive (skydrive.live.com), kde můžeš soubory editovat ve více lidech atd. Tam ale potřebuješ LiveID. Docs jsou jen doplňkem postaveným na FB, tj. to téměř replikuje funkcionalitu avšak za pomoci FB ID.

Odesláno
Nechal jsem si vysvětlit od zkušenějšího playera co je nutné k registraci na facebooku, jsou to podle mě docela vlezlé požadavky.

Když jsme u toho, požadavky na registraci na FB jsou naprosto stejné, jako kdekoli jinde (např. při registraci e-mailové adresy). Nevím, proč si to musíš nechávat vysvětlit, když se můžeš podívat sám :D.

Návštěvník Matterhorn
Odesláno
Nevím, proč si to musíš nechávat vysvětlit, když se můžeš podívat sám :D.

Vysvětlit jsem si to nechal z toho důvodu, protože mám k Facebooku odpor a nechtěl jsem se tam ani podívat, to je celé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...