Přejít na obsah

Kvalitní kopie Rolexů

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co se tyce fake hodinek je nebudu vubec tak smirlivy jako vy. Pro me to jsou fuck hodinky. Je to to samy jako s tema autama, protoze to co nas vzdy omezuje jsou penize. Pokud mam na golfa tak si ho koupim, upravim podle sebe a muzu mit radost ze je to original. Nebo se tam muzu snazit napáčit znak mercedesa a vypadat jako totální looser. Vim o cem mluvim uz jsem nekolikrat psal ze jsem si objednal vostoky a mam z nich radost. Jako student si nic vbic take nemuzu dovolit ale... KDEYBYCH MEL NA PRAVNICKY SKOLE SEDET NA ZKOUSCE S TEMA FUCK HODINKAMA S TIM ZE MUJ PROFESOR MA ORIGINALY TAK BYCH MUSEL ZALIZT HLUBOKO DO ZEME!!! Vzdyt je tu tolik krasnych mechanických hodinek v cene nejakych radoby luxusnich shitu. Vzdyt se tu ted bavime o monsterech od seika, to jsou hodinky klidne na zahradu a clovek se nemusi stydet, lae je tu i orion, zmineny vostok, nektere modely poljotu se daji taky sehnat levne, pekne primky z Noveho Mesta nad Metuji take nikoho neurazi.... SAKRA NEJAK ME TO HODNE VYPRUDILO TO SI RADSI UZ KOUPIM QUARTZKOVEJ STROJEK OD CASIA TREBA NEJAKEJ TEN OCEANUS, NEZ NOSIT NA RUCE TAKOVEJ HNUS. Navic kahira psal ze si je muze klidne dovolit, nic proti tomu, ALE PROC SI SAKRA TEDA NA NECO HRAJE KOUPIM SI PROSTE HEZKY HODINKY DO 10K A NEMUSIM SI NA NECO HRAT, MIMOCHODEM TADY MEZI NAMA NA CHRONOMAGU JSI PROSTE NULA!!!

JSEM TAK PODRAZDENEJ ZE TO MUSITE ZVLADNOUT BEZ DIAKRITIKY: ale myslim si proste ze jsem vystihnul proste celkovy nazor nas fandu hodinek. Ale proti gustu... at si nekdo klidne na rucu nosi kus smrdiciho H...A, me by ta moje upadla!

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

naprosto souhlasím... krasne hodinky nejsou jen vysadou bohatych.a kdyz mam maly rozpocet tak si koupim krasne ale originalni hodinky za penize ktere si mohu dovolit utratit.nejsem tu abych oslnil ,ale abych se naucil a dozvedel neco noveho a pokochal se tou nadherou ,ktera se tu na tomto serveru prohani!!myslim si ze tenhle server je o Znackach a ne o Srackach :-)

mejte krasne svatky

Odesláno

Souhlas s MiDDDlem, taky jsem na VŠ a rozpočet nesahá do desetitísíců,dlouho jsem hledal hodinky,které by se mi líbily,byly originální a pro mě vkusné a finančně do 10k. Vybral jsem Aviatory IV a naprosto nelituju,ba naopak,díky tomuhle foru a chronomagu webu jsem prohlédl ze své nevědomosti o světě hodinek a jsem tomu rád i když je to drahej koníček pokud nejste fake zoufalci.

Odesláno

Já myslím, že to nemá cenu. Většina se tu na postoji k fake hodinkám shodneme, tak proč to pořád rozpitvávat. Když už, tak se můžeme přesunout na nějaké diskusní forum věnované psychologii...

Odesláno
  JJ napsal:
Já myslím, že to nemá cenu. Většina se tu na postoji k fake hodinkám shodneme, tak proč to pořád rozpitvávat. Když už, tak se můžeme přesunout na nějaké diskusní forum věnované psychologii...

Juist!

Odesláno

Zajímavé je, že se nikdo nepozastavil nad legálností kopií originálních hodinek. Mě osobně přijde tento fakt důležitější než samotný estetický efekt hodinek na ruce. Hodinářské firmy dávají ohromné peníze do výroby, vývoje a marketingu. Každou koupí kopií sami klesáte na úroveň zlodějíčků a podvodníčků.

Odesláno

Pánové, zanechte silná slova. Na HBO běžel film o tom jak rychle v Číně dokáží vyrobit kopii nového modelu hodinek. Je to neuvěřitelně brzo. A vozí to do celého světa. Prostě dnes se dá za pomoci moderních strojů oprásknout vše. A i hodinářské firmy používají nápady jiných výrobců. Dělá se to všude. Když konstruktér vymýšlí nový motor do auta, tak se rozebere několik motorů od konkurence ,a opráskne se co se hodí. Náhradní díly na auta se dají sehnat od různých výrobců a pokud nejsi odborník tak nepoznáš originál od kopie. Když pár " spravedlivých " nebude kupovat nestane se vůbec nic. Tak se nevzrušujte.

Odesláno

Panove, osobne si myslim, ze veskera diskuze na toto tema je totalni ztrata casu. Omezte se prosim pouze na konstruktivni informace, na co si dat pri koupi hodinek znamych znacek z druhe ruky pozor, aby se clovek vyhnul nakupu padelku.

Pokud nekdo chce nosit padelane hodinky, je to jeho vec. Ale je naprosto zbytecne a vlastne i proti pravidlu tohoto fora, toto obhajovat, propagovat nebo jinak rozvadet. Kdyz na to clovek nema, nema delat ze na to ma! Za penize, ktere da nekdo za padelak, se daji sehnat slusne originaly mene znamych znacek a cloveku nehrozi, ze si pripadne utrzi ostudu. Jestli si nekdo mysli, ze kdyz bude nosit kopie rolexu (a pritom dal jezdit na didzinu ve skodovce) bude za frajera, tak je totalne mimo.

Odesláno

Mám kolegu který si bere hodinky v pátek když jede na chalupu aby mu neujel vlak.Jinak je celý týden nenosí. Značky hodinek jsou mu fuk. Nedávno si chtěl koupit nové,ale neměl dost peněz u sebe. Podle popisu to byla kopie. Budete ho odsuzovat,když je mu značka ukradená, on si je chtěl koupit,že mu staré odchází a tyhle se mu líbí. Co Vy na to??????

Odesláno

to honza: ja si myslim asi toto:

Chci nove hodinky a

1) Nemam moc penez (nechce se mi za hodinky utracet) - podivam se po levnejsich znackach (Casio, Timex ...), prip. jestli chci mechanicke muzu koupit nejake Vostoky do 4.000,-.

2) Je mi to jedno kolik stoji a tak si vyberu takove, ktere obravdu chci.

Padelek bude vzdycky padelek a to jestli ho poridim na denni noseni nebo jen pro patecni jizdu vlakem moc na veci nemeni.

Odesláno

To walter"Já se padělků nezastávám, jestli občas tady čteš tak někde výš určitě najdeš moje vyjádření ,že by se nemělo radit lidem jaké fake kupovat.Ale jsou lidé kteří ani nevědí,že je třeba značka Breitling a to co kupují je zrovna padělek. Vůbec je to nezajímá. To je případ mého kolegy. Když se zeptáš co má tak řekne Breitling. Ale značka je mu ukradená. Nesmíte všechny posuzovat podle sebe.

Odesláno

Já jem myslel, že jsme to tu už uzavřeli. Ale už jen drobná poznámka: nejhorší je když člověk za fake vyhodí hodinky, jenom proto že ho někdo podvedl. Proto je v dnešním světě poslední záblesk nadějě svítící skrz temnotu, zeptej a seznáš že jeho jméno jest chronomág, nechť se snaží ubránit slabších a méně znalých od temné strany síly. Díky za každý den s tebou...

Odesláno

no neda mi to nereagovat :-) casto tady pada hodinky na sekani travy, hodinky pro zpatecni jizdu vlakem apod..., prijde mi to , s prominutim, jako fakt velka ...... fakt stridate hodinky podle cinnosti ? - to mi prijde opravdu specialni - ja mam dvoje hodinky (muhle galshutte a omega) doma je sundam a pokud jdu sekat travu tak je mi ctvrt hodka sem tam ukradena (a navic vidim na kostel:-) pokud jedu na kolo mam na riditkach comp a vzadu v dresu mobil a opravdu si nekupuju nejaky plastovy nesmyslny hodinky pro sport - proste cas je vsude kolem a hodinky vnimam spis jako ozdobu (jedinou pripustnou pro muze) a nevim proc bych si mel kupovat najaky casio nebo fake breitling na ruzne cinnosti :-)

Odesláno

Ja hodinky stridam, treba na doma beru jine nez kdyz jdu ven ;) Ale na sekani travy nebo podobne drsne cinnosti bych uz mechanicke hodinky nevzal. Jedny uz jsem tak jako mlady nerozvazny uz malem oddelal a doted shanim tlacitko (viz. muj prispevek o GUB chronographu) ;) Vymluva, ze nekdo bere fake rolexy na tyhle cinnosti mi taky prijde jako trapna. Fake rolexu, at se to nekomu libi nebo ne, si lidi kupujou proste proto, ze sice chteji mit to magicke ROLEX na ruce, ale bud se jim za to nechteji dat ty penize, nebo na to jednoduse namaji. A delat na nekoho vedome dojem fakem rolexu je fakt ubohe. Ale kdyz se nekdo chce ztrapnovat..prosim, je to jeho vec.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...