Messiah Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Musím uznat, že jsem se snima celkem trefil. Na to, že jsem je před koupí na živo neviděl mě vážně dost berou (otázka je jak dlouho), nějaký pátek se doma ohřejou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gulas Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Jsou perfektní, i když se mi víc líbí ta černá varianta. Teď budu asi za blbce, jsem tu ale koneckonců proto, abych se něco dozvěděl. Ten jejich kalibr je inhouse nebo upravená eta, které se tak jenom říká? Díky
Messiah Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) No vzhledem k cene bych si byl na 1000% jistý, že je to upravena eta, oni si vesměs všichni výrobci označují své upravené ety, třeba breitling 06 atd? Jinak zajímavá komplikace je ten dvojjazyčný ukazatel dne v týdnu, taková blbůstka... Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem Messiah
railmaster Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Na tvojej ruke vyzerajú rozmerovo veľmi primerane. A v tomto prevedení s bielym ciferníkom sa napriek športovému vzhľadu dajú nosiť aj k obleku.
Boudy Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Foto na kaucuku pridas??? At je to uplny ... Ty nejsi chronomagor, ty jsi chronoposuk ...
Messiah Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) Foto na kaucuku pridas??? At je to uplny ... Ty nejsi chronomagor, ty jsi chronoposuk ... Jo přidám, ale až zítra páč se to na ten kov dává pěkně debilně a chci to alespoň jeden den prubnout na kovu, jestli se mi to nebude líbit víc. Zatím u mě vede jednoznačně kaučuk. :-) Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem Messiah
lib Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 ............................... ten dvojjazyčný ukazatel dne v týdnu, taková blbůstka... ETE 2836 ... dvojjazyčný ukazatel mají Fortisky všechny s tímto strojkem.
Jakubisko Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Hele fakt pekny! Trochu mi pripominaji bile Breitling Colt II, ale tyhle vypadaji diky tem brousenym castem vic profi
Messiah Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Hele fakt pekny! Trochu mi pripominaji bile Breitling Colt II, ale tyhle vypadaji diky tem brousenym castem vic profi Jo přesně! Já nevím čím to je ale začínám mít rád hodinky který jsou menšího průměru a hlavně mají malou výšku ty krávy od Brajtlingu chvilku nechcu videt
stando Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Pekneee ,ale trosicku mi na nic vadi to iste co na Samurajoch - na tak masivne puzdro mi tie rucky pridu take male -nevyrazne. ...nech ti robia radost
miracolo.cz Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Uvažoval jsem o nich, vyfoukl jsi mi je :-) Neeee, nelíbí se mi ty ručičky a hrany. jinak velikost je moc fajn. Gratulace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se