Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

již pozdě, inzerát byl smazán :(

T-Sport ? DIVER SEASTAR 1000 AUTOMATIC T19.1.593.51

Netušíte, zda se dají ještě nové sehnat, popř. kde. Ale ty s černým ciferníkem...

Na ty stříbrný moc nevidím :(

• 4 months later...
Posted

Zdravím, také bych se rád zeptal zkušenějších, kde sehnat hodinky Tissot ? T-Sport ? DIVER SEASTAR 1000 AUTOMATIC T19.1.583.41 (modré). Uplně jsem se do nich zamiloval ... ale sehnat nejdou absolutně nikde, nicméně možná někdo zná nějáký zahraniční server či e-shop a mohl by mi pomoci? Díky všem za pomoc a "pochopení" :-). PS:Zvažoval bych i koupi starších, pokud budou v perfektním stavu.

Posted

Nejsou to špatné hodinky, sice nesedí úplně dobře na ruce (jsou vysoké) a tlusté sklíčko hodně zkresluje, ale mají něco do sebe. Já je koupil v bílém provedení a přes servis Hibernia (284829163) v Praze jsem je apgrejdoval. Ciferník a lunetu jsem měl od nich (dohromady asi 1400 Kč), ručky a mesh jsem pořidil na E-bay. Tím chci říct, že změna barvy, v případě e bys sehnal jinou, není nákladná. Teď jsou dvoje v aukci na E-bay.com a E-bay.de.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Díky, ta přestavba (tunig)je nádherná, e-bay jsem už taky sjížděl, fakt je, že na německém jsem nebyl a tady e-bay.de tissot vypadají dobře, i když je mít rovnou v tém modré tak bych si pro ně asi rovnou zajel :-). Nechápu jak jsem si jich nemohl dříve nevšimnout ..... budu asi vyčkávat .... , kdyby měl někdo nějaký tip na nákup budu rád, když dá vědět .... díky zatím za rady .... PS: už trošku OT, který zahraniční e-shop považujete za nejkvalitnější - ceny/kvalita dodání/reklamace/ přístup ...