Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dovoluji si predstavit system pro rychlovymenu tahu/reminku pouzitou u novych Aquatimeru. IWC system prevzalo od Cartieru a musim rict, ze je to fakt rychly a bezproblemovy. Koupil jsem si za tim ucelem kaucukovy remen, abych to mohl poradne nacvicovat, ackoliv ho asi prilis nosit nebudu.

post-3853-1272436025.jpg

post-3853-1272436037.jpg

post-3853-1272436049.jpg

post-3853-1272436062.jpg

Odesláno

Koukam, ze to nema dirky na stezejky, takze nic jineho nez original tam nedas.

Mozna by to chtelo video, jak se to meni, nebude pri caste vymene poskrabana cast pouzdra, kde je ten zamek ?

Jinak pekny potapky.

Odesláno (upraveno)

Uz som ich drzal v Sherone.Cumim jak puk,co to tam ten remen ma.Aj som si myslel ,ze to bude z dovodu nejakej rychlej vymeny remena.Spytal som sa predavacky,ako to funguje,pretoze som na to nechcel sahat svojimi prackami.Chvilu nad tym maturovala a potom pribehol ich Sekuritak a ten nam to ukazal.WOW dokonca aj Security staff v Sherone ma rozne skolenia.

Inak system je to velmi dobry :smile_anim: ,akurat tam mozete napasovat iba origo remene a tah :sad01_anim:

...moj nazor...NA GUME VYZERAJU ROZHODNE LEPSIE

Upraveno uživatelem stando
Odesláno

ten system je super.. tiez som si to v sherone skusal, funguje to bezproblemov, drzi pevne.. je pravda, nedate tam iny remen, no aky iny by ste na potapky chceli pchat? kov a kaucuk su idealne..

len na zarazila ich cena na kove, tusim skoro o 1000 eur viac jak na kaucuku.. to som asi este nevidel, taky velky cenovy rozdiel.. a urcite by som si ten tah dal hned prebrusit do matna.. na tej lestenej stredovej casti by poriadne svietili

a len tak pomimo.. luneta sa fakt tazko otaca, smyka sa

ale inac perfektne hodinky, a dost sa mi pacia

Odesláno

Šikovnej systém, to se jim povedlo. Díky za osvětu.

Jinak koukám, že ty nový Aquatimery jsou vůbec povedený. Tyhle nový ručky jim moc sluší, konečně vypadají jako potápky. Ty starší měly hodinovou ručku jak z Mark XV, což se mi moc nelíbilo.

Odesláno
ten system je super.. tiez som si to v sherone skusal, funguje to bezproblemov, drzi pevne.. je pravda, nedate tam iny remen, no aky iny by ste na potapky chceli pchat? kov a kaucuk su idealne..

len na zarazila ich cena na kove, tusim skoro o 1000 eur viac jak na kaucuku.. to som asi este nevidel, taky velky cenovy rozdiel.. a urcite by som si ten tah dal hned prebrusit do matna.. na tej lestenej stredovej casti by poriadne svietili

a len tak pomimo.. luneta sa fakt tazko otaca, smyka sa

ale inac perfektne hodinky, a dost sa mi pacia

U IWCček je takový cenový rozdíl normální, Mark XVI stály asi 86 na kůži a 120 na kovu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...