Přejít na obsah

Dotaz na Seamaster Plenet Ocean

DavidC3

Doporučené příspěvky

Ahoj.. Potřebuji radu. Mám tady na zjištění závady jedny Seamaster Planet Ocean (nejdou- stojí v kolech a je tam špatná hřídel korunky). Obyčejné falzy poznám ale tady nevim. Zákazník je pry dostal :-) Co vy na to dík? Možná jsou origo, jen mě není jasné, že ani majitel neví.

PS: Já už dnes ničemu nevěřím. Kluci v číně udělají skoro všechno :-)))

post-3357-1272457770.jpg

post-3357-1272457817.jpg

post-3357-1272457881.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V PO chrono by mel byt kalibr 3313, alespon podle teto stranky: http://www.omegarolex.com/details/03313.html a pokud je to 3303 tak ta zase nema modreny sroubky, alespon podle stejne stranky: http://www.omegarolex.com/details/03303.html a strojek patri do Omega Speedmaster BA, ale nevim, podle fotky tezko rict.. ;)

Odkaz ke komentáři

hmmm provedení incablokového pérka jak na čínské strojku, dost obyčené opracovaní mustku kotvičky. Origo nemají všechny šroubky modřené? Kdo zvás se víc vyzná at napíše. Jinak to 9 místné číslo je stejné na strojku i na pouzdře. To 81......98

Odkaz ke komentáři

Ma to co-axial nebo nema? (http://www.omegarolex.com/omega_details/seamaster_221.html)

Taky by ty napisy Omega, Swiss Made atp mely byt zlaty a celkove mi to prijde trosku jako leva, ale ja tomu nerozumim.. tady odkaz na lepsi fotky a taky info kam tenhle strojek patri.. http://www.rolexreferencepage.com/articles/4.html

Odkaz ke komentáři

hmmm provedení incablokového pérka jak na čínské strojku, dost obyčené opracovaní mustku kotvičky. Origo nemají všechny šroubky modřené? Kdo zvás se víc vyzná at napíše. Jinak to 9 místné číslo je stejné na strojku i na pouzdře. To 81......98

Jestli je to 9-místné číslo, je to fejk.

Originál musí mít 8-místné číslo!

Odkaz ke komentáři

Dík kluci a děkuji Seamaster za ten odkaz... zajímavé čtení. Na Googlu sem hledal ale toho rozdílu v číslech 3,6,9 sem si všiml až po upozornění :-) Jinak laik to fakt nepozná ! Tahle řada fejků je asi jiná liga. Dík David

Odkaz ke komentáři

:-) prý, že čínani by si stím tak nehráli.... jj dnes lepší ničemu nevěřit. Podle mě i některé svýcarské firmy mají tovarny v číně a dohlíží na kvalitu ale celkovou montáž provedou ve švajcu.

Odkaz ke komentáři

Origo by mali byt cisla 3,6 a 9 rovnako velke ako 12ka

Stejně je to celkem vtipný.. Že jim stojí za to takhle kopčit ten strojek, kvalita asi bude taky slušná a pak si nevšimnou že maj tři čísla na cifru jinak velký. Teda zaplaťpánbůh za to, jenom mi to tak úplně nejde do hlavy protože podle toho jak maj udělanej i třeba ten datovej věnec si s nima někdo dal sakra práci. Mimochodem, takovýhle fejky v ceně 10 tisíc plus mi přijdou jako úplně totální úlet:)

Odkaz ke komentáři

Před rokem sem měl v ruce zlaté Rolex, byla tam nějaké Eta. Zabaveno při exekuci, někdo je měl v sejfu. Měl se na to udělat znalecký posudek a po konzultaci zjištěno, že je to fake ! Zlato 750/000- 18K.

Odkaz ke komentáři

Stejně je to celkem vtipný.. Že jim stojí za to takhle kopčit ten strojek, kvalita asi bude taky slušná a pak si nevšimnou že maj tři čísla na cifru jinak velký. Teda zaplaťpánbůh za to, jenom mi to tak úplně nejde do hlavy protože podle toho jak maj udělanej i třeba ten datovej věnec si s nima někdo dal sakra práci. Mimochodem, takovýhle fejky v ceně 10 tisíc plus mi přijdou jako úplně totální úlet:)

Jasny, meli by na to delat vlastni,ze? No jo, ale jak by se asi po svete prodavaly dobre udelany originaly Huang He oproti dobre udelanejm fejkum Omega ;)? Takze proto jim to za to, bohuzel, stoji..

Odkaz ke komentáři

Jasny, meli by na to delat vlastni,ze? No jo, ale jak by se asi po svete prodavaly dobre udelany originaly Huang He oproti dobre udelanejm fejkum Omega ;) ? Takze proto jim to za to, bohuzel, stoji..

Ale ne tomu rozumim, jenom nechápu to že když už si s tim takhle vyhrajou, že si pak nevšimnou že maj tři čísla na cifru jinak velký. To je mi jasný že se jim to takhle vyplatí víc:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...