quequeek Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Chtěl bych se zeptat jaký název/ označení má tento model a taky trochu ukázat světu nový pásek a sponu 001 002
Karlos Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Název? Náramkové hodinky pánské pozlacené. Vážně. Prostě primky Měly i interní firemní číselný kód, který je ale k ničemu. Primky se mrskaly v obrovských množstvích a spoustě variací jako lidové hodinky. Nebyl důvod je nějak individuálně rozlišovat a pojmenovávat (až na pár výjimek). Ale řemen jsi jim koupil luxusní.
Biges Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Absence pojmenování byl rozhodně velký nedostatek hodinek Prim. Jinak já těmhle říkám "Zlaté traktory", protože mají velikost pouzdra jako slavné "Traktory".
quequeek Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Díky za rychlé odpovědi, no to jsem ani ve snu netušil, že to je nějaký bezejmenný Zlatý traktor, takový řemen by si tedy spíš zasloužily vintážní Omegy
Biges Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Díky za rychlé odpovědi, no to jsem ani ve snu netušil, že to je nějaký bezejmenný Zlatý traktor, takový řemen by si tedy spíš zasloužily vintážní Omegy Aby nedošlo k nepochopení, jako "Traktor" je kvůli ciferníku označován tento model: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A těm zlatým tak říkám jen já, není to oficiální ani rozšířené pojmenování
Coolik Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Ahoj, hodinky jsou moc pěkné, řemen taky. Ale ta spona mi přijde spíš stříbrná. Je to tak? Pokud ano tak, se podle mého názoru k pozlaceným primkám vůbec nehodí! Ale možná je to jenom barvou světla a ta spona je pozlacená taky.
quequeek Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Ahoj, hodinky jsou moc pěkné, řemen taky. Ale ta spona mi přijde spíš stříbrná. Je to tak? Pokud ano tak, se podle mého názoru k pozlaceným primkám vůbec nehodí! Ale možná je to jenom barvou světla a ta spona je pozlacená taky. Jo není to zrovna košér, ale zas tak nepřípustné mi to nepřijde, po tom co jsem viděl na zlatých IWC stříbrnou sponu.... Při nošení je stejně schovaná pod zápěstím. Ale díky za další (negativní) názor, řemen zřejmě přendám na "něco jiného" lidově pozlacené primky půjdou jako nenošený, pro mě historicky cenný předmět někam za sklo...
Biges Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Jo není to zrovna košér, ale zas tak nepřípustné mi to nepřijde, po tom co jsem viděl na zlatých IWC stříbrnou sponu.... Při nošení je stejně schovaná pod zápěstím. Ale díky za další (negativní) názor, řemen zřejmě přendám na "něco jiného" lidově pozlacené primky půjdou jako nenošený, pro mě historicky cenný předmět někam za sklo... Já s tím souhlasím, při nošení jsou hodinky a spona naproti, takže je to v zásadě jedno. navíc nejedny Primky kombinují zlatou a stříbrnou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se