tombed Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 zlatej izofrán za 130 baků, todle je teda věc, kolečko, kolečko, čárka, čárka, čárka, č... chybí jen trojúhelník a křížek
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Romane jsem s tebou, nedej se. Ten řemen je úžasnej.
Návštěvník Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Romane jsem s tebou, nedej se. Ten řemen je úžasnej. Tombed prudí, protože chce ze mě vymámit řemen na ópéčka Juliana Landu. Ale takhle to neuspíší 2můj ostavský příteli: Lichoť, neupřímně chval a pokrytecky jásej. Tudy vede cestička k Julkovi, tudy.
tombed Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 ó veliký padišahu, slunce naše jasné... bohužel ta správná scéna na youtube není...http://www.youtube.com/watch?v=JkUdZ-4fmg0&feature=related
Návštěvník Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 old skůl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Solverino Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 kůže není vůbec špatná, ale za mě origo guma lepší pro inspiraci přikládám nějaký Monstry na kůži jinak IMHO nejlepší je třeba oranžová Monstra s oranžovým páskem, to je mooooc pěkný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se