Jump to content

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Za me Viktore jednoznacne originalni Seiko remen.

EDIT: Napadlo me jak by na nich vypadal Hirsch Extreme.....

Edited by Dantechno
Posted (edited)

A co originál Seiko s.s. tah?

EDIT: jinak hlas pro origo gumu

Edited by ricous
Posted (edited)

Hlasoval jsem pro Hirsch Pure přírodní guma .Jako dvojku bych volil origoš . K pouzdru a napojení nožiček mě kovový tah nepasuje.

Edited by Slaco
Posted (edited)

Dle mého nic moc. Lepší je řemen od Seika. Já pro své objednal kožený řemen, určitě se pochlubím :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Well
Posted

Nechces to taky vyfotit tak nejak zvrchu at je lip videt jak to k tomu pasne? Z techto fotek se mi nejvic libi asi mesh, ale prijde mi, ze z tohohle pohledu k nim moc nesedi ani jeden ten remen..

Posted

Ještě pár fotek. Dneska přišly ty kovový, neměl jsem moc času na focení. Mně zatím nejvíc sedí ten Watchadoo. Teda říkám mu tak, ale koupil jsem ho ve stejným čínským eBay shopu jako ten mesh, zdá se mi ale, že je úplně stejný, jako ty z Watchadoo.

tuna_can004.jpg

tuna_can012.jpg

tuna_can006.jpg

Posted

1. Mesh

2. Guma Hirsch (prvni dve mista jsou tesne, tady bych tovidel na rozhodovani mezi osobnimi preferencemi - kov versus guma)

3. Guma Seiko

4. Watchadoo

(coz me samotneho prekvapuje, Watchadoo je mi dlouhodobe sympaticka znacka)

Posted

Když mně se právě ty vlnky na gumě moc nelíbí. Proto mě nebere ten origo tah, i když má super kovový poutko na zastrčení konce tahu.

Posted
ty hodinky jsou tak škaredé, že se mě začaly líbit :D

mě se líbí už rok, od té doby co jsem je viděl na Kubově ruce, ale ještě jsem nedorostl zpět do quartzu :)

Posted
mě se líbí už rok, od té doby co jsem je viděl na Kubově ruce, ale ještě jsem nedorostl zpět do quartzu :)

čéčé já asi jo, tři p.dele mechanik, že už to ani není kde grilovat, na léto k vodě a do vinohradu to bude ideál, nemusím se bát někde wožrat :D ráno vezmu a neřeším nastavování hovadin jako je čas a datum ;)