Dantechno Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Za me Viktore jednoznacne originalni Seiko remen. EDIT: Napadlo me jak by na nich vypadal Hirsch Extreme..... Edited April 29, 2010 by Dantechno
ricous Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) A co originál Seiko s.s. tah? EDIT: jinak hlas pro origo gumu Edited April 29, 2010 by ricous
Slaco Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Hlasoval jsem pro Hirsch Pure přírodní guma .Jako dvojku bych volil origoš . K pouzdru a napojení nožiček mě kovový tah nepasuje. Edited April 29, 2010 by Slaco
Well Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 (edited) Za me Viktore jednoznacne originalni Seiko remen. EDIT: Napadlo me jak by na nich vypadal Hirsch Extreme..... Dle mého nic moc. Lepší je řemen od Seika. Já pro své objednal kožený řemen, určitě se pochlubím Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited April 29, 2010 by Well
spiderer Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Nechces to taky vyfotit tak nejak zvrchu at je lip videt jak to k tomu pasne? Z techto fotek se mi nejvic libi asi mesh, ale prijde mi, ze z tohohle pohledu k nim moc nesedi ani jeden ten remen..
shag Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Watchadoo. K tym hodinkam je ocel ako stvorena.
tombed Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Spajdy víš že jsem tě na mesh tipoval? já hlasuju za origo gumu
Viktor Posted April 29, 2010 Author Report Posted April 29, 2010 Ještě pár fotek. Dneska přišly ty kovový, neměl jsem moc času na focení. Mně zatím nejvíc sedí ten Watchadoo. Teda říkám mu tak, ale koupil jsem ho ve stejným čínským eBay shopu jako ten mesh, zdá se mi ale, že je úplně stejný, jako ty z Watchadoo.
little_w Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 1. Mesh 2. Guma Hirsch (prvni dve mista jsou tesne, tady bych tovidel na rozhodovani mezi osobnimi preferencemi - kov versus guma) 3. Guma Seiko 4. Watchadoo (coz me samotneho prekvapuje, Watchadoo je mi dlouhodobe sympaticka znacka)
gas Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 ty hodinky jsou tak škaredé, že se mě začaly líbit
Helex Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Mesh, jsou na něm jednoznačně nejvíc tuňákoidní!
Viktor Posted April 29, 2010 Author Report Posted April 29, 2010 Za me Viktore jednoznacne originalni Seiko remen. EDIT: Napadlo me jak by na nich vypadal Hirsch Extreme..... Když mně se právě ty vlnky na gumě moc nelíbí. Proto mě nebere ten origo tah, i když má super kovový poutko na zastrčení konce tahu.
tombed Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 ty hodinky jsou tak škaredé, že se mě začaly líbit mě se líbí už rok, od té doby co jsem je viděl na Kubově ruce, ale ještě jsem nedorostl zpět do quartzu
gas Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 mě se líbí už rok, od té doby co jsem je viděl na Kubově ruce, ale ještě jsem nedorostl zpět do quartzu čéčé já asi jo, tři p.dele mechanik, že už to ani není kde grilovat, na léto k vodě a do vinohradu to bude ideál, nemusím se bát někde wožrat ráno vezmu a neřeším nastavování hovadin jako je čas a datum
kubson Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 já jsem happy s tady tím řemenem, ale to asi víš origo guma je dobrá tak akorát na neopren
Recommended Posts