shag Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 Kombinacia tych farieb je uzasna. Celkom by ma zaujimala aj ich cena :-)
Harry Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 43.700,- Kč pro verzi s koženým řemínkem, resp. 49.400,- Kč s kaučukovým nebo silikonovým řemínkem... Tak nějak je mám objednaný a dávám dohromady finance... Jsou boží
Slaco Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Harry napsal: 43.700,- Kč pro verzi s koženým řemínkem, resp. 49.400,- Kč s kaučukovým nebo silikonovým řemínkem... Tak nějak je mám objednaný a dávám dohromady finance... Jsou boží Krásná kombinace barev.Titanový tah by jim taky slušel. Harry gratuluji k dalšímu tvému kousku do dokonalé FORTIS sbírky.Jaký řemen jsi zvolil? Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Slaco
Dantechno Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 tombed napsal: tady jsou živé fotky Ten oranzovy remen mi na nich moc nesedi... To je ten luminescencni?
Baker Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Harry napsal: Tak nějak je mám objednaný Nevim jestli je to dobra cena, ale kaucuk a PVD spona na eBay.
ANT Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 ten oranzovy remen je dost divny na tom podla mna inak pekne hodinky, trosku drahe mi akurat prijdu - neni kalsicky MM o dost lacnejsi?
Harry Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Na těch "živých fotkách" to vypadá jaksi "vyblitě", ale ten oranžový pásek je ve skutečnosti docela pěkně sytý a barevný (a je to ten luminiscenční). Myslím že i na těch černých hodinkách bude OK. Plánuju mimo koženého i oba tři kaučukové pásky... Pokud vím, tak kovový náramek se v PVD na B-42 nedělá. Ta cena od Fergusonů mi přijde (jako skoro u všeho od nich) přehnaná. Věřím že i NEST nabídne lepší cenu...
Darek73 Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 S tím oranžovým kaučukem mi nebezpečně připomínají Suunto core black orange......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se