niko Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Tak jsem cvaknul dnes i Hamiltony, které mi zapůjčil MarcelG, tímto mu děkuji Fotky jsou bez retuše...jsem lemra líná
Slaco Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Měl jsem tu čest tyto hodinky nosit a musím říct ,že ty tvoje fotky jsou lepší než hodinky ve skutečnost (hlavně ta první je super).
bohush Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Těm hodinkám chybí sklíčko! Já když fotím ty svoje, tak díky absenci antireflexu na safíru, ciferník na fotkách skoro nevidím.
StanoBare Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 co chces retusovat? nic s nimi nerob, velmi pekne.
bicista Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 bohush napsal: Těm hodinkám chybí sklíčko! Já když fotím ty svoje, tak díky absenci antireflexu na safíru, ciferník na fotkách skoro nevidím. A co pouzit polarizacni filtr na objektiv ?? ted by ti mel sklicko taky odstranit. Ja se nejvice kocham hodinkama v aute s rukou na volantu a na ocich polarizovane bryle. To na nich neni jedinej odlesk a vypadaji jak kdyby na nich sklicko nebylo.
skalis Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Moc pekny fotky! Ja snad nakonec dojdu k tomu, ze i takhle komplikovany hodinky muzou bejt hezky .
MarcelG Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 ...ani jsem nevěděl, že mám tak pěkné hodinky
Potkan Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Parádní fotky! Věděl jsem, že potřebuju X-Windy, ale po tomhle vim, že je potřebuju hned
niko Odesláno 2. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2010 MarcelG napsal: ...ani jsem nevěděl, že mám tak pěkné hodinky Jsou fakt hezké a dobře se fotí
marosh Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Ukápla mi slza... Moje staré X-windy, jak jsem je měl rád. niko tohle se Ti povedlo.
egze Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Krasne foto "mojich" hodiniek. Mam ale otazku: je to neoriginal remen alebo tam mas troska stmavene farby ? ten kravsky hamilton remen je v originali dost do oranzova. Preto som si objednaval tmavo hnedy od steinhartu presne ako mas na fotkach.
MarcelG Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 egze napsal: Krasne foto "mojich" hodiniek. Mam ale otazku: je to neoriginal remen alebo tam mas troska stmavene farby ? ten kravsky hamilton remen je v originali dost do oranzova. Preto som si objednaval tmavo hnedy od steinhartu presne ako mas na fotkach. Tan řemen je originál, nikdy od novoty neměněný a takto nošený. A musím přiznat, že patří k těm rozhodně lepším, které jsem zatím viděl a měl. Naprosto úžasný!
PavelCzCz Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Miluju hodinky Hamilton, podle mě jsou nejlepší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se