skalis Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Nenarazil jsem na zadne vhodne vlakno, kam prispet, tak zakladam nove. Budu sem davat ruzne zajimave odkazy a perlicky souvisejici s hodinkami Rolex. Pokud kdokoliv z vas narazi na neco podobneho, tak sem s tim... Pro zacatek par fotek ze srazu fandu z Hongkongu (podobne fotky najdete i na paneristi.com, mimochodem HK spolu s USA jsou nejvetsi odbytiste Panerai). Pekna snuska orloju . zdroj/source: rolexforums.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 tywe, jak si to potom rozebrali...? to si snad musel každej na ty svý dát cedulku, aby si je poznali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 podla mna su to taki maniaci, ze urcite vedia referencne cisla svojich hodiniek naspamat, prave koli tomuto.. a ked uz tu maju byt zaujimavosti zo svetla rolex, tak ma napada len jedna stranka urcite znama, a je tam toho naozaj vela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Ja myslim, ze si je poznaj. Vetsina je vintage, tudiz o sramy a skrabance nebude nouze a ty jsou unikatni . A kazdy chronomagor urcite svoje hodinky mezi jinymi pozna. Jsem presvedcenej, ze kdyby dali moje mezi 20 dalsich stejnych typu v podobnem stavu, tak je proste poznam. Treba ted v patek jsem objevil, ze se mi podarilo na hrane skla (u vintage R. krasne vycniva nad lunetu, to se mi desne libi) udelat malinkou "lupku", proste jsem ho nekde odstipl . Neni to nic prijemneho, ale ani zadna hruza (da se sehnat nove a vymenit). Ale asi se mi to ale zapsalo do podvedomi, protoze se mi pak v noci zdalo, ze jsem sklo poskodil jeste jednou a hur... chronomagor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 No těmrsk... a to jsem si myslel, že Paneristi jsou prdlouši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Ja myslim, ze si je poznaj. Vetsina je vintage, tudiz o sramy a skrabance nebude nouze a ty jsou unikatni . A kazdy chronomagor urcite svoje hodinky mezi jinymi pozna. Jsem presvedcenej, ze kdyby dali moje mezi 20 dalsich stejnych typu v podobnem stavu, tak je proste poznam. Treba ted v patek jsem objevil, ze se mi podarilo na hrane skla (u vintage R. krasne vycniva nad lunetu, to se mi desne libi) udelat malinkou "lupku", proste jsem ho nekde odstipl . Neni to nic prijemneho, ale ani zadna hruza (da se sehnat nove a vymenit). Ale asi se mi to ale zapsalo do podvedomi, protoze se mi pak v noci zdalo, ze jsem sklo poskodil jeste jednou a hur... chronomagor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Pro zacatek par fotek ze srazu fandu z Hongkongu (podobne fotky najdete i na paneristi.com, mimochodem HK spolu s USA jsou nejvetsi odbytiste Panerai). Pekna snuska orloju Jen aby tam nějakej vykuk nedal zlatý Daytony "replika třídy A+++ k nerozeznání od originálu" a neodešel s pravejma Jinak tedy slušná fotka. Chudáci hodinky. Takhle se vo sebe šoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Vlakno s fotkami (bohuzel jsou tam zatim jen dve, ale treba pribydou dalsi) me oblibene verze vintage Milgaussu. Jsou to nadherne hodinky a libi se mi jeste vic nez jejich soudoba reinkarnace. Mozna je to muj nejoblibenejsi model za celou historii znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Velice zajímavá reportáž z návštěvy manufaktury z roku 2008, v němčině. Spousta zajímavých informací.Blick_ins_Innere_der_Auster.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Včerejší fotka jednoho krámku v Bonnu (mobilem, sorry za kvalitu). Měli tam opravdu pěkné kousky nejen od Rolexu, ale i od Lange&Söhne a jiné. Všimněte si taky těch jégrovek na zdi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Uz to tu sice bylo, ale par zajimavych veci tam je - Rolex Reference Page - zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Renovace vinatge Submarineru po neodbornem zasahu autorizovaneho R. servisniho strediska. V odkaze najdete hromadu zajimavych makrofotografii, doporucuji! zdroj/source: rolexforums.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 K tématu "servis" se hodí i toto:Krátký (PR?) článek v němčině z ledna 2009 o servisním centru Rolexu v Německu, v Kolíně nad Rýnem.Zum_Service__bitte.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Skvělý informativní článek z časopisu Chrono z března 2004 popisující vznik a počátky firmy a hodinek, které z Rolexu udělaly to, co je teď. OYSTER PERPETUAL DATEJUST a jejich příběh: Rekordy na věčnost.Rekorde_f_r_die_Ewigkeit.pdfHans Wilsdorf (1881-1960), zakladatel firmy:Senzace znamenající konečný průlom pro značku Rolex: Mercedes Gleitze 7.října 1927 přeplavala za 15 hodin a 15 minut průliv La Manche s hodinkami Rolex na zápěstí. Prvními vodotěsnými náramkovými hodinkami na světě: První "ústřice" z roku 1926:První Oyster Perpetual Datejust, ročník 1945: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Copak je to schováno pod vteřinovkou, že by AMADEUS ? Co to znamená ? Edit pardon, píši o příspěvku #6 Upraveno 11. května 2010 uživatelem Matterhorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Napadlo me taky prispet, kdyz uz tak uz par fotek myho oblibenyho typu rolexek GMT master IIc, myslim ze stoji za to je videt, clovek hned dostane chut je mit na ruce a ze me kurna svedi zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Napadlo me taky prispet, kdyz uz tak uz par fotek myho oblibenyho typu rolexek GMT master IIc, myslim ze stoji za to je videt, clovek hned dostane chut je mit na ruce a ze me kurna svedi zapesti Hmm z tech fotek me zapesti taky zacalo svedit, proste az pujdou Navitimery do sveta tak duvod bude prosty GMT IIc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Hmm z tech fotek me zapesti taky zacalo svedit, proste az pujdou Navitimery do sveta tak duvod bude prosty GMT IIc No tak to mi je urcite ukazes vid:-) ja je chci taky koupit ale bude mi jeste chvilku trvat nez na ne nasetrim, ale uz se pomalu strada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Hned jak je budu mit tak budou k nahlednuti, ale kdy se rozhoupu jeste nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 Hned jak je budu mit tak budou k nahlednuti, ale kdy se rozhoupu jeste nevim jj koupe takovych hodinek se nesmi prece uspechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se