Jarett Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 http://www.hodinkee.com/blog/inside-rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Hezký příběh Double Red SD na prodej http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=402477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Hezký příběh Double Red SD na prodej http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=402477Nicmene mi unika jak by mohl tento pribeh navysit jejich cenu cca 8x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Nicmene mi unika jak by mohl tento pribeh navysit jejich cenu cca 8xOn se někdo najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 On se někdo najde Nj ses holt vintage zkusenejsi, budu ti verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Hezký příběh Double Red SD na prodej http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=402477Mě fascinuje těch třicet baků navíc na poštovný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Mě fascinuje těch třicet baků navíc na poštovný to si nechava jako buffer na vyjednavani o cene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Njn, hezke Rolexky uz se delaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 sakra, 1680ky bych potreboval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 sakra, 1680ky bych potreboval..Sakra ... neměls prodávat ty od mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 njn, ty tvoje redy.. nemels je prodavat ty, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 (upraveno) njn, ty tvoje redy.. nemels je prodavat ty, no To je fakt, oba bychom zasloužili přes ústa Ale starší, by byly ještě lepší ... http://www.vintage-watches-international.com/epages/61874895.sf/de_CH/?ObjectPath=/Shops/61874895/Products/5508-764515 Upraveno 26. března 2015 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Nevim jestli je to jen chvilkovy trend, ale uz tak 2-3 mesice mi prijde, ze padaji second-hand ceny jednickovych Exploreru (39mm, ref 214270). Posledni dobou vidam na forech ceny i kolem 4,600 USD. Velka skoda aktualniho kurzu dolaru. Kdyz vezmu v uvahu, ze rada Explorer je jedina ze sportovnich ocelovych modelu ktera ma navic k Parachrom vlasku i Paraflex anti shock system, podobny historicky odkaz jako Submariner ale neni tolik proflaknuta, tak si myslim ze by si Explorery zaslouzily vetsi zastoupeni a cena by tomu i docela nahravala - jen to ted kazi ten kurz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Tak to je dobrá zpráva, snad se mě podaří rozšířit počet členů vlastnících tyto hodinky s historickým příběhem... Už kolem nich chodím dost dlouho, ale dal jsem přednost jiným modelům a pod košili k obleku mě pořád "něco" chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) A tady přichází Vladimír Bechyně, který dokázal svou úrovní udržet a rozvíjet péči o světové hodinářské značky, které ve svém portfoliu obhospodařuje. Jeho životní příběh a postoje rozhodly před lety o tom, že on je ten pravý na zastoupení Rolexu ve Východní evropě. Smlouva chránící tuto skutečnost je unikátní i v tom, že má tři řádky a platí dodnes.Pan Bechyně >> Upraveno 4. května 2015 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 114300 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 A něco z druhého břehu, je to vubec Rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 (upraveno) Pan Bechyně >>Ten web je po všech stránkách velmi dobrý! Až na copywriting... ty hrubky by si mohli odpustit. Upraveno 5. května 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 114300 moc pěkné Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Nádhera Vravim Vamze toto je ideal kombo his and hers. Bolo by na case popredat hodinky pani, kupit sebe a manzelkam alebo frajerkam ci milenkam nove oyster kombo v 39mm pre pana a 31 mm pre damu, odhlasit sa z chmagu a zit stastne na veky vekov.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se