Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

njn, ty tvoje redy.. nemels je prodavat ty, no :)

To je fakt, oba bychom zasloužili přes ústa :D

Ale starší, by byly ještě lepší ... http://www.vintage-watches-international.com/epages/61874895.sf/de_CH/?ObjectPath=/Shops/61874895/Products/5508-764515

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim jestli je to jen chvilkovy trend, ale uz tak 2-3 mesice mi prijde, ze padaji second-hand ceny jednickovych Exploreru (39mm, ref 214270). Posledni dobou vidam na forech ceny i kolem 4,600 USD. Velka skoda aktualniho kurzu dolaru. Kdyz vezmu v uvahu, ze rada Explorer je jedina ze sportovnich ocelovych modelu ktera ma navic k Parachrom vlasku i Paraflex anti shock system, podobny historicky odkaz jako Submariner ale neni tolik proflaknuta, tak si myslim ze by si Explorery zaslouzily vetsi zastoupeni a cena by tomu i docela nahravala - jen to ted kazi ten kurz.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Tak to je dobrá zpráva, snad se mě podaří rozšířit počet členů vlastnících tyto hodinky s historickým příběhem...

Už kolem nich chodím dost dlouho, ale dal jsem přednost jiným modelům a pod košili k obleku mě pořád "něco" chybí :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

A tady přichází Vladimír Bechyně, který dokázal svou úrovní udržet a rozvíjet péči o světové hodinářské značky, které ve svém portfoliu obhospodařuje. Jeho životní příběh a postoje rozhodly před lety o tom, že on je ten pravý na zastoupení Rolexu ve Východní evropě. Smlouva chránící tuto skutečnost je unikátní i v tom, že má tři řádky a platí dodnes.

Pan Bechyně >>

preview-1430654202.jpg

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...