KFL Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Jsem v procesu hledání osvětlení na barák - venkovního. Všechny lampy v shopech mají nějakou klasifikaci (IP44, IP54 atd.) a já nejsem schopen nikde najít, co která znamená. Potřebuju nástěnný venkovní lampy, který snesou déšť, sníh, vítr a veškerý počasí, protože nebudou nijak krytý. Kterou z klasifikací mám hledat? Nebo je to jedno? Nikdo (ani v krámech) mi to nebyl zatím schopen říct. Všichni říkají, že když je to typově venkovní osvětlení, vydrží to všechno nez ohledu na klasifikaci. Pomoc! . Nechci kupovat něco, co za rok vyhodim kvůli tomu, že mi do toho proteče voda apod. Díky předem! Upraveno 3. května 2010 uživatelem KFL
Návštěvník SukHoi Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 tohle si nejspíš viděl - jestli to dobře chápu tak kup IP68
KFL Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Tak si sám odpovím, aneb jak jsem to napsal, našel jsem zázračně tabulku s klasifikací . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Budu teda doufat, že IP54 bude na venkovní provoz stačit. tohle si nejspíš viděl - jestli to dobře chápu tak kup IP68 Stavební svítidlo se mi tam bude dobře vyjímat . Jinak typ "ochrana proti vlnobití" mě sestřelila ze židle Upraveno 3. května 2010 uživatelem KFL
mechano Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Tak si sám odpovím, aneb jak jsem to napsal, našel jsem zázračně tabulku s klasifikací . Budu teda doufat, že IP54 bude na venkovní provoz stačit. Stavební svítidlo se mi tam bude dobře vyjímat Ideální budou světla do bazénu. Přeci. Upraveno 3. května 2010 uživatelem mechano
Návštěvník SukHoi Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Stavební svítidlo se mi tam bude dobře vyjímat . Jinak typ "ochrana proti vlnobití" mě sestřelila ze židle víš prt kdy přijde exekutor a bude potřeba se ponořit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se