grakij Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Super dekuji Na te ruce vypadaji VELCE skoro jako kompas Skoda ze pro me zatim u hodinek na celodenni noseni vyhrava kov
funf5 Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Tak dnes MONSTRA dorazila Orange_Monster_vyrez.bmpNačítání informací
funf5 Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Zimní poetika ......a... ten prach je tam schválně:?)....
petr117 Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 (upraveno) Zdravím vespolek, nepomohl by mi někdo pomoci s nákupem monster ze zahraničí. Rád bych si je koupil - moc se mi líbí, bohužel to sám asi nezvládnu. Dal jsem si inzerát v rubrice koupím, ale bohužel asi v současnosti nikomu nepřebývají. Předem děkuji za odpověď. Upraveno 25. června 2009 uživatelem petr117
kaufi Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Zdravím Vás. Jsa novým členem Chronomagu a nemaje ještě nutných 50 příspěvků nutných k tomu, abych se mohl poptat v sekci - koupím - proto omluvte moje OT. Nemáte někdo v šuplíku Seiko orange monster jedno jestli na tahu či řemenu a jste ochotni mě je prodat, budu velice rád. V součastné době totiž nejdou nikde v kamenném či internetovém obchodě sehnat (u nás), a objednat někde z ciziny na to jsem IQ tykve děkuji kaufi
kaufi Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 JO jo vím, ale i tak ti děkuji za snahu....
kaufi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Tak chlapi, šáhněte do svých šuplíků a jedny monstra mě pošlete...
kaufi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Tak přátelé, právě jsem se dohodl s Kasperem a do 14 dnů bych měl mít monstra na ruce. Jěště jednou díky Kaspere!
King Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Lidi, měl bych dotaz ohledně hodinek Monster. Seiko vyrobilo několik generací monsterů, mnohdy se navzájem docela lišily, a současně vyrobila i spoustu potápek, které se monsterům velmi podobají a nejsou to monstery. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak poznat monstera od nemonstera? Nedávno si kamarád tady na fóru koupil potápky, já mu říkám - a hele, monstry, super. A on na to, že to monstry asi nejsou. Jsem z toho jelen.
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 King napsal: Lidi, měl bych dotaz ohledně hodinek Monster. Seiko vyrobilo několik generací monsterů, mnohdy se navzájem docela lišily, a současně vyrobila i spoustu potápek, které se monsterům velmi podobají a nejsou to monstery. Mohl by mi někdo vysvětlit, jak poznat monstera od nemonstera? Nedávno si kamarád tady na fóru koupil potápky, já mu říkám - a hele, monstry, super. A on na to, že to monstry asi nejsou. Jsem z toho jelen. Hele a jaky tady koupil? Jestli s bilym cifrem, tak to jsou Neomonstra ( nekdy tak nazyvana ) ode me Jestli chces identifikovat nejake konkretni hodinky , hod sem foto nebo odkaz.
klaucz Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Seiko Black Monster SKX779 Seiko Orange Monster SKX781
klaucz Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Dantechno napsal: Hele a jaky tady koupil? Jestli s bilym cifrem, tak to jsou Neomonstra ( nekdy tak nazyvana ) ode me Jestli chces identifikovat nejake konkretni hodinky , hod sem foto nebo odkaz. 6ádná Neo Monstra nejsou. Je to jen trik obchodníka jak se přiživit na Monstrech. Jsou to normální Seika 5 jen se 100 m vodotěsností.
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) klaucz napsal: 6ádná Neo Monstra nejsou. Je to jen trik obchodníka jak se přiživit na Monstrech. Jsou to normální Seika 5 jen se 100 m vodotěsností. Kolego precti si prosim text v zavorce , diky EDIT: Na 21jewels.com je ti prizivnici nazyvaji dokonce New Seiko 5 Monsters Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Dantechno
King Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Dantechno napsal: Hele a jaky tady koupil? Jestli s bilym cifrem, tak to jsou Neomonstra ( nekdy tak nazyvana ) ode me Jestli chces identifikovat nejake konkretni hodinky , hod sem foto nebo odkaz. Jo, bílý číselník. Fakt jsem z toho jelen, od Monsterů (pro mě) k nerozeznání, a to si myslím, že mám v Seikách docela přehled. Tak vysvětlí mi někdo, jak se věci mají? Hořím nedočkavostí.
Dantechno Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 King napsal: Jo, bílý číselník. Fakt jsem z toho jelen, od Monsterů (pro mě) k nerozeznání, a to si myslím, že mám v Seikách docela přehled. Tak vysvětlí mi někdo, jak se věci mají? Hořím nedočkavostí. Tak sem hod foto nebo presne oznaceni....
Adam99 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 No pokud porovnáš ty Danovy a monstra, tak je to jednoduché. Úplně jiná luneta, korunka na 4 a na 3, jiný tvar pouzdra, vodotěsnost 100 vs. 200 metrů a další.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se