Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Tak jsem diky kolegovi little_w ( dekuji ) obdrzel oranzovy silikon Modena o sirce 24 mm a napasoval ho po mensi uprave na moje oranzova Monstra. Co rikate neni to uz trochu moc? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grakij Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Takto z fotek bych rekl, ze to vypada v poradku. Prihodis i nejakou fotku na rovne podlozce? PS: libi se mi, jak se nebojis experimentovat
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Takto z fotek bych rekl, ze to vypada v poradku. Prihodis i nejakou fotku na rovne podlozce? PS: libi se mi, jak se nebojis experimentovat Diky. fotku prihodim pozdeji. Me se remen zda moc siroky ale urcite to vypada lepe nez s predchozim 20mm. Mozna to chtelo 22........
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Grakij (sorry za kvalitu): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beladona Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Obecně 20 tahy a řemeny bez přesahu ztahují monstra trochu dolu .... tohle není sice můj šálek, ale velikostně a na léto je to Ok.
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Obecně 20 tahy a řemeny bez přesahu ztahují monstra trochu dolu .... tohle není sice můj šálek, ale velikostně a na léto je to Ok. Byl to takovy pokus, na tom dvacitkovym vypadaly jak na niti.
skalis Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Byl to takovy pokus, na tom dvacitkovym vypadaly jak na niti. Takhle je to dobry. Remen pozvolna navazuje na pouzdro. Nevim jak v realu, ale na fotce ok.
grakij Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 (upraveno) Dantechno diky edit: jeste by mohli k tem 24kam davat dvoujazyckovou sponu Upraveno 15. září 2009 uživatelem grakij
little_w Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Tak jsem diky kolegovi little_w ( dekuji ) obdrzel oranzovy silikon Modena o sirce 24 mm no jo... na kolegu little je vzdycky spolehnuti jeste by mohli k tem 24kam davat dvoujazyckovou sponu dvoujazyckovou sponu jsem poptaval tady na foru, u mistra simona, na eBayi a hledal na googlu. krome Hamiltonu a Casia je moc firem v nabidce nema... tak jestli nekde sezenes treba jen samotnou sponu, podel se prosim o zdroj.
Vladimír P. Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Dantechno - Tak jsem diky kolegovi little_w ( dekuji ) obdrzel oranzovy silikon Modena o sirce 24 mm a napasoval ho po mensi uprave na moje oranzova Monstra. Co rikate neni to uz trochu moc? Naopak, vypadá to skvěle, já jsem o tom taky uvažoval, ale bál jsem se experimentovat, tak mám na Monstrech oranžový silikon 20 mm ( tímto zdravím Grakie ), ale jsem spokojen. Nosil jsem je celé léto, ale od září už mám nasazen opět kovový tah.
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Naopak, vypadá to skvěle, já jsem o tom taky uvažoval, ale bál jsem se experimentovat, tak mám na Monstrech oranžový silikon 20 mm ( tímto zdravím Grakie ), ale jsem spokojen. Nosil jsem je celé léto, ale od září už mám nasazen opět kovový tah. Ja jsem original tah jeste nepouzil , mam ho pekne zabaleny v bublinkovce...
Vladimír P. Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Snad by ti pomohlo, že jestliže ti jdou stěžejky z toho silikonu těžko vytahovat, tak se teď dají sehnat na AZWatch. . . to až budeš nasazovat ten kovový tah.
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Snad by ti pomohlo, že jestliže ti jdou stěžejky z toho silikonu těžko vytahovat, tak se teď dají sehnat na AZWatch. . . to až budeš nasazovat ten kovový tah. Vim o nich - ale podarilo se mi je vyprostit takze zatim jine nepotrebuju... Dik
Gorg Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Ja jsem original tah jeste nepouzil , mam ho pekne zabaleny v bublinkovce... O hodne prichazis...
Gorg Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Pro ty, co mají rádi změnu...alternativní tah na monstra... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/diverPop/sl1.html
little_w Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Odesláno 24. září 2009 Pro ty, co mají rádi změnu...alternativní tah na monstra... Zdroj: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/diverPop/sl1.html jo, hezky, moc hezky... ale na te strance pisou, ze od 23.01.2008 neni tento tah k dispozici!
fotokraken Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Ogaři, poslúchajte mám taková dotázek. Mám Monstra asik druhý měsíc a nevím eslivá je pořádku že je mezi lunetou a pouzdrem vůle pár desetinek mm a navíc, když stisknu prsty lunetu k pouzdru tak v podstatě pruží. Jinak vše těsní jak má, žádný problém. Snad jsem to popsal dobře, nejsu teda talent na psaní. Jinak mi dělají cca - 20 vt. denně, což se mi moc nelíbí, ale asik jim dám ešče pár měsíců. Děkuju moc za odpovědi.
fotokraken Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Jo ještě jsem zapomněl kolega má tady monstra a jemu to tak moc nepruží, luneta mu jde otáčet opoznání ztuha. Já otočím lunetou až nepříjemně lehce, vůle mezi lunetou a pouzdrem jsou větší.
cody Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 U Monster je vule lunety bezna. Take jsou bezne o neco vetsi dirky v nozkach pouzdra nez je zdravo. Takze kdyz tah u pouzdra zmacknes z obou stran najednou, muzou cvakat. Kazdopadne bych to neresil. Ze by luneta nekomu upadla jsem tu jeste necetl. V cenove relaci cca 4000kc je to porad kvalitni a spolehlivej kus chlapackych hodinek.
fotokraken Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 Díky Cody, s tím zpožďováním, jak docílit přesnosti. Četl jsem něco o tom, že je vhodné večer před spaním hodinky nějak uložit, ale názory se různí. Mě ty moje dělají stabilně - 20 sec. /den.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se