Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem diky kolegovi little_w ( dekuji ) obdrzel oranzovy silikon Modena o sirce 24 mm a napasoval ho po mensi uprave na moje oranzova Monstra. Co rikate neni to uz trochu moc?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Takto z fotek bych rekl, ze to vypada v poradku.

Prihodis i nejakou fotku na rovne podlozce?

PS: libi se mi, jak se nebojis experimentovat :)

Diky.

fotku prihodim pozdeji. Me se remen zda moc siroky ale urcite to vypada lepe nez s predchozim 20mm. Mozna to chtelo 22........

Odesláno
Obecně 20 tahy a řemeny bez přesahu ztahují monstra trochu dolu ....

tohle není sice můj šálek, ale velikostně a na léto je to Ok.

Byl to takovy pokus, na tom dvacitkovym vypadaly jak na niti.

Odesláno
Tak jsem diky kolegovi little_w ( dekuji ) obdrzel oranzovy silikon Modena o sirce 24 mm

no jo... na kolegu little je vzdycky spolehnuti :lol2:

jeste by mohli k tem 24kam davat dvoujazyckovou sponu :D

dvoujazyckovou sponu jsem poptaval tady na foru, u mistra simona, na eBayi a hledal na googlu. krome Hamiltonu a Casia je moc firem v nabidce nema... tak jestli nekde sezenes treba jen samotnou sponu, podel se prosim o zdroj.

Odesláno

Dantechno - Tak jsem diky kolegovi little_w ( dekuji ) obdrzel oranzovy silikon Modena o sirce 24 mm a napasoval ho po mensi uprave na moje oranzova Monstra. Co rikate neni to uz trochu moc?

Naopak, vypadá to skvěle, já jsem o tom taky uvažoval, ale bál jsem se experimentovat, tak mám na Monstrech oranžový silikon 20 mm ( tímto zdravím Grakie ), ale jsem spokojen. Nosil jsem je celé léto, ale od září už mám nasazen opět kovový tah.

Odesláno
Naopak, vypadá to skvěle, já jsem o tom taky uvažoval, ale bál jsem se experimentovat, tak mám na Monstrech oranžový silikon 20 mm ( tímto zdravím Grakie ), ale jsem spokojen. Nosil jsem je celé léto, ale od září už mám nasazen opět kovový tah.

Ja jsem original tah jeste nepouzil , mam ho pekne zabaleny v bublinkovce... :D

Odesláno
Snad by ti pomohlo, že jestliže ti jdou stěžejky z toho silikonu těžko vytahovat, tak se teď dají sehnat na AZWatch. . . to až budeš nasazovat ten kovový tah.

Vim o nich - ale podarilo se mi je vyprostit takze zatim jine nepotrebuju... Dik

Odesláno

Pro ty, co mají rádi změnu...alternativní tah na monstra...

Zdroj: http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/diverPop/sl1.html

Odesláno

Ogaři, poslúchajte mám taková dotázek. Mám Monstra asik druhý měsíc a nevím eslivá je pořádku že je mezi lunetou a pouzdrem vůle pár desetinek mm a navíc, když stisknu prsty lunetu k pouzdru tak v podstatě pruží. Jinak vše těsní jak má, žádný problém.

Snad jsem to popsal dobře, nejsu teda talent na psaní.

Jinak mi dělají cca - 20 vt. denně, což se mi moc nelíbí, ale asik jim dám ešče pár měsíců.

Děkuju moc za odpovědi.

Odesláno

U Monster je vule lunety bezna. Take jsou bezne o neco vetsi dirky v nozkach pouzdra nez je zdravo. Takze kdyz tah u pouzdra zmacknes z obou stran najednou, muzou cvakat. Kazdopadne bych to neresil. Ze by luneta nekomu upadla jsem tu jeste necetl. V cenove relaci cca 4000kc je to porad kvalitni a spolehlivej kus chlapackych hodinek.

Odesláno

Díky Cody, s tím zpožďováním, jak docílit přesnosti. Četl jsem něco o tom, že je vhodné večer před spaním hodinky nějak uložit, ale názory se různí. Mě ty moje dělají stabilně - 20 sec. /den.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...