Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tazatel: Já měl štěstí, že on byl přes vánoce na dovolené doma a kdy má další netuším. A zase tak dobrej známej to neni, asi by se tvářil divně, kdyby měl přivézt stejný hodinky ještě jednou.

Odesláno

Drummer: Jasně, to chápu ;) Aspoň se konočně donutim k vytvoření účtu na PayPalu.

Odesláno

Drummer: Cena 4tis. je ještě dobrá, kdybys náhodou něco oranžového přivezl, tak mě poinformuj :-)

Odesláno

No, asi to tak nemyslíš, ale "bez papírů a bez záruk" prodávají právě "čorkaři". Smysl by spíš dávalo spojit se s hodinářem, který by byl schopný záruční servis nabídnout.

Odesláno

Ze zákona ručí spotřebiteli prodávající, reklamace musí příjímat sám nebo odkazovat na místo, kde je možné reklamaci uplatnit. Oficiální dovozce značky Seiko do ČR asi nebude mít zájem na zajišťování servisu pro dovozy, které nejdou přes něj. Teoreticky by mělo být možné uplatnit mezinárodní záruku, ale to nemusí platit v případě dovozu modelů, které nejsou určeny evropský trh. V AZ Watch to nějak museli vyřešit, když Monstra prodávají.

Odesláno

No ono to není o to, že se někdo rozhodne a začne tady dělat záruky. Protože jinak je to od něj charita. Aby mu výrobce proplácel cenu za servisní úkon a dodával díly jako záruční, musí být výrobcem autorizován a mnohdy i školen. Jako jsem byl já donedávna na servisování značky HP. Já myslím, že to AZ Watch řeší odesláním k jejich prodejci a pokud už žádný není, tak k výrobci.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak i já díky Kamilovi jsem se včera stal novým vlastníkem SEIKO ORANGE MONSTER a musím říct, že je to opravdu síla, prostě ve skutečnosti vypadají o mnoho líp než na obrázku. Dnes jsem si nechal zkrátit tah (mimochodem hodinář když ho zkracoval prohlásil větu: co to zase vymysleli) a na dlouhou dobu je nesundám z ruky.

Odesláno

vlasta66: I já jsem se stal díky Kamilovi šťastným majitelem těchto hodinek a jsem z nich nadšený. Kolik jsi dal za zkrácení tahu? Já 120 Kč což se mi zdá docela dost, tak mě zajímá jak účtují jinde.

Odesláno
  Tazatel napsal:
vlasta66: I já jsem se stal díky Kamilovi šťastným majitelem těchto hodinek a jsem z nich nadšený. Kolik jsi dal za zkrácení tahu? Já 120 Kč což se mi zdá docela dost, tak mě zajímá jak účtují jinde.

Hm, já si nechával zkrátit tah na Mido (Details, Václ. n.) a nechtěli nic. Trvalo to asi půl minuty...

Odesláno
  Tazatel napsal:

Dal jsem stejne. Taky mi to prijde moc... ale rekli mi v tom hodinarstvi, at si schovam uctenku a priste to budu mit zdarma - tak uvidime ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...