Drummer Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Tazatel: Já měl štěstí, že on byl přes vánoce na dovolené doma a kdy má další netuším. A zase tak dobrej známej to neni, asi by se tvářil divně, kdyby měl přivézt stejný hodinky ještě jednou.
Tazatel Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Drummer: Jasně, to chápu Aspoň se konočně donutim k vytvoření účtu na PayPalu.
Drummer Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Už jsme s kámošem uvažovali, že by jsme to začli dovážet za 4000,- bez zaruky
Viktor Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Nápad dobrý, jen pozor na platné zákony, navíc český trh je trochu malý.
RomanP Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 :-) No kdybys mi sehnal jedny Blue Monstra ...
Tazatel Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Drummer: Cena 4tis. je ještě dobrá, kdybys náhodou něco oranžového přivezl, tak mě poinformuj :-)
Drummer Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Lidi neblázněte nebo to budeme muset vzít vážně Viktor: Samozřejmě by to bylo bez papírů a bez záruk. Nejsme žádný obchodníci, ale ani čorkaři.
Viktor Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No, asi to tak nemyslíš, ale "bez papírů a bez záruk" prodávají právě "čorkaři". Smysl by spíš dávalo spojit se s hodinářem, který by byl schopný záruční servis nabídnout.
PanzerBear Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 ja tomu mozna nerozumim, ale ja si vzdy myslel, ze sit zarucnich opravaru zajistuje vyrobce a ne prodejce. Nebo je to jinak ?
Viktor Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Ze zákona ručí spotřebiteli prodávající, reklamace musí příjímat sám nebo odkazovat na místo, kde je možné reklamaci uplatnit. Oficiální dovozce značky Seiko do ČR asi nebude mít zájem na zajišťování servisu pro dovozy, které nejdou přes něj. Teoreticky by mělo být možné uplatnit mezinárodní záruku, ale to nemusí platit v případě dovozu modelů, které nejsou určeny evropský trh. V AZ Watch to nějak museli vyřešit, když Monstra prodávají.
RomanP Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No ono to není o to, že se někdo rozhodne a začne tady dělat záruky. Protože jinak je to od něj charita. Aby mu výrobce proplácel cenu za servisní úkon a dodával díly jako záruční, musí být výrobcem autorizován a mnohdy i školen. Jako jsem byl já donedávna na servisování značky HP. Já myslím, že to AZ Watch řeší odesláním k jejich prodejci a pokud už žádný není, tak k výrobci.
Petr_S Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Včera skončily jedny oranžové s tahem za 92 USD, za 3 dny končí ty samé ale s kaučukovým. Tak dražtě
PanzerBear Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Jeslti to nekdo sleduje intenzivnejs, kolik je prumerna cena za ty monstery na ebayi ?
old black Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Nezapomínat na dopravu cca 15$, tedy s kovovým celkem 110 - 125.
vlasta66 Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Tak i já díky Kamilovi jsem se včera stal novým vlastníkem SEIKO ORANGE MONSTER a musím říct, že je to opravdu síla, prostě ve skutečnosti vypadají o mnoho líp než na obrázku. Dnes jsem si nechal zkrátit tah (mimochodem hodinář když ho zkracoval prohlásil větu: co to zase vymysleli) a na dlouhou dobu je nesundám z ruky.
Tazatel Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 vlasta66: I já jsem se stal díky Kamilovi šťastným majitelem těchto hodinek a jsem z nich nadšený. Kolik jsi dal za zkrácení tahu? Já 120 Kč což se mi zdá docela dost, tak mě zajímá jak účtují jinde.
Petr_S Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Tazatel napsal: vlasta66: I já jsem se stal díky Kamilovi šťastným majitelem těchto hodinek a jsem z nich nadšený. Kolik jsi dal za zkrácení tahu? Já 120 Kč což se mi zdá docela dost, tak mě zajímá jak účtují jinde. Hm, já si nechával zkrátit tah na Mido (Details, Václ. n.) a nechtěli nic. Trvalo to asi půl minuty...
PEtrS Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Tazatel napsal: vlasta66: I já jsem se stal díky Kamilovi šťastným majitelem těchto hodinek a jsem z nich nadšený. Kolik jsi dal za zkrácení tahu? Já 120 Kč což se mi zdá docela dost, tak mě zajímá jak účtují jinde. Dal jsem stejne. Taky mi to prijde moc... ale rekli mi v tom hodinarstvi, at si schovam uctenku a priste to budu mit zdarma - tak uvidime
vlasta66 Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Tazatel: Chtěl po mě 30 kč, což asi není moc.
mat Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Odesláno 10. března 2006 Tazatel: Nechteli nic. ale pachtili se s tim na flore asi hodinu, jak uz jsme psal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se