Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

30 Kč je krásná cena, pro příště se poohlídnu po jiném hodinářství. Jinak to zkrácení mojich hodinek trvalo cca 7 minut.

Odesláno

Tak koukám, že o Seika Orange Monster je velký zájem. Na české webstránce, kde se daly ještě nedávno zakoupit, jsou momentálně vyprodané. Stále se pozastavuju nad tím, za jak málo se dají pořídit tak pěkné a kvalitní hodinky :-).

Odesláno

Drummer: Díky za info, příště už vím kam jít :-)

Odesláno
  old black napsal:
Měl jsem to zadarmo, ale trvalo mně to asi 20 minut (bylo to poprvé a jsem gramla). Navíc jsem odebral moc a pak zas přidával. :)

Prave dnes ku mne dorazili Orange Monster zo Singapuru. Som z nich nadseny. Prosim Ta, ako si presne postupoval pri skracovani tahu?

Odesláno
  IWO napsal:
Prave dnes ku mne dorazili Orange Monster zo Singapuru. Som z nich nadseny. Prosim Ta, ako si presne postupoval pri skracovani tahu?

Viz obrázek. Šroubováním se vytlačuje osička a pojistná trubička (bacha, má nožičky, běhá po stole, pod stůl ...), rozebereš, ubereš a obráceným postupem složíš.

Odesláno

Tady je návod v angličtině. Nedoporučuju se do toho pouštět bez nástrojů k tomu určených a používat špendlíky, kleště, kladivo... :) . Taky není špatný oblepit ohrožené části tahu izolační páskou. V každém případě tah napřed sundat z hodinek, to je díky dírkám skrz nožky snadné. Good luck.

http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/Bra...zingToolUse.htm

Odesláno
  old black napsal:
  IWO napsal:

Viz obrázek. Šroubováním se vytlačuje osička a pojistná trubička (bacha, má nožičky, běhá po stole, pod stůl ...), rozebereš, ubereš a obráceným postupem složíš.

Vdaka za odpoved. Ty mas aj ten srobovaci divajs? Alebo si to robil nejakym zahrotenym predmetom?

Odesláno
  Viktor napsal:
Tady je návod v angličtině. Nedoporučuju se do toho pouštět bez nástrojů k tomu určených a používat špendlíky, kleště, kladivo... :) . Taky není špatný oblepit ohrožené části tahu izolační páskou. V každém případě tah napřed sundat z hodinek, to je díky dírkám skrz nožky snadné. Good luck.

http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/Bra...zingToolUse.htm

Vdaka Viktor! Vyzera to znacne komplikovane. Ako tak nad tym rozmyslam, radsej hodinky zajtra zverim hodinarovi.

Odesláno

Není to zas tak složitý, po zkušenosti s "profesionály", jsem další dílek vyndal sám doma. Našel jsem sadu tenounkejch šroubováčků, a byl tam taky takovej bodec, Tím jsem to povystrčil, šroubováčkem dovytlačil, a bylo. šlo to i docela zlehka. Ze spodu na řemínku jsou šipky v jakém směru se má tlačit. a když se pořádně podíváte, tak je i ta objímka ( pojistná trubička) na osičce vidět.

• po měsíci...
Odesláno

Jsou to pěkné hodinky, jen mě překvapilo jak snadno se dá spona na tahu poškrábat a to sem si na to dával bacha. Aspoň se nemusim už tolik hlídat :)

Odesláno

Já jsem je hned po pořízení testnul (jak dlouho vydrží jít) a překonaly udávaných 40 hodiny. Tuším, že vydržely 45 nebo 46 hodin. Asi hodně záleží jak se s nimi člověk pohybuje (jak moc jsou natažené) před tím, než začne měřit rezervu chodu.

Odesláno

Na kole se člověk sice zapotí, ale podle mě jsou to pro hodinky jen slabé vibrace. Daleko více se "natočí" třeba při běhu nebo plavání, protože se ruka pohybuje ve větším rozsahu.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...