Tazatel Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Odesláno 10. března 2006 30 Kč je krásná cena, pro příště se poohlídnu po jiném hodinářství. Jinak to zkrácení mojich hodinek trvalo cca 7 minut.
Tazatel Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Tak koukám, že o Seika Orange Monster je velký zájem. Na české webstránce, kde se daly ještě nedávno zakoupit, jsou momentálně vyprodané. Stále se pozastavuju nad tím, za jak málo se dají pořídit tak pěkné a kvalitní hodinky :-).
Drummer Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Tazatel: Tak gratuluju. Jinak zkrácení tahu 25 korun, 15 minut práce, hodinář v sadech Pětatřicátníků.
Tazatel Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Drummer: Díky za info, příště už vím kam jít :-)
safi Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Mě stálo zkrácení tahu u Seiko Diver asi 50Kč a trvalo to 2 minuty - Hodinářství v pasáži Alfa (Václavák). Jinak moc fajn hodinář:-)
old black Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Měl jsem to zadarmo, ale trvalo mně to asi 20 minut (bylo to poprvé a jsem gramla). Navíc jsem odebral moc a pak zas přidával.
IWO Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 old black napsal: Měl jsem to zadarmo, ale trvalo mně to asi 20 minut (bylo to poprvé a jsem gramla). Navíc jsem odebral moc a pak zas přidával. Prave dnes ku mne dorazili Orange Monster zo Singapuru. Som z nich nadseny. Prosim Ta, ako si presne postupoval pri skracovani tahu?
old black Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 IWO napsal: Prave dnes ku mne dorazili Orange Monster zo Singapuru. Som z nich nadseny. Prosim Ta, ako si presne postupoval pri skracovani tahu? Viz obrázek. Šroubováním se vytlačuje osička a pojistná trubička (bacha, má nožičky, běhá po stole, pod stůl ...), rozebereš, ubereš a obráceným postupem složíš.
Viktor Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Tady je návod v angličtině. Nedoporučuju se do toho pouštět bez nástrojů k tomu určených a používat špendlíky, kleště, kladivo... . Taky není špatný oblepit ohrožené části tahu izolační páskou. V každém případě tah napřed sundat z hodinek, to je díky dírkám skrz nožky snadné. Good luck. http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/Bra...zingToolUse.htm
IWO Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 old black napsal: IWO napsal: Prave dnes ku mne dorazili Orange Monster zo Singapuru. Som z nich nadseny. Prosim Ta, ako si presne postupoval pri skracovani tahu? Viz obrázek. Šroubováním se vytlačuje osička a pojistná trubička (bacha, má nožičky, běhá po stole, pod stůl ...), rozebereš, ubereš a obráceným postupem složíš. Vdaka za odpoved. Ty mas aj ten srobovaci divajs? Alebo si to robil nejakym zahrotenym predmetom?
IWO Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Viktor napsal: Tady je návod v angličtině. Nedoporučuju se do toho pouštět bez nástrojů k tomu určených a používat špendlíky, kleště, kladivo... . Taky není špatný oblepit ohrožené části tahu izolační páskou. V každém případě tah napřed sundat z hodinek, to je díky dírkám skrz nožky snadné. Good luck. http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/Bra...zingToolUse.htm Vdaka Viktor! Vyzera to znacne komplikovane. Ako tak nad tym rozmyslam, radsej hodinky zajtra zverim hodinarovi.
mat Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 Není to zas tak složitý, po zkušenosti s "profesionály", jsem další dílek vyndal sám doma. Našel jsem sadu tenounkejch šroubováčků, a byl tam taky takovej bodec, Tím jsem to povystrčil, šroubováčkem dovytlačil, a bylo. šlo to i docela zlehka. Ze spodu na řemínku jsou šipky v jakém směru se má tlačit. a když se pořádně podíváte, tak je i ta objímka ( pojistná trubička) na osičce vidět.
Filipes Odesláno 19. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2006 hurá! tak už je mám taky a chci veřejně poděkovat safimu že mi je nezištně koupil
Tazatel Odesláno 20. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2006 Jsou to pěkné hodinky, jen mě překvapilo jak snadno se dá spona na tahu poškrábat a to sem si na to dával bacha. Aspoň se nemusim už tolik hlídat
Filipes Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 ..já volil úmyslně ty s nylonovým/koženým řemenem, ale-jaký mátezkušenosti s rezervou chodu? nechal jsem je asi den stát a už se zastavily..
Tazatel Odesláno 27. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2006 Já jsem je hned po pořízení testnul (jak dlouho vydrží jít) a překonaly udávaných 40 hodiny. Tuším, že vydržely 45 nebo 46 hodin. Asi hodně záleží jak se s nimi člověk pohybuje (jak moc jsou natažené) před tím, než začne měřit rezervu chodu.
Filipes Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 joj, asi jo, ale drandil jsem s nima na kole tak si říkám že byly natočený aždost!
Tazatel Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Na kole se člověk sice zapotí, ale podle mě jsou to pro hodinky jen slabé vibrace. Daleko více se "natočí" třeba při běhu nebo plavání, protože se ruka pohybuje ve větším rozsahu.
Filipes Odesláno 29. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2006 tak nějak cejtím že pohyb na kole je spíš o rázech než o rotaci...ale stejnak jsem si myslel že budou našláplý..
bery Odesláno 7. června 2006 Nahlásit Odesláno 7. června 2006 Pánové nevíte náhodou kde sehnat ocelový tah k Orange Monsterům?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se