Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No třeba tady

http://www.chronograph.com/store/mli_viewI...asp?idproduct=1

ale v poměru k ceně nových hodinek s ocelovým tahem je to hodně. Myslím, že je dobrá zásada kupovat sportovní hodinky vždycky s původním ocelovým tahem (pokud se k nim dodává), výběr kožených "after-sale" řemínků je obrovský, ale dokupování originálních kovových tahů je mnohem dražší. Třeba původní tahy na IWC a Breitling stojí majlant.

Odesláno
  flax napsal:
Mne uz konecne take dorazily 2ks black a orange monster ze Singapore. :) Jedny jsem daroval synovi a druhe, cerne jsem si nechal pro sebe. Za ty penize co mne staly, cca. 2.800 jedny jsou to neuveritelne kvalitni hodinky, byl jsem uplne zarazeny jak jsem otevrel obalku a poprve je uvidel na vlastni oci. Mam je jiz cca. tyden na ruce, jsou neskutecne presne cca. 4 sec. dopredu za 24 hodin.  Maji prijemnou velikost i vahu a ta luminescence je proste paradni. Puvodne jsem je chtel jako takove hodinky do lesa a "pod auto", ale to by mi jich bylo lito, protoze jsou vazne moc hezke. Trosicku mne zamrzela absence hack mechanismu a nemoznost rucniho natahu spolu s kapku nizssi frekvenci proti ETA strojku, ale za ty penize je to proste "must have" produkt kazdeho fandy do hodinek.

Můžeš mi poslat lajnu na obchod? Díky

Odesláno
  tom napsal:
  flax napsal:
Mne uz konecne take dorazily 2ks black a orange monster ze Singapore. :) Jedny jsem daroval synovi a druhe, cerne jsem si nechal pro sebe. Za ty penize co mne staly, cca. 2.800 jedny jsou to neuveritelne kvalitni hodinky, byl jsem uplne zarazeny jak jsem otevrel obalku a poprve je uvidel na vlastni oci. Mam je jiz cca. tyden na ruce, jsou neskutecne presne cca. 4 sec. dopredu za 24 hodin.  Maji prijemnou velikost i vahu a ta luminescence je proste paradni. Puvodne jsem je chtel jako takove hodinky do lesa a "pod auto", ale to by mi jich bylo lito, protoze jsou vazne moc hezke. Trosicku mne zamrzela absence hack mechanismu a nemoznost rucniho natahu spolu s kapku nizssi frekvenci proti ETA strojku, ale za ty penize je to proste "must have" produkt kazdeho fandy do hodinek.

Můžeš mi poslat lajnu na obchod? Díky

Napriklad:

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=0

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mimochodem, zrovna tuhle jsem viděl oranžový monstra v second handu (Václavská pasáž, pod Karlovým náměstím v Praze). Mezi tou hromadou padělanejch Breitlingů a Pateků vypadaly bohovsky. Akorát to není nic pro mě, protože byly na gumě :-( Jestli má někdo zájem, tak stály 4990,- Kč...

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Tak mám oranžový monstra asi dva týdny a moje první postřehy jsou následovné :

První pocit je ten, že si asi Aviator IV pěkně odpočinou :-), jsou to bezva hodinky.

Malinký problém mám s tím, že nosím hodinky volnější a tudíž mi ochrana korunky (takový ten výstupek) na pozici 3-4

způsobuje otlak na ruce, taktéž přehnutí dvou plíšků extenze. Ale co, pro parádu musí člověk něco vydržet :-)

a ze svého zvyku nosit je co nejvíce u zápěstí neslevím. Jinak je tah prima i když na Poljotech je podle mého

ještě o řád lepší. Přijde mi ale, že u obou svorně dojde lehce k poškrábání spony. Zarovnání ručiček lunety a zpracování kompletně vynikající.

Svítivost indexů po nasvícení gigantická, i když jde poměrně rychle dolů. Přesto je dostatečná a jsou opravdu kdykoli

za jakýchkoli světelných podmínek včetně úplné tmy k vidění. Zkrácení tahu je i v domácích podmínkách hračkou a to jsem použil jehlu a špendlík,

jak bezpříkladné. V práci jsem nějak v noci ještě ze zkrácením laboroval a pak jsem luxoval asi 6m čtverečních podlahové plochy magnetem z nástěnky. Přesnost mi zprvu vyrazila dech, protože první dny byla tak +2s/den.

Ta se nyní srovnala na neskuečných 0s/den avšak v den, kdy jsem v práci (12 hodin) předejdou se o cca 15s.

Až teď co mám automaty si uvědomuji, kolik pohybů ruky za den udělám když jsem těch 12 hodin v tempu, někde něco vyřizuji a nebo lítám (dnes i doslovně).

Ale na hodnocení přesnosti je po 14-ti dnech asi ještě čas, jen doufám, že to není znamení toho, že je třeba přetahuju. O pojistce proti přetažení

vím, ale znáte to...

Myslím, že jim bude slušet nějakej pěknej tah, jen se bojím, aby nevypadal miniaturně. Je to sice 20mm, ale vizuálně jsou oproti tomu hodinky obrovský. Co nejmohutnější, oranžově prošitý by asi sednul.

Odesláno

To bude tou masivností.

Ocelový tah se od napojení k hodinkám (20mm) ještě rozšiřuje, kdežto kůže ne a proto bych řekl, že vypadá moc útle,

ale kdyby mi to chtěl někdo fotkou rozmlouvat, nebyl bych proti :D

Odesláno

Na Monstra patří ocel ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Osobně bych doporučoval řemínek DiModell z prvního obrázku a fixem na látku bych obarvil bílé šití na oranžovou. Jsou to velký hodinky, ale rozteč nožek je jen 20 mm. Originál kovový tah se za nožkami trochu rozšiřuje, stejně jako ten první kožený řemínek - líp se to hodí k robustnosti hodinek.

Odesláno
  Viktor napsal:
Osobně bych doporučoval řemínek DiModell z prvního obrázku a fixem na látku bych obarvil bílé šití na oranžovou. Jsou to velký hodinky, ale rozteč nožek je jen 20 mm. Originál kovový tah se za nožkami trochu rozšiřuje, stejně jako ten první kožený řemínek - líp se to hodí k robustnosti hodinek.

No móóć pěknej ten první, to že bude vypadat oproti oceli úzkej, mě odrazovalo od hledání, tohle je ale jiná...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...