Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny vespolek a jdu s prosíkem...nemá někdo český návod ke Casiům PRW-1500 ??? :helpsmilie:

Na anglický ještě nemám správný jazykový level a na metodu pokus-omyl nemám nervy :worried_anim:

Předem všem velice děkuji

post-5895-1273086183.jpg

Odesláno
  Zbyněk Bartík napsal:
Zdravím všechny vespolek a jdu s prosíkem...nemá někdo český návod ke Casiům PRW-1500 ??? :helpsmilie:

Na anglický ještě nemám správný jazykový level a na metodu pokus-omyl nemám nervy :worried_anim:

Můžu poskytnout v polštině, česky nee.

Odesláno
  Zbyněk Bartík napsal:

můžeš pak prosím hodit živé foto na ruce, jsou fajnové

Odesláno
  Zbyněk Bartík napsal:

Mám je doma včetně návodu.Zítra na to mrknu, ale jestli je to více než 30 stránek tak nevím, nevím.

Odesláno (upraveno)

Mělo by to být cca 16 stránek A4, takže kdybys mi ho mohl poskytnout, tak by to bylo super. Od Bohusha mám už návod v polštině, ale nevím, nevím. Jestli není ta angličtina pro mě srozumitelnější :rolleyes: Do SZ jsem Ti poslal svůj mail, kdyby to klaplo :guitar:

Fotku na ruce hodím příští týden...

Upraveno uživatelem Zbyněk Bartík
Odesláno (upraveno)
  Zbyněk Bartík napsal:
Mělo by to být cca 16 stránek A4, takže kdybys mi ho mohl poskytnout, tak by to bylo super. Od Bohusha mám už návod v polštině, ale nevím, nevím. Jestli není ta angličtina pro mě srozumitelnější :rolleyes: Do SZ jsem Ti poslal svůj mail, kdyby to klaplo :guitar:

Fotku na ruce hodím příští týden...

Už jsem to našel.Zítra to zkusím oskenovat. Jestli se k tomu donutím.

Live video výše uvedených Casio v akci pod vodou. Moje výroba.

Upraveno uživatelem Berbatow
Návštěvník SukHoi
Odesláno
  Zbyněk Bartík napsal:
jj, děkuji moc :speak_cool: :notworthy:

já mám pocit, že jsem tyhle hodinky měl a jsou solární - tak proč ne pokus omyl ? - prostě mačkej a mačkej, nemáš co vybít a alespoň se ti to zaryje pod kůži :)

Odesláno
  SukHoi napsal:
já mám pocit, že jsem tyhle hodinky měl a jsou solární - tak proč ne pokus omyl ? - prostě mačkej a mačkej, nemáš co vybít a alespoň se ti to zaryje pod kůži :)

Však já je mám od tebe.

Odesláno
  SukHoi napsal:

no tak ty základní funkce jsem už takhle jakš takš sešteloval :smoke: , ale ono jde spíš hlavně o kalibrace senzorů, na to si bez návodu netroufám :sad01_anim:

Odesláno
  Zbyněk Bartík napsal:
děkuji všem za pozornost a za pomoc, hlavně váženému Berbatowi, který mi návod poslal :clap: :thumbsup_anim:

Zbyňku, když už tě mám na lajně. Nevíš jestli je ještě něco zajímavého ke koupi v Hatích (přesněji už v Rakousku) v tom freeportu.

Před několika lety tam byly zajímavé ceny na Nike atd.

Odesláno
  Berbatow napsal:
Zbyňku, když už tě mám na lajně. Nevíš jestli je ještě něco zajímavého ke koupi v Hatích (přesněji už v Rakousku) v tom freeportu.

Před několika lety tam byly zajímavé ceny na Nike atd.

No, je to tam skoro všechno outlet, aktuální kolekce jsou tam pomálu. Ale občas se tam dá vybrat velmi dobře. Já tam s manželkou jezdím jednou měsíčně to tam prolítnout, ale že bychom vždy nakoupili, to se říct nedá. Výběr je hodně kolísavý, ale když už, tak ceny jsou dobré.

• Po roku...
Odesláno

potreboval by som radu,co si vsimat pri kupe prw 1500 aby sa nejednalo o fake ? mam totiz moznost kupit jedny ,ale maju dost podozrivo nizku cenu (95?) odovodnenu ich nevyuzitim.

Dakujem

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

U G-shocků je to vidět většinou na první pohled třeba na fontu displaje nebo nápisech na pouzdře, ale fake Pro treků jsem asi ještě neviděl. Takhle je podle mě těžko radit, to by chtělo fotky...a nebo tam třeba může být nějaký jiný problém, třeba špatná dobijecí baterka, že nedrží nabité, nebo porušená vodotěsnost...to mě jen tak napadá, na co bych se soustředil, ale jak říkám, je podle mě těžký radit...třeba jsou to super hodinky a fakt se jedná o skvělou koupi, těžko říct.

Odesláno (upraveno)

Přesně tak. Jinak jsem viděl fake PRW-1300 na docela dobré fotce a jediné, podle čeho jsem to poznal, že je to fake, byla velká vzdálenost bodů na bodové matrici (dot matrix) v části displeje, kde se zobrazuje vývoj - graf tlaku vzduchu. A to znám ten typ docela dobře.

V 5. 3. 2012 v 16:45, 'Chilliluk' napsal:

U G-shocků je to vidět většinou na první pohled třeba na fontu displaje nebo nápisech na pouzdře, ale fake Pro treků jsem asi ještě neviděl. Takhle je podle mě těžko radit, to by chtělo fotky...a nebo tam třeba může být nějaký jiný problém, třeba špatná dobijecí baterka, že nedrží nabité, nebo porušená vodotěsnost...to mě jen tak napadá, na co bych se soustředil, ale jak říkám, je podle mě těžký radit...třeba jsou to super hodinky a fakt se jedná o skvělou koupi, těžko říct.

Upraveno uživatelem casiotron
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Podle mě jsou ty fotky staré buď 3 roky, protože neděle 8.3., jak je na hodinkách, byla naposled v roce 2009..a nebo je na hodinkách nastavený špatný rok i datum.

Edit: A google říká, že ty fotky pocházejí z těchto stránek: http://www.hablemosd...ad.php?p=103409

Jsou tam ty samé fotky v příspěvku s datem 8.3.2009, takže jsem měl pravdu s tím rokem Posted Image ...a fotky velice pravděpodobně pochází odsud.

P.S.: Říkejte mi ColumboPosted Image

Upraveno uživatelem Chilliluk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...