Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Je to klasický a čilý přeprodávač, stačí se dívat.

Levně koupí http://aukro.cz/item...69.html#gallery

dobře nafotí a za 14 dní to se ziskem prodá http://aukro.cz/item...y_cifernik.html

Jde na to od lesa. Fotky vypadají exklusivně, ale o faktickém stavu hodinek řeknou velmi málo nebo se to musí zkoumat skoro lupou :)

Výborná je hláška "Hodinky pochází z mé vlastní soukromé sbírky, kterou nyní rozpouštím po dlouholetém sbírání.". Alespoň že nepíše, že to je sbírka po dědovi, babičce, vnukovi, tchyni, pratetě a podobné srdceryvné bláboly :D

Suhlasim, ja mu napsal mail, pozadal jsem ho jinou fotku zadni stany PS 2, kde presne ty nejvice osoupane hrany byly schvalne ve stinu. Bez odpovedi, co dodat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

Dnes mi prisly postou moje prvni Igeny, mam z nich, velkou radost. Koupil jsem je z Aukra za necelych 1300,- Stav je, podle meho nazoru dost slusny, vhodny k noseni. Strojek je nefunkcni, uvidim, co mi rekne hodinar, na kolik by prisla oprava. Myslite, ze by byla prasarna, v pripade, ze byl neopravitelny, dat tam strojek z PS 2?

Do jedniček patří kalibr 68.3, zatímco ve dvojkách je většinou poslední, hnusná verze 68.4. 68.3 se ve dvojkách používal pouze zpočátku produkce v modelech s luminescenčními indexy.

.

Odkaz ke komentáři

Do jedniček patří kalibr 68.3, zatímco ve dvojkách je většinou poslední, hnusná verze 68.4. 68.3 se ve dvojkách používal pouze zpočátku produkce v modelech s luminescenčními indexy.

.

Dekuji za vycerpavajici odpoved. Necham je opravit, abych zachoval puvodni kalibr. Jeste jednou dik.
Odkaz ke komentáři

... sem si chtěl udělat radost..... tak se chlubím.....

Tak ty jsi je koupil oboje, aby jsi je dohonil do originál prototypu? Respekt, respekt a zase respekt! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

A mně bude vyčítat pár usmolenejch pilotek! Fuj na to ty hamoune!! :cheers:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Honzo, nekoupil jsem oboje, ale ukecal jsem prodejce, ať ty druhé s bíločervenou lunetou z prodeje stáhne, pak jsem u něj obě lunety vyměnil a samozřejmě jsem mu za ochotu pár drobných v nemalé výši přidal, Takže na prodej bude mít jedny celočerné ve velmi pěkném stavu. Ostatně, většina těch hodinek, co prodává je v lepším stavu, než na fotografiích, ale k těm uváděným NOS stavům z původního prodeje sbírky to má dost daleko

Odkaz ke komentáři

Honzo, nekoupil jsem oboje, ale ukecal jsem prodejce, ať ty druhé s bíločervenou lunetou z prodeje stáhne, pak jsem u něj obě lunety vyměnil a samozřejmě jsem mu za ochotu pár drobných v nemalé výši přidal, Takže na prodej bude mít jedny celočerné ve velmi pěkném stavu. Ostatně, většina těch hodinek, co prodává je v lepším stavu, než na fotografiích, ale k těm uváděným NOS stavům z původního prodeje sbírky to má dost daleko

No tak ještě větší gratulace a ještě víc respektu - nejen hamoun, ale taky chytrý a šikovný(v češtině to nevyzní - zlatá angličtina - clever and smart) obchodník a sběratel!! Všiml jsem si, že ty červené byly staženy z prodeje a myslel jsem si, že šlo o nějaké jiné srovnání. Co dodat - po těchhle prototypech slintám, co je Accutron ukázal na fóru a kdybych nebyl finančně úplně na dně, tak bys je teď záviděl ty mně - takhle holt musím závidět já - a závidím hodně a intenzivně a budu ještě dlouho. Tak mi nezbývá, než se hezky po česku ožrat na uklidnění. :wine:

A ty se se mnou od teďka musíš často vídat, abych se mohl alespoň kochat. Když jse u toho, kdy to bude prvně? :drunk:

Odkaz ke komentáři

Korunka určitě není původní, těhle nových několik mám a ač jsem je neměřil, zdají se mi nějak drobnější a chrom je určitě lesklejší. Ale není to ta současná, kterou dává Elton při renovacích, ta je úplně jiná. Pouzdro je původní chromované ve velmi slušném stavu, fotky mohu dodat později.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...