vanuska Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Je to klasický a čilý přeprodávač, stačí se dívat. Levně koupí http://aukro.cz/item...69.html#gallery dobře nafotí a za 14 dní to se ziskem prodá http://aukro.cz/item...y_cifernik.html Jde na to od lesa. Fotky vypadají exklusivně, ale o faktickém stavu hodinek řeknou velmi málo nebo se to musí zkoumat skoro lupou Výborná je hláška "Hodinky pochází z mé vlastní soukromé sbírky, kterou nyní rozpouštím po dlouholetém sbírání.". Alespoň že nepíše, že to je sbírka po dědovi, babičce, vnukovi, tchyni, pratetě a podobné srdceryvné bláboly Suhlasim, ja mu napsal mail, pozadal jsem ho jinou fotku zadni stany PS 2, kde presne ty nejvice osoupane hrany byly schvalne ve stinu. Bez odpovedi, co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dnes dostaly moje klasiky novou gumu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Moc hezke, muzu se zeptat, co je to za reminek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Moc hezke, muzu se zeptat, co je to za reminek? Já ho koupil v sekci koupím od jiného váženého člena fóra. Takže neznám původ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dik za rychlou odpoved, mrknu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dik za rychlou odpoved, mrknu tam Byl jen jeden, takže ... Ale zeptal jsem se na zdroj, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dik moc za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Moc hezke, muzu se zeptat, co je to za reminek? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260690283413 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 http://cgi.ebay.com/...em=260690283413 Dekuji za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Dnes mi prisly postou moje prvni Igeny, mam z nich, velkou radost. Koupil jsem je z Aukra za necelych 1300,- Stav je, podle meho nazoru dost slusny, vhodny k noseni. Strojek je nefunkcni, uvidim, co mi rekne hodinar, na kolik by prisla oprava. Myslite, ze by byla prasarna, v pripade, ze byl neopravitelny, dat tam strojek z PS 2? Do jedniček patří kalibr 68.3, zatímco ve dvojkách je většinou poslední, hnusná verze 68.4. 68.3 se ve dvojkách používal pouze zpočátku produkce v modelech s luminescenčními indexy. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Do jedniček patří kalibr 68.3, zatímco ve dvojkách je většinou poslední, hnusná verze 68.4. 68.3 se ve dvojkách používal pouze zpočátku produkce v modelech s luminescenčními indexy. . Dekuji za vycerpavajici odpoved. Necham je opravit, abych zachoval puvodni kalibr. Jeste jednou dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 ... sem si chtěl udělat radost..... tak se chlubím..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Pěkná divočinka Ta korunka je původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 ... sem si chtěl udělat radost..... tak se chlubím..... Bila, modra, cervena v narodnich barvach... pekne, to neni v nerezu ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) ... sem si chtěl udělat radost..... tak se chlubím..... Tak ty jsi je koupil oboje, aby jsi je dohonil do originál prototypu? Respekt, respekt a zase respekt! A mně bude vyčítat pár usmolenejch pilotek! Fuj na to ty hamoune!! Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Honzo, nekoupil jsem oboje, ale ukecal jsem prodejce, ať ty druhé s bíločervenou lunetou z prodeje stáhne, pak jsem u něj obě lunety vyměnil a samozřejmě jsem mu za ochotu pár drobných v nemalé výši přidal, Takže na prodej bude mít jedny celočerné ve velmi pěkném stavu. Ostatně, většina těch hodinek, co prodává je v lepším stavu, než na fotografiích, ale k těm uváděným NOS stavům z původního prodeje sbírky to má dost daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Honzo, nekoupil jsem oboje, ale ukecal jsem prodejce, ať ty druhé s bíločervenou lunetou z prodeje stáhne, pak jsem u něj obě lunety vyměnil a samozřejmě jsem mu za ochotu pár drobných v nemalé výši přidal, Takže na prodej bude mít jedny celočerné ve velmi pěkném stavu. Ostatně, většina těch hodinek, co prodává je v lepším stavu, než na fotografiích, ale k těm uváděným NOS stavům z původního prodeje sbírky to má dost daleko No tak ještě větší gratulace a ještě víc respektu - nejen hamoun, ale taky chytrý a šikovný(v češtině to nevyzní - zlatá angličtina - clever and smart) obchodník a sběratel!! Všiml jsem si, že ty červené byly staženy z prodeje a myslel jsem si, že šlo o nějaké jiné srovnání. Co dodat - po těchhle prototypech slintám, co je Accutron ukázal na fóru a kdybych nebyl finančně úplně na dně, tak bys je teď záviděl ty mně - takhle holt musím závidět já - a závidím hodně a intenzivně a budu ještě dlouho. Tak mi nezbývá, než se hezky po česku ožrat na uklidnění. A ty se se mnou od teďka musíš často vídat, abych se mohl alespoň kochat. Když jse u toho, kdy to bude prvně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Jsem rád že jsou v dobrých rukou. Je zajímavé sledovat jejich životní příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Rodinka se rozpadla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Korunka určitě není původní, těhle nových několik mám a ač jsem je neměřil, zdají se mi nějak drobnější a chrom je určitě lesklejší. Ale není to ta současná, kterou dává Elton při renovacích, ta je úplně jiná. Pouzdro je původní chromované ve velmi slušném stavu, fotky mohu dodat později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se